Arama sonuçlarınız

1. tororosso

Teşekkürler Kenan Sofuoğlu

Herkese merhaba Kenan sofuoğlu na sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum, zorlu gecen koca bir yarış dönemini geride zaferle bırakmış olan Kenan Sofuoğlu kardeşimize sonsuz teşekkür etmek istiyorum, bu gururu yaşattığı için onurlandırdığı için herşeyıyle bizlerden biri olduğunu...
  2. tororosso

antalya dan sevgiler motorumu aldım

YUPPYYYYYYYY Herkese merhaba arkadaşlar antalyada selamlar motorumu aldım suzuki gs 500 bu heyecanımı mutlulumu paylaşmak istedim herkese teşekkürler gs 500 2002 mod 18000 km de 6500 ytl ye aldım çok temiz resimlerini en kısa zamanda gönderecem
  3. tororosso

suziki gs 500

slm arkadaşlar arkadaşım motorunu satıyor yardım cı olursanız sevinirim 2002 model 20000 km de temız motor gs 500 binicisini üzmicek bialet temız motor 7000 ytl istiyor pazarlık payı azdır ilgilenen arkadaşlar irtibat kurarsa sevinirim saygılar kolaygelsin motor antalyada a 05332273036 kenan
  4. tororosso

Satilik Suzuki Gs 500

Slm Arkadaşlar Motorumu Satiyorum Motor 2002 Model 20.000,de Bakimlari Yeni Yapildi Kazasi Boyasiyoktur Garaj Motorudur Ilgilenen Arkadaşlarla Görüşebilirim 7000 Ytl Istiyorum . Satma Sebebim Race Motor Alcağim Için Satiyorum, ]
  5. tororosso

siz hiç rüzgarın dayak atmasından zevk alıyornusunuz

başlık bıraz acayıpmı oldu ne arkadaşlar hanı yapıştırıp gidergen motorla orüzgarın yüzünüze şaplatışı nasılsizce bence güzel rüzgardan dayakyemekten sev alıyorum yasız , iyi günler nekadar motor manyağıvarsa hepsıne saygılar
  6. tororosso

satılık gs 500 2002[u]

slm arkadaşlar arkadaşımın motoru satılık suzıkı gs500 2002 model 19000 de temız makına yeni yıkadık 7000 ytl ıstıyor az pazarlık payıvardır cıddı düşünen arkadaşlar mesaj atabılır öyle anlamayıpta bılmeyen abuksubuk mesaj atmasın cıddı olanlarla görüşebilirim motor hakkında teşekkürler iyi...
  7. tororosso

yardım

arkadaşlar sekizdokuz bin ytlye motor bulabılırmıyım özellikle cbr 600f yardımcı olacak arkadaşlardan yardım bekliyom teşekkürler
  8. tororosso

a2

slm arkadaşlar uzunzamandır polislerden tursıp caçmak zorundakalmıştım çünkü ehliyetim yoktu bügün aldım hehe artık kaçmakyok ,,,,,,,,,,,, saygılar
  9. tororosso

oooooooooo herkes uyuyor

Arkadaşlar öncelikle Slm Saygilar Sabirla Bekledimki Bugün Belkş Gazete Falan Okuyupta Istanbulda Olankazayihaber Alipta Biri Cikarda Başimiz Sağolsun Der , Herkes Lafta Motorcu Atip Tutuyoruz Yok öyleymiş Böyleymiş ,sanal Alemya Biri Ikilaf Ediyor Iki Resim Iki Vdeo Tamam Herkesin Ağzinin...
  10. tororosso

slm herkese

selam herkes akşam motorcu doslara rasaladım doya doya motordan bahsettik exen motordan Erkan vardı zincir bilişim Gürkan ın dükkanındaydık buarada gürkan da yeni yerin hayırlı olsun inşallah sende yeniden motor alırsın biliyom benim gibi çok özlüyon motoru .erkanı bomba gibi gördüm...
  11. tororosso

exen motor

selam herkesen akşam motorcu doslara rasaladım doya doya motordan bahsettik exen motordan Erkan vardı zincir bilişim Gürkan ın dükkanındaydık buarada gürkan da yeni yerin hayırlı olsun inşallah sende yeniden motor alırsın biliyom benim gibi çok özlüyon motoru .erkanı bomba gibi gördüm...
  12. tororosso

Trafik Teröristleri

[selam Benim Sizlerle Paylaşmak Istediğim Konu Trafik Teröristleri Son Zamanlarda ülkemize Gelen Ucuz Motorlara Herkes Sahip Olmakta Ve Herkes Kolayca Temin Etmekte ,motor Denilen Kavrami Bilmeden Anlamadan Traviğe Cikipta Kötü Olaylara Vesile Olmalari Ve Gercek Motorculari Zorda...
  13. tororosso

slm gecmişi unuttukmu

slm herkese Antalya da yaşamaktayım uzun yıllar önce çocukluğumun kahramanları vardı motor sevdasına onlar sayesinde vardım ,Arif abi namıdeğer tekteker Şefki abi bide samsunlu hüseyındi ,arif abiyle şefki abiyi görüyorum çok şükür Allaha şükür iyiler , bütün sitelere takılıyorum ama ne...
  14. tororosso

slm haberiniz varmı exen motor eskısanayıye taşınmış

:mrgreen: slm mer haba antalya dan kenan ben gecen dolaşırken dedeman otelinin arkasındakı dostuma uğramak istedim bıde baktım yok adam uzmuş bıaraz üzüldüm tabıkı ,aradım erkan nerdesin diye abı eskı sanayıye taşındım demezmı bak motorcuyuz bıde haberimiz yok ,neyse çay içmeye gelecem...