Trafik Teröristleri

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
[selam
Benim Sizlerle Paylaşmak Istediğim Konu
Trafik Teröristleri Son Zamanlarda ülkemize Gelen Ucuz Motorlara Herkes Sahip Olmakta Ve Herkes Kolayca Temin Etmekte ,motor Denilen Kavrami Bilmeden Anlamadan Traviğe Cikipta Kötü Olaylara Vesile Olmalari Ve Gercek Motorculari Zorda Biraktiklarina Eminim ,ayrica Araç Sürüçülerinin Hiç Dikkat Etmediği Tekşey Motor , Afedersiniz Ama Okadar çok Camiş Varki Trafikte Adam Aynaya Bakmaktan Aciz ,ve Motorun Hala Bir Vasita Olduğu Bilmicek Kadarda Aptal ,motorcuya Saygi Göstermeyen Herkese Sonuna Kadar Düşmanim ,vergi ötv Harç Herşeyi Aliyorlar Bir Araca Sahip Olurken ödenen Paranin Aynisini Aliyorlar Ama O Motora Saygi Göstermiyorlar , Ben Bu Alemde Yeniyim Bende Aracla Trafikteyim Ama Nezaman Motor Görsen Saygimi Gösteririm ,
Ayrica Motorcu Olmak Ayricaliktir Diyorum
Saygilarimla:)

Dediklerin doğru ama şöylede bişi var motorda kullanıyorum arabada...motor kullanırken hiç bir zaman arabaların aralarından geçmiyorum...motoru her zaman arabaların arkasından gidiyorum araba kadar yer kaplıyorum aralara girmiyorum...ilk motor aldığımda bende aralarına giriodum arabaların ama mecidiyeköyde aradan geçerken araçlar durmuş vazıyette biri kapıyı açtı ve hiç bişi yapamadım direk arabanın içindeydim kapısını yapıştım işte o zamandan beri bende araba gibi gidiyorum bazı sürücüler korna çalıyor kenardan git gibilerinden çekil diye hiç onları tınlamıyorum aynı şekilde devam ediyorum...Yani yeni motor alan arkadaşlar daha doğrusu eğitimsiz kişilerinde çok büyük hataları olduğunu düşünüyorum...

Dediklerin doğru ama şöylede bişi var motorda kullanıyorum arabada...motor kullanırken hiç bir zaman arabaların aralarından geçmiyorum...motoru her zaman arabaların arkasından gidiyorum araba kadar yer kaplıyorum aralara girmiyorum...ilk motor aldığımda bende aralarına giriodum arabaların ama mecidiyeköyde aradan geçerken araçlar durmuş vazıyette biri kapıyı açtı ve hiç bişi yapamadım direk arabanın içindeydim kapısını yapıştım işte o zamandan beri bende araba gibi gidiyorum bazı sürücüler korna çalıyor kenardan git gibilerinden çekil diye hiç onları tınlamıyorum aynı şekilde devam ediyorum...Yani yeni motor alan arkadaşlar daha doğrusu eğitimsiz kişilerinde çok büyük hataları olduğunu düşünüyorum...

doğru diyorsun..

aralara girmeden sürmek lazım aynı arabalar gibi şeridinden gideceksin..

:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar