Fıkralar Buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siftan benden bereket sizlerden

Kayserili Tuhafiyeci dükkanından geçimini sağlayabiliyor, bir köşede üç beş kuruş da biriktirebiliyordu. Günün birinde sağındaki dükkan boşaldı, derken orası da tuhafiyeci oldu. Sonra solunda bir tuhafiyeci daha... Rekabet başladı, işleri kötüye gitti. Ama sonunda bir cözüm yolu buldu : Sağındaki komşusu, dükkanının üzerine, gerçek ucuzluk burada yazdırmıştı. Solundaki, en büyük tuhafiye magazası, yazılı bir bez asmıştı. Bizimki, ikisinin ortasına şu yazıyı koydurdu :
- "Magazaya buradan girilir."

biraz uzun ama...

2. dünya savaşında esir alınan 2 yahudi, Almanlar tarafından apar topar kamyona bindirildi.kamyon hareket etmeye başlayınca birisi diğerine sorar:

-şimdi nolacak bizim halimiz?

-2 seçenek var:ya bizi burada öldürecekler, ya da esir kampına götürüp öldürecekler.
burda öldürürlerse sorun yok ama esir kampına götürürlerse 2 seçenek var:ya bizi kurşuna dizecekler, ya da buhar odasına atacaklar.

kurşuna dizerlerse sorun yok ama buhar odasına götürürlerse 2 seçenek var:bizden ya sabun yapacaklar, ya da kağıt yapacaklar.

sabun yapacaklarsa sorun yok ama kağıt yapacaklarsa 2 seçenek var ya bizden gazete kağıdı yapacaklar; ya da tuvalet kağıdı...

gazete kağıdı yaparlarsa sorun yok ama tuvalet kağıdı yaparlarsa işte o zaman yandık :p

genç ve güzel sarışın alışveriş merkezinin beyaz eşya reyonuna girer ve satıcıya sorar:
-"şu küçük televizyonu almayı düşünüyorum,fiyatı nedir?"
-"kusura bakmayın hanımefendi sarışınlara satış yapmıyoruz!"
genç kadın sinirlenir eve gider saçının rengini değiştirir ve ertesi gün mağazaya geri gelir aynı satıcıya yaklaşır ve:
-"şu küçük televizyonu almayı düşünüyorum"der
-"kusura bakmayın hanımefendi sarışınlara satış yapmıyoruz!!!"
kadın iyice sinirlenmiştir soluğu bir kuaförde alır, bu defa köklü bir değişiklik yapar,hatta makyajından göz rengine o artık esmer bombadır...
aynı mağazaya gider,aynı satıcının yanındadır ertesi gün:
-"şu küçük sevimli beyaz renkli televizyon ne kadar???"
-"inanmıyorum nasıl anladınız sarışın olduğumu üç gündür kendimi esmere çevirmek için yapmadığım kalmadı!"
-"hanımefendi üç gündür satın almaya çalıştığınız şey mikrodalga fırın!!":queen:

genç ve güzel sarışın alışveriş merkezinin beyaz eşya reyonuna girer ve satıcıya sorar:
-"şu küçük televizyonu almayı düşünüyorum,fiyatı nedir?"
genç kadın sinirlenir eve gider saçının rengini değiştirir ve ertesi gün mağazaya geri gelir aynı satıcıya yaklaşır ve:
-"şu küçük televizyonu almayı düşünüyorum"der
-"kusura bakmayın hanımefendi sarışınlara satış yapmıyoruz!!!"
kadın iyice sinirlenmiştir soluğu bir kuaförde alır, bu defa köklü bir değişiklik yapar,hatta makyajından göz rengine o artık esmer bombadır...
aynı mağazaya gider,aynı satıcının yanındadır ertesi gün:
-"şu küçük sevimli beyaz renkli televizyon ne kadar???"
-"inanmıyorum nasıl anladınız sarışın olduğumu üç gündür kendimi esmere çevirmek için yapmadığım kalmadı!"
-"hanımefendi üç gündür satın almaya çalıştığınız şey mikrodalga fırın!!":queen:

bu çok hoşuma gitti.kopardı resmen:queen:
güzel bi topic açmışsın iso.teşekkürler:rendeer:

Moderatör (forrap)

Yukarıdaki linklerden devam edebilirsiniz.En sağlam fıkra bilen buraya linki bu iş için uygundur.

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Mevcut başlık.Lütfen daha önce açılmış olan başlıktan devam ediniz.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar