Arama sonuçlarınız

1. OGLUMVE BEN

Nice yıllara ünal abi

abilerin güzeli güzel insan iyiki dogdun nice yıllara:rendeer::rendeer:
  2. OGLUMVE BEN

Fuardan gel çeza öde

yer mecidiyeköy kaldırıma bıraktım motoru polis arkadaşlar karşı kahveden otururken ceza yı yazmışlar saolsunlar 62 lira yaya yolu işgal adı altında :pale: saolsun devletimiz teşvik edicek ti malesef ceza kesiyor :pr:
  3. OGLUMVE BEN

Iyiki doğdun usta

sitemizin agır abilerinden sevgili kardeşim ergün doğum günün kutlu olsun nice senelere hepberaber sana saglık mutluluk hep yanında olsun diyorum :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer: :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
  4. OGLUMVE BEN

Mt istanbul gkn alcısını ıslatma buluşması

14 .1 .2010 perşembe akşamı vefakar kafede buluşuyoruz hem gkn alcısını ıslatalım özlem giderelim :cat: gelmiyene gkn posta yoluyla çivilerini gönderecek haberiniz olsun :queen: :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
  5. OGLUMVE BEN

Halı saha macımıza buyrun

evet 18 ekim pazar günü saat akşam 9..10 arasında halıcıoglu askerlik şube karşısı halı saha tesislerinde büyük maça cıkıyoruz herkez davetlidir maçtan sonra bol sohbet bol kahkaha bedava :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer: ---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:33 PM...
  6. OGLUMVE BEN

Madem tekerin düz bassın hadi o zaman ıslatalım

sitemizin çıtır gazcılarından hasan pınar kardeşimiz yeni motoru hayırlı olsun diyor kutlamaya bekliyoruz nerde vefa da vefakar kafede nerde bu yer meşhur vefa bozacısının 150 metre ilerisinde :rendeer::rendeer::rendeer:
  7. OGLUMVE BEN

Aygüle hoş geldin buluşması

30 .09.- 2009 çarşamba akşamı saat 20.00 da AYGÜL KARDEŞİMİZİ KARŞILAYACAZ NERDE TABİKİ KAFE 1453 TE :rendeer::rendeer::rendeer:
  8. OGLUMVE BEN

iyiki doğdun kardeşim

sevgili kardeşim cem yani sitedeki ismi APARAT kardeşimin doğum günü kutlu olsun :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
  9. OGLUMVE BEN

Amaç yeşili korumakmı yoksa insan öldürmekmi

arkadaşlar yer iştanbulda olanlar bilir capadan topkapı yönüne giderken benzin istasyonunun hemen önü günün her saati kalabalık bir cadde ve bu caddede kaza olmaması imkansız çünkü böyle bir durum var :rendeer: şindi soruyorum amaç yeşili korumakmı yoksa insan öldürmekmi yorum sizin :cat:
  10. OGLUMVE BEN

Rahat uyu kaptan

evsane kaptan vedat okyarı kaybettik allahtan rahmet diliyoruz
  11. OGLUMVE BEN

yaza merhaba kahvaltı açık büfe

EVET ARKADAŞLAR YAZA MERHABA AÇIK BÜFE KAHVALTI ye iç herşey 10 lira nerde buluşuyoruz [/URL sabah 9..00 da dolmabahçe ] saat 10.00 salı pazarı:wiinkk: flaş flaş nerde yer burası:queen: ve 10 lira evet 10 lira:queen: [URL=http://img40.imageshack.us/my.php?image=aaaaaaaaaaaaa044.jpg]
  12. OGLUMVE BEN

Alın Size Bomba

yarın akşam cadde bostan da bom bayı patlatıyorum oglumve ben den büyük süpriz :cat: :bounce::rendeer:
  13. OGLUMVE BEN

Daha Kötüsüde Olabilirdi

yer üsküdar harem feribot dönüş yolu benzincinin hemen önü su kanal kapağının kenarını asvalt yapmamışlar saolsunlar 40 santim dernliğinde bir cukur girip cıktım ve sunuç çantta komple yarılma lastik pert bizde bişe yok şükür hem lastik hem cant yenisi alınacak:silent::pr: kimde kabahat...
  14. OGLUMVE BEN

pazar günü mangal ve uscuk ne dersiniz

hava süper hem biraz yol yapalım hemde karnımızı doyuralım varmı gelen :rendeer::rendeer:
  15. OGLUMVE BEN

önemli kan aranıyor 0(sıfır) Rh Negatif ( - )

Pazartesi 19.01.2009 Günü İçin Siyami Ersek Hastahanesinde Ameliyat Olacak Bir Arkadaşımız İçin 0 (sıfır) Rh Negatif ( - ) Kana İhtiyaç Duyulmaktadır... İrtibat Tel : 0554 306 56 98 Orhan Bey İlgilenen Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler....
  16. OGLUMVE BEN

nort yani kerem arkadaşımız kaza yaptı durumu iyi

nort arkadaşımız dün akşam bir kadına çarpmış kadının kürek kemik kırık :pr: nort ta ise bilekten kol kırık geçmiş olsun diyoruz ayrıntılar dağa sonra gelicek :rendeer:
  17. OGLUMVE BEN

[İstanbul MT]Kalk Gidelim Hamama Otur Benim Yanıma Buluşması

tarih:13 şubat 2009 cuma yer:üsküdar çinili hamam adres:üsküdar eski vergi dairesi sokak tel:0216 553 15 93 buluşma saati: 19:00 dan sonra giriş ücreti:12,00 TL üsküdar çinili hamama gidiyoruz arkadaşlar:queen: ogün yanımıza çiğköftemizide alacağız içerde meşrubat çeşitleride mevcuttur:cat...
  18. OGLUMVE BEN

Üyelerimizden Murat Oygur'u kaybettik. Başımız Sağolsun...

Maltepe'de tarfik kazası: 1 ölü Maltepe'de, otomobil ile çarpışıp motosikletinden düşen 1 kişi, otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, 34 NPL 02 plakalı motosikletiyle kuryelik yaptığı öğrenilen Murat Oygur (33), E-5 Karayolu'ndan Kadıköy istikametine giderken, Murat...
  19. OGLUMVE BEN

[İstanbul]İstanbul'a veda buluşma resimleri

bendeki resimler

Yeni mesajlar