Arama sonuçlarınız

1. Levent

Motosikleti kışın nasıl saklamak gerekir?

İkisi arasında hiç bir fark yok. Baharı da bekleyebilirsiniz. Şimdide yapabilirsiniz. Sonuca etki edecek bir durum değil kısaca. Motosikleti 3-4 günde bir çalıştırır aynı zamanda aküyü de şarj ederseniz, herhangi bir problem olmaz. Bakımı da yaza bırakırsınız, kafanızda soru işareti olmaz.
  2. Levent

Sosyal Medya Engellenmiş, C'moonnnn ;)

Günaydın Sevgili Dostlar, Evet, eskiden bu sosyal ağlar yok iken, bizler Msn Messenger'da ve forumlarda sohbet ederdik :) Ama sosyal medya geliştikçe artık o eski muhabbetler kalmadı, hazır bu gün de sosyal medya ağları bloklanmış iken, gelin sohbeti burada edelim.. Konu engellenen sosyal...
  3. Levent

Teknik Sırlar kuşağı - Anket (Kill Switch) Sonuçlar Açıklandı

Herkese Merhaba. Bu gün bir anket yapmak istedik, bakalım sonuçlar ne olacak.
  4. Levent

Kenan Sofuoğlu Kariyerini Noktaladığını açıkladı!..

Dünya şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu, "Beşinci şampiyonluğum ile kariyerimi tamamladım. Benim için kariyer olayı bitti" dedi. Kariyerinin 5. SuperSport şampiyonluğunu ilan eden Kenan Sofuoğlu, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar ile The Marmara Pera'da düzenlenen...
  5. Levent

Kawasaki Versys 1000 - (15) için Lastik Önerilerinizi bekliyorum

Evet sevgili dostlar, Motosikletimin lastiklerinin değişim zamanı geldi, biraz çabuk oldu belki ama lastikler bitti. Bu hafta içerisinde lastiklerimi değiştirmeyi planlıyorum. Bu motosikleti kullanan arkadaşların tercihi nedir, veya siz olsanız hangi lastiği ve neden tercih ederdiniz*...
  6. Levent

Satılık - Kawasaki Versys 1000 ABS - 2015 Model FULL

2015 Versys 1000 Motosikletimi satıyorum. Update: 22 Mart itibarı ile Akü yenilenmiştir. Güncel Km 22.000 'dir. İgilenenler bana ulaşabilirler. Herhangi bir hatası, kazası,boyası,trameri söz konusu değil çok şükür. Km'nin tamamını 2016 Nisan ayından bu güne kadar yaptım. 12.000 Km'sini...
  7. Levent

Haydi Muhabbete.. 2 Haziran Perşembe - Caddebostan Beltur Buluşması

Selamlar; :bestmt: 2 Haziran Perşembe akşamı saat: 20.00 'da Caddebostan / Beltur 'da bu yazın ilk buluşmasını gerçekleştiriyoruz. (Sürüş olmayacaktır) Yuvacık gezisi öncesi, foruma katılan yeni arkadaşlar ile kaynaşma, eski dostlar ile sohbet edip, çay kahve içerek yine eski havamızı...
  8. Levent

:: Motosiklet.Net (MT) Haykırma Köşesi ::

Herkese Selamlar; Motosiklet.net üyelerinin motosikletleri hk.,sürüşlerde yaşadıkları problemler hk.,kalitesiz ve bezdiren aksesuarlar ve yedek parçalar hk.,ve benzeri konulardaki rahatsızlıklarını dile getirebilecekleri,ve bir çok insana bilgi sağlayacağına inandığımız bir köşe oluşturuyoruz...
  9. Levent

Sıra dışı bir motosiklet alarmı * Bike Mine * (Reklam değildir)

Selamlar, Sıradışı bir alarm sistemine denk geldim ve sizlerle paylaşmak istiyorum. Sistem bir barut ve ateşleme mekanizmasından oluşuyor. Ateşleme tetiği ve motosikletin/bisikletin hareketli parçası arasına bubi tuzağı kurar gibi bir düzenek kuruyorsunuz ve jant hareket ettiğinde BoooM...
  10. Levent

Terkedilmis BMW S1000RR

Forum uyelerinden Kerem arkadasimiz az once Avrupa yakasindan Anadoluya gecerken kopru oncesinde supheli ve terk edilmis izlenimi olan bir S1000RR motosiklete rastlamis. Motosiklet uzerinde ayaklik yok, kirilmis. Ayni zamanda plakasi da yok. Konu polise intikal etmis durumda ve polis makinanin...
  11. Levent

(gidiyoruz) 10.Geleneksel Motosiklet.net - Yuvacık Gezisi 5 Haziran 2016 Pazar

Kötü Hava Şartları Doğrultusunda İptal Olabilir, Lütfen 4 Haziran Cumartesi Akşam 20:00 'a kadar konuyu kontrol ediniz. Herkese Selamlar!.. Her yıl gerçekleştirdiğimiz ve geçen sene son kez yaptığımız " Motosiklet.NET Geleneksel Yuvacık Gezisini " yoğun istek üzerine 10.kez yapma kararı...
  12. Levent

Yeni Motosikletim " Kawasaki Versys 1000 ABS "

Selam sevgili dostlar; Radikal bir karar ile Super Sporta ara verip bir yol makinası almış bulunmaktayım. Tabi buna 10 Haziranda Start vereceğimiz Balkan ve İtalya turunun da etkisi yok denilemez. Umarım hayırlı,kazasız belasız kullanmak nasip olur, Allah herkesin gönlüne göre versin...
  13. Levent

Son fasıldı ey canım. Foto,hüzün ve Mutluluk içerir.

Evet sevgili dostlar geldik zurnanın zırt dediği noktaya.. Bu gün son fasılı yaptık ve karenajları parfüm kokan yarimi otogara götürdük veeeee yeni sahibi ile uğurladık.. Hayırlı olsun Ufuk kardeşime, allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah, Tekrar hayırlı uğurlu olsun... Güzel...
  14. Levent

Yerimiz Karaca Ahmet'te... Buyrun gelin.

Yorum yapmaya gerek var mı?
  15. Levent

8 Nisan 2016 - Almanya - Köln / FC Moto Alışveriş

Herkese selamlar. Çok uzun zamandır bazı yeni ekipmanlara ihtiyaç duyduğum için Fc-Moto 'yu takip ediyorum ve fiyatları oldukça makul geliyor,kargo yaptırıp gümrüktü - vergiydi - bedeni oldu- olmadı gibi dertler ile uğraşmak yerine, henüz önümde 5-6 ay var iken çok çok uygun uçak bileti alıp...
  16. Levent

!! Motosiklet Tutkunları Neden Viraj Seviyor? !! Buyurun viraj sohbetine.

Sevgili MT üyeleri ve Misafir takipçilerimiz. Hepimizin çok sevdiği bir konu olan motosiklet ile viraj yapmak eylemine bir uzanalım istiyorum, uzun zamandır konu açmak vardı kafamda fakat bir türlü fırsat bulamadım, kısmet bu geceye imiş. Hepimiz çok seviyoruz değil mi viraj yapmayı ? Bu...
  17. Levent

Zincir Bakımı (Anlatım + Fotoğraf) :cat:

Sevgili arkadaşlar,bu konuda size yapmış olduğum zincir temizliğinden söz edeceğim. Vitesli motosiklet kullanan arkadaşların ortak problemlerinden bir tanesi arka tekerlek ve zincir..Eğer biraz da kıl birisiyseniz o zaman nefretlik bir durum diye ifade edebiliriz. Ben arka tekerleğimin...
  18. Levent

R6 Egzoz Sorunsalı..

Sevgili dostlar, Bangır bangır egzoza karşı olduğumu her seferinde dile getirip durdum, ve hiç bir zaman motosikletimde performans egzoz kullanmadım. Ama ortalığın saf salaklar ile dolup taşmasından sonra, artık bende bu duruma mecbur kalanlardan birisi olarak görüyorum kendimi. İşin özü...
  19. Levent

....::::: ŞAMPİYON GALATASARAY :::::.....

Tebrikler GALATASARAY.. Lütfen çatışma ortamına çevirmeyelim.