Arama sonuçlarınız

1. barisci26

Motokros Ankara Fotoğrafları

Her hakkı saklıdır.
  2. barisci26

2011 TR Motokros Şampiyonası 4. Ayak Ballıkpınar – Ankara Yarışı Fotoğrafları

2011 TR Motokros Şampiyonası 4. Ayak Ballıkpınar – Ankara Yarışı 3 Temmuz gerçekleşti. Necati Kalaycı’ya, Ümit Dirin’e, Kubilay Karaca’ya, Mehmet Yüksel’e, babam Rahmi Kaykusuz’a ve TMF yetkililerine yardımları için teşekkürler. Sonuçlar...
  3. barisci26

ANKARA'da Motosiklet Kiralayan Yer ?

ANKARA'da Motosiklet Kiralayan Yer var mı varsa nerede ve hangi motosikletler ne kadar şimdiden teşekkürler. . .:silent:
  4. barisci26

YALOVA MOTOFEST'08 (200 yeni fotoğraf)

Yalova Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü (YMSK) tarafından düzenlenen, "Yalova 3. Uluslararası Motosiklet Festivali (Motofest'08)" toplu sürüş, konser ve çeşitli etkinlikler ile sona erdi. Büyük grupların ilk iki gün yaşanan sıkıntılar nedeni ile festivale katılmaktan vazgeçmesi hedeflenen...
  5. barisci26

(Gezi 6) [SurvivoR_RideR] {Ege-Marmara}

(Gezi 6) [SurvivoR_RideR] {Ege-Marmara} BEĞENİLEN VE İSTEK ALAN BAZI FOTOLARDAN OLUŞMUŞ BİR FOTO ALBÜMÜ ___________________________________________________________________________ Toplamda iki günlük bi gezi maratonunun ardından fotoları sizinle paylaşıyorum. 1.GÜN 1.GÜN 1.GÜN 1.GÜN İlk...
  6. barisci26

(Gezi 5) [SurvivoR_RideR] {Hoşgeldin Yaz}

(Gezi 5) [SurvivoR_RideR] {Hoşgeldin Yaz} Tüm gezilerimizde olduğu gibi uzun soluklu bir geziyi daha tamamladık. Bir günü gezi planları için buluşma yeri olmak üzere 3 günlük bir gezi yaptık. 4 motor çıkacağımız gezide gezi günü motor sayımız 3e indi. Kalacağımız ev ayarlanmıştı ama ev de...
  7. barisci26

(Gezi 4) [SurvivoR_RideR] {Hoşgeldin Bahar}

Havanında güzel olmasından dolayı gaza geldik ve 2dk içinde bir gezi planladık. 2 motor 4 kişi çok uzun olmalayan bi şehir dışı turu yapalım dedik. Şehrin dışına çıkmışken de biraz değişim şiyler yapalım dedik. motorcudan 2 motorcu bulduk feman ve WINNN!!! Kusura bakmayın yolda zaman...
  8. barisci26

HoNDa XL 185s (nadir bir motor)

HONDA XL 185s XL200ün bi alt modeli olup Türkiye’de pek az bulunmaktadır. Türkiye’deki nadir 185cclerden biridir. 185cclik olmasına rağmen yakıt tüketimi bi hayli fazla sünger gibi desem yanlış olmaz heralde. Ama o hiç 185cclik gibi bi motor da deil çok atik ve çok kıvrak olmasının yanında bi o...
  9. barisci26

SurvivoR_RideR Su İçinde (gezi2)[FoToLu]

Slm motosiklet camiası. Saat 9 da gezim başladı ve 15 gibi son buldu. İstikamet olarak kafam da tam bir yer yoktu yolun bittiği yere kadar gidecektim. Tawşanlı – Kuruçay – Güzelyurt geçip güzel bir yere ulaştım. Sonrada…. Fotolarda saklı war. DuMaNa yüksek bakış BARIŞ MANÇO üst geçidi...
  10. barisci26

{SurvivoR_RideR}Her Yol Şartında[Resimli]

SLMlar olsun hepinize. Gezimiz saat 7.30da başları ve 16.00 da sona erdi. Dün yeni digital makine aldık. Hafıza kartı yanlış geldiği için bu gezide çok az foto çekebildik. Yolda başımıza neler geldi neler köpeklerden kaçtık, karşımızdan gelen tırın lastiği patladı daha bir sürü ufak ayrıntı...
  11. barisci26

Motosikletli Ünlüleri Bilen???

Selam arkadaşlar motosiklete gönül veren yada motosikletli ünlüler kimler biliyormuyuz??? Benim bildiklerim İsmet Badem Dragstar 1500 (Bende motoruna binmiştim) Ceyhun Yılmaz Pınar Altuğ'un uzatmalı sewgilisi Toni Tuğba Özay-GSXR 600 Kıraç-R1150GS Arto-dragstar Özlem Tekin-535 virago...
  12. barisci26

Sizleri Masaüstünde Görmek İsteriz [Resimli]

Bunlar ve bunlar gibi tam 114 foto sizleri bekliyor. Bu işler 3 saatimi aldı umarım değmiştir. Resimlerin boyutu 1280X960 :queen: :queen: http://img96.imageshack.us/img96/1124/hondacrf450x2006021280x9602of.jpg http://img144.imageshack.us/img144/5940/hondashadow7502006091280x9608s.jpg...
  13. barisci26

Yeni motosiklet aldım(foto-video-hikaye):)

GÜNCEL SurvioR_RideR motor aldı(foto-video-hikaye):) Slm motorcu abilerim, ablalarım ve kardeşlerim. Bildiğiniz üzere ben tam bir motor aşığıyım. İki sene önce aldığım Bionik motorumu satmiştım. Sonra kısa bir XL200 maceram(2 hafta) oldu. Sonra bir ekol olan YBR hastası oldum ama...
  14. barisci26

Yeni siteler geldi!!!

Slm motosiklet.net müdavimleri(edebiyat dersi işe yarıyor) okul açıldığında beri pek fazla online olamıyorum. Arkadaşımın sitesini duyurmak için açtım bu başlığı. Motosikletle hiç bir alakası yok umarım yanlış birşey yapmıyorumdur...
  15. barisci26

Harley görünümlü Kanuni

Bu fotolar motordelisi.com'dan alıntıdır. Benim fikrimi sorarsanız motor muhteşem motorun kanuniye benzer yanı kalmamış. Sadece motorun üzerinde Kanuni yazısı işi bozuyor. O kadar kusur Paris Hilton'dada olur. :queen: :bestmt: *****************UYARIDIR..!!************************* Bu...
  16. barisci26

İlginç yazı ve resimler

STRES TESTİ... > >> Linkte bir fotograf var. Orada da iki tane tıpa tıp birbirlerine > > benzeyen yunuslar var. Bu stres testi Amerikada çok ünlü bir hastanede > > stres seviyesini ölçmek için kullanılıyormuş. > > > > Suyun üzerinden atlayan iki yunusa çok iyi bakınız. İkisi birbirinin...
  17. barisci26

İlginç resimler

Boris Iwanow'dan inciler. :bestmt: Kadir İnanır'da kimmiş. http://pano.mynet.com/attachments/103/96E6CD48-FFFFF17F-4525-BFFF-6F7133C29DB6.JPG Amca resme birde arkadan bakıyor http://pano.mynet.com/MyPanoMessage.asp?forumid=103&messageid=3259518&threadid=3259518 Bayanların tetnolojiye bakışı...
  18. barisci26

modifiye oyunu

Motosiklet modifiye bulamadım arabayla yetinin artık. :bestmt: http://huseyinakkus.atspace.com/gecegalerisi/eglencelix/modifiyeniyap.htm
  19. barisci26

Site kurmada yardım

Kendim "www" ile başlayan site yapmak istiyorum. Site Türkçe ve ÜCRETSİZ olmalıdır. Sitem var ama "www" ile olmuyor. http://barisci26.sitemynet.com :bestmt: Şimdiden teşekkürler.
  20. barisci26

HONDA XL 200 (resimli)

HONDA XL 200 [/img] Orman İşletme Müdürlüğü bu motorlardan aldı. Orman işletmesinin verdiği yemekte adam motorun ön tekeri yanlışlıkla meşe ağacına çıkarttı. Bu motorlar 123 kg. 200 cc. bunlar en fazla kaç basarlar. Kullananlar varsa bana motorun herşeyini yazabilirler. Şimdiden...

Yeni mesajlar