Arama sonuçlarınız

1. bugay

Videodan okunamayan plakayı okumaya çalışıyorum

Resimler videodan aldığım ss'lerdir. Olay açıkça görüldüğü üzere plakasını okuyamadığım şahıs beni göre göre ve sollamanın yasak olduğu yolda sollamaya çıkmıştır. Nasılsa kamera kayıtta diye dönüp yakalamaya falan da kalkmadım zaten çok hızlıydı ama plakayı okuyamıyorum. Okuyabilirsem devamını...
  2. bugay

körfez köprüsünün geçiş ücretinin 95tl olması

Hll spr dvm. e plaka kapatmak şart olur. http://www.ensonhaber.com/izmit-korfez-gecis-koprusunden-gecis-ucreti-belli-oldu-2014-10-06.html
  3. bugay

Bayram oncesi Istanbul'dan anadoluya yol tavsiyesi

Merhaba, belki bir cogumuzu ilgilendiren, bayram oncesi trafik cilesi hakkinda bi soru sormak istiyorum. Malum su saatlerde trafik coktan felc olmus durumda. Sorum su ki, hangi saatte yola cikarsak en rahat sekilde ankaraya ulasiriz? Aklimda gece 12 - 1 gibi cikmak vardi fakat su trafige...
  4. bugay

Özgürlüğün Ülkesi, Adaletin Temsilcisi, Teröristlerden kurtar bizi!!

1 aydan uzun bi suredir washington'da yasam mucadelesi vermekteyim :) Buraya geldigimden beri bir kotu talihtir ki pesimi birakmadi, aslinda araba aldiktan sonra oldu. Gectigimiz hafta sali sabahi araba kiralama sirketinden rezervasyonunu yaptigimiz arabayi alip new york'a kendi arabamizi almaya...
  5. bugay

Oto elektrikten anlayanlar bakabilir mi

Merhabalar, dun uzun yolda sakin sakin giderken check engine isigi yandi(motorun ustunde elektrik simgesi olan bi isaret). Durdugumda tekrar mars basmak icin kontagi cevirince sanki kisa devre yapti. bir iki kere daha denedim sonra mars aldi calisti. Bu olaydan sonra sinyalde sapitma oldu(sol...
  6. bugay

Hız yapanların penisi küçüktür

''Hız yapanların penisi küçüktür'' sloganlı reklam günün konusu oldu Avustralya’da hükümet trafik kazalarını önlemek için ‘sıradışı’ bir reklam kampanyası başlattı. Reklamdaki kızın yaptığı işaret günün konusu oldu. Avustralya’da trafik kazalarının gün geçtikçe arttığını fark eden...
  7. bugay

Moto kurye olarak işe başlayacam tecrübesi olanlar bakabilir mi?

Pizza tomato'da her gün(haftada 1 gün izin) 14.00 - 21.00 arası sigorta + 700 TL maaş dediler. Bahşiş de varmış ama en fazla aylık 50 TL tutar. Bu konuda hiç bilgim olmadığı için direk tamam demedim size sorayım dedim. Zaman kısıtlaması varsa çalışamam dedim dominosu örnek verdim, Çevreyi çok...
  8. bugay

Öğrenciden turist rehberi olur mu?

Sayın motorcu abiler, ablalar ve kardeşler... Bugün tahminen 17 - 18 yaşlarında bi rehber gördüm ama rehberlik bilgisi ve yeterli ingilizcesi yoktu, sadece turistlere gidilcek yere nasıl gidilceğini gösteriyor aslında onlara arkadaşlık ediyor gibiydi. Biliyorum turist rehberliği gerçekten zor bi...
  9. bugay

Bayramdan sonra Konya - Ankara, Ankara - İstanbul yol arkadaşı arıyorum

Ramazan bayramından sonra 2 günlük ''motosikletimi istanbula taşıma operasyonu'' düzenliyorum :) İlk gün Konya - Ankara ve 2. gün Ankara - İstanbul arası eşlik edebilecekler, o günlerde başka benim gibi seyahat planları olanlar varsa birlikte sürebiliriz. Seyahat hızım otobanda 120 civarı olur...
  10. bugay

Ah şu Konya'lı bisikletçiler

http://www.izlesene.com/video/mobese-konhaber/3669667/facebookshare eğitimsizlik, cahillik... inanın ne zaman nerden çıkacakları hiç belli olmuyor, bi de konya il merkezinde 80 km'den uzun bisiklet yolu var ama kullanan yok. 4.55'teki kaza komik aslında :)
  11. bugay

4 Şubat'ta Bim'e navigasyon cihazı gelecek

199 TL'ye gayet uygun ama özelliklerinden pek anlamam bu ürünü kullanan varsa biraz daha iyi açıklar sanırım. Başarsoft yazılım kullanması iyi diyolar almayı düşünenler sabahtan bim'e gitsinler :) http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/navigasyon-cihazi.html Şahsen ben olmayan touring makinem için...
  12. bugay

Motosikletliler görülse de fark edilemeyebilir!

Bu akşam arabayla eve dönerken kavşakta bekliyordum. Bir araba geçti ve ben ondan sonra yola çıkmayı düşünürken arkasından gelen az belirgin birbirine çok yakın bi çift far gördüm. Elektrikli bisiklet ya da cup motor olmalı diye düşündüm içimden ama refleks olarak yola çıkmaya başlamıştım çünkü...
  13. bugay

Benzin alırken pompanın ekranındaki değere dikkat edin

Bugün benzin alırken (arabayla) 50 TL diyip kredi kartından çektirmek için içeri gittim geldiğimde ekranda 50 tl yazıyodu ama altta litre değeri yazmıyodu, 3 sn kadar sonra 15 TL ve 4küsür litre değerleri yazdı(benden önceki müşterinin değerleri olmalı). Bi yanlışlık mı var diye kontağı çevirdim...
  14. bugay

Mülkiyeti muhafaza olup olmadığını nasıl anlarım?

Bu gün birisi benim motoru alcakmış ama mülkiyeti muhafaza var demiş ustaya. Böyle bi şey mümkün değil ben 2 ay önce aldım motoru ruhsat bende mtv ve ceza bilgileri sayfasında bi şey yazmıyor. Canımı sıktılar böyle bi şey olamaz nasıl bakabilirim? ---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:10...
  15. bugay

CBR 125 repsol Sticker - Decal arıyorum

çoğu cbr 125te olduğu gibi stickerlar kavlamaya başladı reklamcılar da bu işi yapamayacağını söyledi. orjinal stickerlar ise çok pahalı. Elinde pdf ya da resim dosyası halinde olan varsa, irtibata geçerse çoook memnun olurum :rendeer: ---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:04 ---------- İlk mesajı...
  16. bugay

Motosiklette lens kullanmak sakıncalı mı ?

Motor üzerinde lens kullanan arkadaşlar var mı varsa - ve + yönlerini yazabilir misiniz özellikle vizör açıkken kuruma, tozlanma gibi olaylar oluyo mu?
  17. bugay

TMF'nin son haberini okudunuz mu?

Özel Etkinlikler ile İlgili Önemli Duyuru Değerli Yarışçı ve Kulüplerimiz, 2010 TMF takviminde yer almayan, ve yapılması için TMF'den izin alınmamış olan tüm faaliyetlere (California Superbike School vb. gibi) katıldığı tespit edilen yarışçılarımız, ilgili 2010 Türkiye Şampiyonası'ndan ihraç...
  18. bugay

ehliyetsiz bi süre binsem de olurmuş...??

bugün ehliyet kursuna yazılmak için bi sürücü kursuyla görüştüm ve ordaki adam acil değilse (iş için vb.) bekle 18i az kalmış zaten araba ehliyetiyle birlikte al dedi. motosiklet ehliyeti alırsan şimdi 1 yıl sonra b sınıfı ehliyet için de aynı masrafları yaparmışım ama birlikte olursa çok daha...
  19. bugay

fz 150 - varadero 125 hakkında

fazer 150 cc modeli çıkmış tabii ki türkiye'de yok http://img36.imageshack.us/img36/3363/48372607.jpg ve aynen varadero 125 http://img520.imageshack.us/img520/6231/010hondavaraderomv8.jpg sorum şu 2010'da yeni motorlar gelcek türkiye'ye bu motorlar hakkında bilgisi olan var mı ne zaman gelir...
  20. bugay

hadi tanışalım o zaman :)

slm herkese ben bugay artık ehliyet vakti geldi çattı :) bi cıbır alıp aranıza katılmak istiyorum ehliyeti bu ara alcm ama cıbırımı yaza doğru alcam inş.. forumu uzun süredir takip ediyorum artık tanışma vakti geldi :)

Yeni mesajlar