Arama sonuçlarınız

1. Metela

Kask önerisi

İmkan varken ekipmana kaliteden ödün vermeden para verin ya da para ayırın önerisinde bulunduğum çok zaman olmuştur. Senelerdir bütçeme göre de kaliteli aksesuar almaya çalışıyorum ancak kask olayında çıtayı çok yükseltmedim, hep nolan n87 ve shark kaskları bütçeme uygun olarak tercih ettim. 3...
  2. Metela

İlanlarda kullanılan vize saçmalığı

Ya arkadaş vize nedir ya! İlanlarda muayene yerine hiçbir şekilde anlamı olmayan bir delinin ya da kronun ortaya atıp diğer akılsızların kullandığı bu saçma "vize" kelimesini her gördüğümde uyuz oluyorum. Kullanmayın arkadaşlar! Ne ruhsatta yazar, ne Tüvtürk kullanır, kim çıkarttı bunu anlamış...
  3. Metela

Yazlık bot tavsiyesi

Merhabalar Yazlık bot ne tavsiye edersiniz? Hafif, havadar, kışın hiç giymeyeceğim için sadece yaz amaçlı, korumaları doğru düzgün, ergonomik güvenilir bir bot arıyorum, tabi ekonomik olması da hepimizin istediği gibi tercih ama ucuz olsun derdinde değilim. Yds yazlık var ama deri olması sanki...
  4. Metela

2016 öncesi Honda CB650f mi yoksa 2017 sonrası mı?

Kararsız kaldım arkadaşlar, Cb650f alacağım ancak 2016 öncesi olan kasanın 2017 ve son olarak 2018 de çıkan kasasında bazı farklar var, amortisör, euro4 e özel güçlendirilmiş motor ve yakıt sistemi gibi Aramızda deneyimli arkadaşlar var mı bu konuda, bu iki kasa arasında dağlar bir fark mı var...
  5. Metela

Sis farı ve Çakar sebebi ile ikinci kez polisten uyarı aldım

Bundan iki ay önce yeni lastiklerimi deneme amaçlı şile yollarında bir arkadaşımla gezerken Jandarma trafik polisi tarafından durduruldum, haklı olarak çakarın yasak olduğunu sökmem gerektiğini söyledi, bugün de Gayrettepe civarında polis tarafından yine durduruldum, aynı şekilde yine bana sök...
  6. Metela

2019 motosiklet fuarında Kawasaki'nin yanında Triumph, Ducati ve Suzuki de yok!

Motosiklet firmaları ile bağlantısı olan bir arkadaşım bildirdi, böyle bir durum var. 2019 motosiklet fuarında Kawasaki'nin yanında Triumph, Ducati ve Suzuki de yok! Herhalde zenginleştiğimiz için bu markalar fuara gelmek istemiyor. Evet bu gidişle yakında sadece Japonya hariç uzakdoğu...
  7. Metela

Bir tablo hayata nasıl döndürülür - restorasyon içerir..

Restorasyon ve tarih her zaman ilgi alanım olmuştur, bu aralar işimin de içeriğinde olan tabloları ile ilgili bu restorasyonlara bakıyorum, sizlerle de paylaşmak istedim, resim yapmak gibi ayrı bir sanat bu adamın restorasyonları..
  8. Metela

E5'de Kozyatağında DUKE'lü arkasında kasksız artçı ile giden Motorcu YÜZKARASASINA...

İçimi dökmek amaçlıdır. Neden bu kadar kaba yazdığımı da anlayacaksınız. Umarım buralardadır, bunu okuyorsundur, sana yüz karası demek az bile, hem öküzsün hem de katil kılıklı bir yaratıksın! Olay şu şekilde gelişiyor, bugün saat 10:45 civarı E5'de hiç haz etmediğimiz solun solunda yol açık...
  9. Metela

Honda Aralık ayında da geçirmeye devam ediyor! (Aralık Zammı) 01.12.2018

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/193526-02-10-2018-honda-zamlar.html Yukarıdaki linkte mukayese etmeniz açısından ekim başındaki zamlar görünmekte, sessiz sedasız, doların düşmesi, ekonominin şahlanması, enflasyonla mücadele falan hikayeleri hepimizin bildiği şeyler, tabi gerçekleri...
  10. Metela

Herkese hatırlatma. Hayat kurtaran 50 kural.

Uzun bir kural listesi, ancak roadcraft'ın birçok temel kuralını barındırıyor. Okumaktan sıkılmayın, yarın ya da bugün yola çıktığınızda belki de sii beladan uzak tutacak. MOTOSİKLETTE HAYAT KURTARAN İPUÇLARI 1) Görünmez olduğunuzu farzedin:Çünkü çoğu araç sürücüsü için gerçekten de...
  11. Metela

Yamaha neden sessiz!!

İnsan korkuyor böyle sessizliğe, tamam zam yapıyorlar ama mt07 abs nin 41000 TL görünmesi, bir zaman honda cb650f ile neredeyse kafa kafaya giderken insanı düşündürmüyor değil, 49000 TL olmuş cb650f, mt-09 54000 tl, devi uynadırmasam diyorum, tamam şu anki fiyatlar bile uçuk ve zam istemiyorum...
  12. Metela

Honda Türkiye'de Msx 125 için debriyaj teli olmaması rezaleti!

Dün hasanpaşa honda yakınlarında olmadık bir iş oldu ve debriyaj telim koptu, 2 gün önce istanbul-çanakkale yapıp dönmüştüm ki yolda olsa halim ne olurdu düşünmek istemiyorum, neyse istanbul'un göbeği servisin yakınında olduğumdan içim rahatladı, pense yardımı ile teli çekip motoru boşa aldım...
  13. Metela

KTM RC 390 ABS – 2017 25.999 TL olmuş piyasa ne durumda!

Piyasalar nasılsa artık 5500 TL çat diye indirmişler, yatırım tavsiyesi mi bilemem, ilgilenenler olursa kaçırmasın, bence yakında piyasadan birçok firma çekilecek, bu markaları toplayan özel siparişle getiren abuk sabuk yerler olacak, bize de 100cc motorlar kalacak hindistan uzakdoğu örnekleri...
  14. Metela

Yazlık Eldiven Tavsiyesi

Merhabalar, Yarın yazlık eldiven almak zorundayım çünkü bugün 5. senesini tamamlamak üzere olan Richa evolution model eldivenlerimi yıkıyordum, birinin suyunu sıkayım dedim, elin üst kemiklerini koruyan büyük koruma çatladı hatta dökülmeye başladı, çamaşır sıkar gibi değil parmakları avucumda...
  15. Metela

kornaya basınca çakar modunun değişmesi sorunu

Merhabalar, motora bir ay önce sisfarı+çakar modülü taktırdım, kontaktan bağlantı yapıldı, her şey iyi güzel çalışıyor. ancak eğer ki kornoya basarsam çakarın modları arasında geçiş yapıyor, herhalde voltaj düşüp yükseldiğinden bunu yapıyor, bunu önlemenin yolu nedir? ne yapmamı tavsiye...
  16. Metela

2014 - 2018 yamaha fiyat listesi karşılaştırmalı

Tarih bunu şöyle kenara not etsin dye ekliyorum buraya. Daha 3 sene yeni geçti, üç sene, yani daha dün, benim çok içim acıyor bu duruma, zaten ekonomi, siyaset vs. yeterince girdim forumda, benim içimi acıtan şu, 2014'de yamaha mı, honda mı ya da bütçeyi biraz zorlayım da suzuki veya kawasaki...
  17. Metela

Motosiklet sis farı için çakar modülü veya devresi

Merhaba arkadaşlar, motoruma sis farı takmak istiyorum, birçok parçayı aldım, üç kademeli bir anahtar da aldım, burada istediğim mesela ilk mod normal yansın ikinci modda sisler yanmasın, üçüncü modda da çakar devreye girsin, nasıl yapabilirim, piyasada çakar devreleri var ancak üstünde 24 mod...
  18. Metela

O-ringsiz Oringsiz zincir bakımı nasıl yapılır?

Arkadaşlar merhaba, Foruma baktım ve net bir başlık ve anlatım bulamadım, umarım yoktur da burada boşa böyle bir başlık açmamışımdır :) Motorum msx 125 ve zinciri oringsiz, ilk defa oringsiz zincir kullanıyorum, 400 km de bir yağlıyorum, zaten bu zincirlerin doğal yapısı gürültü çıkartıyor...
  19. Metela

2011 SYM Joyride 200i evo mat gri

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-sym-joyride-200i-evo-480tl-ekstrali-mat-gri-126412879/detay/ 30.000 bakımı yapılmıştır Diğer motorlarda bulmanız zor 480 TL'lik Ekstraları Riderscan kör nokta aynası 110 TL Saito elcik ısıtma 250 TL Elcik koruma 100 TL Disk Kilidi 30TL...
  20. Metela

Kawasaki ER5 orjinal egzoz nerden bulabilirim?

Merhaba Motorumun (Er5) egzozunda problem olduğundan yeni bir egzoz taktırmak istiyorum ancak eski çıkma bir egzoz arıyorum zaten iyi bir egzoz almak anlamsız, er5 için bir egzoz zaten yok, orjinal egzozu nasıl bulabilirim er5 olupta egzoz değiştiren ve eskisini satmak isteyen arkadaşlar var mı?

Yeni mesajlar