Arama sonuçlarınız

1. 5

Motosikletimin Elektrik sorunu

Arkadaşlar mondial drift motorum var göstergesini değiştirdim yan sanayi olarak aldım daha önce arkadaşımda aynı yerden alıp taktırmıştı ve hiçbir sorun olmamıştı. Bende aldım ve aldıgım yere taktırmak istedim 2 saat sonra beni aradılar göstergeyi takmışlar fakat devir saat benzin göstergesi...
  2. 5

Devir saati Sorunu

Merhaba arkadaşlar 125 mh drift motorum var devir saatim uzun bir suredir calismiyordu ve km saatide bozuldu ben yeni bir km saati aldım motorcuya götürdüm seninki dijital bu mekanik takamam gibisinden seyler dedi aldığım yere götürdüm takarız dediler 1 2 saat sonra motoru almaya gittim fakat...
  3. 5

Mondial Drift Subap kesmesi

Arkadaslar motorum gecenlerde bianda stop edip calismamisti benzin bitmisti benzin aldim çalıştırmayı denedim fakat yine calismadi ayak marsina basinca hic kompressor yoktu motorda ve silindirdrn hava geliyodu egzoz yerinden birde yag akitiyordu usta acip bakti subaplar sıkıntılı birde...
  4. 5

Motosiklet çalışmama sorunu acil yardım

Selamun aleykum arkadaslar. Ben 125 mh drift motora sahibim. Dun aksam yaklasik 1 saat falan arkadaslarla motorlarimizla gezdik motorumun icinde az benzin vardi ve stop etti herneyse vurdurduk falan motorumu calistirdim yaklasik bi 5 10 kilometre motorum gitti ve sonra tekrar stop edip calismadi...
  5. 5

Depo Göçüğü ve Boyası Acil

Merhaba arkadaşlar. Kırmızı mondial drift motora sahibim. Geçenlerde köyde gezerken viraja biraz hızlı giriş yaptım ve motorum yan yattı fakat motorumda koruma demiri oldugu için herhangi bir zarar görmedi motorum fakat ben o sinirle ayağa kalkıp motorun deposuna tekme attım yani benzin koyulan...