Arama sonuçlarınız

1. fkambay

ilk kez böyle bişey görüyorum ybr de kronik olabilir mi ?

Selam arkadaşlar 3 gün önce sıfır aldıgım cbr 250r kışın yağmurda çamurda harap olmasın diye 2014 model 10k da ybr esd aldım kışın kullanmak için sorun şu ki, vitesi boşa atmak oldukça zor ve daha kötüsü vites boşta göstergesi yeşil ışık yanarken debriyajı bıraktıgımda motor vites birdeymiş...
  2. fkambay

10 yıl beklemiş motormu km yapmış motor mu

Selamun aleykum arkadaşlar bi motosiklet var almak istediğim motosiklet yaklaşık 10 yaşında daha 500 kmde yıllarca garaj da kalmış tozlu bi şekilde duruyor almayı düşünüyorum ama tereddütlerim var bi kere lastikler başta olmak üzere yağının suyunun akusunun değişmesi şart. Sizce bunların...
  3. fkambay

Cbr 250RR Detaylı inceleme

Bu motor gerçektan çok başka duruyor biraz daha ileri gitsem 1000 rr dan bile yakışıklı dicem:) Daha önce bu video foruma eklenmedi diye hatırlıyorum ama mutlaka izleyenler olmuştur. bFb6jvj3KUI
  4. fkambay

Bajaj pulsar çalındı

Selam ahali C.tesi gecesi Yeşilpınar dan 2015 model siyah renk bajaj pulsar çalınmıştır işyerindeki kurye arkadaşımızın motorudur plaka 34 UL 9911 İzine rastlayanların 0 555 711 8166 no lu telefonu arayıp fuat beyle iletişime geçmesi rica olunur.
  5. fkambay

Karcher k2 compact (artık motorumu kendim yıkayacağım)

Herkese selam dostlar Karcher k2 compact basınçlı yıkama makinesi aldım garajımda artık ben yıkayacağım aslan parçasını. Sizlere sorum şudur Karcher kullanan varmı kullanan varsa aklıma takılan soru örneğin makineye suyu verdik musluktan hortum vasıtası ile suyu kullanmadığımız vakit...
  6. fkambay

Fc moto dan da uygun http://www.getgeared.co.uk/

Arkadaşlar bu siteyi uzun süredir takip ediyorum genel olarak fiyatlar cok uygun hele indirim oldugunda cok daha uygun örneğin bu bot tr de 750 Tl ye satılıor ama bu siteden sipariş ettiğinizde yüzde %20 vergi dahil 350 tl ye geliyor bende bu bota bayılıyorum buyrun link...
  7. fkambay

Arvento gps takip sistemi

Merhaba arkadaslar motoruma kaliteli bi gps takip cihazı taktıracagım araştırmalarım sonucu Turkcelll falanda konustugumda arvento iyi diyorlar çalışıtıgınız şirket yada şahsi olarak Arvento kullanan var mı ? varsa ne kadar saglıklı çalışıyor ve deneme yaptıysanız ne kadar sapa olabliyor bilgi...
  8. fkambay

1 Dakika 40 saniye de 66 km yol nasıl yapılır

Arkadaşlar ben yanlış mı görüyorum ya da bu hesabın nasıl yapıldıgını bilmiyorum sanırım video da arkadaş 1. dakikadan itibaren 2: 40 a kadar toplamda 66km yol yapıyor yani 1 dakika 40 saniyede 66 Km yol.. Hadi 2 dk da 70 yapsa 20 dk da 700 yapar saatte 2100 km yapar aradığınız kullanıcıya şu...
  9. fkambay

40 TL motosiklet yıkama, zincir temizliği ve yağlaması

Arkadaşlar ben durumdan şikayetçiyim bu sorunu bi şekilde çözmek lazım kendin yıkasan bi dert (yıkamaya, özenmeye zaman olmayabiliyor) oto yıkamacıya götürsen (motorun anası ağlayabiliyor) bi dert özenli yıkamacılara götürsen adamlar iyi gercekten güzel yıkıyorlar Wd 40la yağlıyorlar ama 40 TL...