Arama sonuçlarınız

1. efendy_iso

Motosiklet tarihi

Shot at 2007-08-09 Shot at 2007-08-09 MOTORSIKLET TARIHI Çocukluğundan beri aklından çıkarmadığı kendi eliyle otomobil üretme rüyasını gerçekleştiren adam. Eylül 1948'de Honda'yı kuran adam. İlk gençlik günlerinde kendi ürettiği otomobili dünya yarışlarında lider olarak görmeyi hayal eden ve...
  2. efendy_iso

Fıkralar Buraya

Siftan benden bereket sizlerden Kayserili Tuhafiyeci dükkanından geçimini sağlayabiliyor, bir köşede üç beş kuruş da biriktirebiliyordu. Günün birinde sağındaki dükkan boşaldı, derken orası da tuhafiyeci oldu. Sonra solunda bir tuhafiyeci daha... Rekabet başladı, işleri kötüye gitti. Ama...
  3. efendy_iso

Hyosung kullanmanın faydalarından bi tanesi

Dün çarşıda geziyorum kask mont var üstümde sağdan sağdan gidiyorum iki tane kızın bana el salladığını gördüm geri döndüm kızların yanına geldim dedim tanışıyomuyuz neden el salladınız kız dediki ben motor hastasıyım çok seviyorum bu motorları kusura bakmayın ama beni biraz gezdirirmisiniz dedi...
  4. efendy_iso

Adana Mt

arkadaşlar sizlerle tanışmak istiyorum buluştuğunuz belli günler varmı yada düzenlediğiniz organizasyonlar ben nasıl takip edeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirm
  5. efendy_iso

Motorum Ve Ben

arkadaşlar bugün biraz gezeyim dedim yoluzadıkça uzadı köylere kadar gittim güzel resimler çıktı sizlerle paylaşmak istedim ben ve gtr

Yeni mesajlar