- Motosikleti
- Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
- Konu Yazar
Dün hasanpaşa honda yakınlarında olmadık bir iş oldu ve debriyaj telim koptu, 2 gün önce istanbul-çanakkale yapıp dönmüştüm ki yolda olsa halim ne olurdu düşünmek istemiyorum, neyse istanbul'un göbeği servisin yakınında olduğumdan içim rahatladı, pense yardımı ile teli çekip motoru boşa aldım, yakındaki hasanpaşa honda servisine gittim, sonuçta afedersiniz osuruktan bir debriyaj teli honda servislerinde rahatlıkla bolca vardır diye gittim, yedek parçaya sordum elimde yok dedi, merkezden istersek 2 günde gelir dendi, 2 gün biraz moralimi bozmuştu ama tabi dedim ellerinde olmayadabilir, her motorun her parçası olacak değil ama merkezde ana depoda olmaması imkansız diye düşündüm, bir başka servis olan honda konşuk'u aradım, orası benim asıl servisim olduğundan çocuklar baktı bizde de yok dedi ana depoya soracaklarını motoru da getirirsem orjinal parça olmasa da çözüm bulacaklarını söylediler.
O esnada küçük bir servis buldum usta sağolsun uzun bir tel bulup debriyaj telini yeniledi, tabi sağlam olsa da garanti veremem dedi, neyse o esnada benim servis aradı ve beni şok eden cevabı verdi KOCA ÜLKEDE HONDA TÜRKİYE BİR ADET MSX 125 İÇİN DEBRİYAJ TELİ BULUNDURMUYORMUŞ!!! 2014'den bu yana yüzlerce sattıkları motosikletin debriyaj teli gibi hem hayati hem de temel bir parçasını ancak 1 ay sonra getirebiliyormuş.
Soruyorum bu rezalet değil de nedir???
O esnada küçük bir servis buldum usta sağolsun uzun bir tel bulup debriyaj telini yeniledi, tabi sağlam olsa da garanti veremem dedi, neyse o esnada benim servis aradı ve beni şok eden cevabı verdi KOCA ÜLKEDE HONDA TÜRKİYE BİR ADET MSX 125 İÇİN DEBRİYAJ TELİ BULUNDURMUYORMUŞ!!! 2014'den bu yana yüzlerce sattıkları motosikletin debriyaj teli gibi hem hayati hem de temel bir parçasını ancak 1 ay sonra getirebiliyormuş.
Soruyorum bu rezalet değil de nedir???