Arama sonuçlarınız

1. mezit

6şehit verdik gene..

dicek sözyok azdılar gene türk milletinin başı sağ olsun yazık çok yazık...:salut:
  2. mezit

güzelbir hikaye.. karşılıksız sevgi

netde gezinirken karşıma çıktı ve sizlerle paylaşıyım istedimm okursanız sevinirim..hoşçakalın Vietnam'da savaştıktan sonra sonunda evine dönmekte olan bir asker hakkında bir hikaye anlatılır. San... Francisco'dan ailesini aradı -Anne baba, eve dönüyorum, ama sizden birşey rica ediyorum...
  3. mezit

faceden video için yardım

ii akşamlar arkaşlar facede elimde çokgüzel moto videoları var buraya nasıl atılabilir veya atılmazmıı yardım edinki sizlerde izleyin dimi ama..:cat:
  4. mezit

Eşşekli kütüphane

Yıl 1943. Genç Mustafa’nın tayini kütüphaneci olarak Ürgüp Tahsin Ağa Kütüphanesi’ne çıkar. Devlet memurluğu o dönemde süper bir şey, çünkü özel sektör falan yok. Bizimki kütüphanede heyecanla okurları bekler; bir gün olur, beş gün olur, gelen giden yok. Etraftakilerle konuşur, herkese anlatır...
  5. mezit

musti81den selamlar getirdim

geçen yalovadan kalktım eski üyelerimizden musti81 yanına gittim[ne fırlama olduğunu eskiler ii bilir] saol sun çok ilgi ve alakadar davrandı baya bi konuştuk dertleştik ve eski dostlara selamımı sölememi iletti ve bende bunu yerine getirirken gerçekten sitede hala yeri dolmayan biri olduğunu...
  6. mezit

23 yaşında vefat eden eden yunus polisimizi bugün yalovada toprağa verdik...

yunus Timleri Amirliği'nde görevli polis memurları Volkan Gürses (23) ile Hasan Berke'nin motosikleti, 3 Mayıs günü, Boğaziçi Köprüsü çıkışında Altunizade sapağına dönmek istediği sırada, burada görev amaçlı bulunan resmi polis aracına arkadan çarpmıştı. Kazada motosikletten düşerek başını...
  7. mezit

çok güzel masa üstü resmii bakınn....

benim çok hoşuma gittiiii...:mrgreen: ---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:46 ---------- buda daha büyüğüü
  8. mezit

tekrar yeşil sahalara döndüm..

evet arkadaşlar yaklaşık 3 aya yakı süredir ortalıklarda yoktumm ve tekrar burdayım aranızdaa kaldığım yerden devam edecemm.. özledim buralarıı....:rendeer:
  9. mezit

vitesi boşa atmak

selam arkadaşlar benim merak ettiğim mesele şu ben bursaya çok gider gelirim sanırım bi çoğunuz o yolları bilir çok inşli çıkışlıben genelde aracı boşa atarım ve frenle inerim ama konturollü bazı kesimde vitesle inmek herzaman daha ii der sorum şu vitesle inmenin boşla inmenin arasında yakıt...
  10. mezit

dün akşam kaza yaptık fikren yardım lütfen

dün izmirden dönerken balıkesirde don yüzünden yoldan çıktık ve kanala uçtuk..çok şükür bize bişey olmadıı. sorum şu polis aracın kaskosu olmadığı için tutanak tutmaya gerek görmedi tek taraflı kaza die bizde kazanın şokuyla onayladık aracımızda1500tl ik masraf çıktı..polis karayollarını...
  11. mezit

pc hakkında yardım lütfen

selam.. sorunum şu dangalak yiğenime tüm fotoları bir cd de topla sonra sil demiştim format olayı için oda cd kopyaladım die silmiş geri kafalı şimdi gitti bissürü fotolarım onları geri kazanma şansım varmıı musti bizamanlar bi program var kurtara bilirsin demiştii evet sorunum buu:pale:
  12. mezit

vaybe bankalar ble artık çaldırıp kapatyoo

daha demin bi çağrı geldi 444lü bi araştırıyım dedim googldan finans bankmış bi sürü yazı okudum herkesi çaldırıp kapatıyolarmışş bu günleridemi göreceydik:mrgreen:
  13. mezit

fazla merak ii değildir tezini üzerimde birkez daha doğrulandı

sabah sabah olan merrakım kaşımı patlattı.. sanyinin temizlik görevlisi çim biçme makinesiyle çimleri doruyodu dikkatimi çekti yanına gittim adama laf yetiştiriyimderken ordan ne bulduysa artık kaşımın üstünde ölebi şimşek çaktı valla:salut: hala zoom zoom sızlıyo..gerçi bu benim ilk değil...
  14. mezit

şu fotoğraftaki asalete bakın...

2 hafta önceki anıtkabir ziyaretinde çekildi.. bizimkiler tarafından çok hoşuma gitti sizlerle paylayaşıyım dedim. fotoyu büyütüpde bakın lütfen
  15. mezit

arkadaş kelimesinin anlamı

Eski Türklerde Askerler savaşırken arkadan gelecek herhangi bir saldırıyı kontrol edebilmek için sırtlarını bir ağaca , kaya veya taşa vererek ok atarlarmış. Atalarımız genelde bozkır hayatı yaşadıkları için bu sırta dayanan nesne geneldebir taş veya kaya olurmuş ,yıllar sonra bu sırt dayanan...
  16. mezit

herkese slmmm

gerçi benim buraya geleli çok oldu bu bölüme hiç yazmadım içimde kalmasın yazayım dedim. kusura kalmayın artık idare edinn bakeem
  17. mezit

çok güzel bir şiir okudum sizlerle paylaşayım dedim umarım beğenirsiniz

Kırık cümleler... Kırık zamanların, Kırık cümlesiyim, Parçaları eksik, Kelimeleri yitik… Parçalanmış yalnızlığın, Son ezgisiyim. Dudaklardan çıkan acı sözlerin, Kulaklardaki yankısıyım… İnim inim inleten, Ayrılığın adıyım. Bende ki sancısıyım, Sende ki varlığıyım… Yitik kentin, Buruk...
  18. mezit

engellenen bütün siteleri kaldıran tek bi program varmı

ya en sevdiğim siteleri bir bir yasaklamışlar nasıl sinir oldum yaa ne biçim iş bu yardımcı olursanız sevinirim. tşk
  19. mezit

arkadaşlar bunu daha önce yayınladım ama

hiç yorum yapılmadı şansımı birkez daha deneyim dedim adı bir ilişkinin bitiş anı umarım beğenirseniz......Bir gün hayatımdan ördürürcesine çıkacaksın.ve ben seni hep son günkü halinle hatırlayacağım.seni en güzel halin neydi diye düşünüyorum. Ve içimden bir ses yıllar öncesine götürüyor beni...