Arama sonuçlarınız

1. B

Abilerim neden bu kadar üstüme geliyorlar

Selamlar olsun tüm M.T ailesine.Sayın M.T ailesi ben üzerime gelen arabalardan çok sıkıldım. Ne kadar sağdan gidersem gideyim sanki ben bir katil zanlısıymışım aranıyormuşum ve beni yakalayana büyük ödül vereceklermiş gibi bütün araba kullanan abilerim diyelim üzerime üzerime geliyorlar.Bende...
  2. B

Aralarında kaldım yardım edin ne olur...

1:)http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-cok-temiz-bibak-derim-77527804/detay 2:)http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-bu-modelde-ve-hatasiz-76908746/detay 3:)http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbr-600f-2000-model-78428832/detay...
  3. B

S.a Üstadlar

Sayın motosiklet.net ailesi sizden 2 ricam olacak 1=)Kawasaki er6f=km ye kaç kuruş yakar. 2=)http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-sozun-bittigi-yer-daha-temizi-ekstralisi-varsa-hodri-meydan-77779261/detay bu er6f nasıldır sizce... ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06...
  4. B

Kanuni Phantom güzel bir motosiklet midir__??

Abilerim kanuninin sitesinde gezerken Phantom isimli bir motosiklete rastladım 2012 de çıkmış çok hoş gözüküyo bide siz değerlendirin... http://www.kanuni.com.tr/Pages/Urunler/Detay.aspx?d=Phantom&Id=100&k=1
  5. B

Selamün aleyküm

Abilerim sizce 250cc içinde en güzel nakedler hangileri fiyatı 5-6bin civarı olacak
  6. B

Arkadaşlar Bir Sorum Olacak Yardım Lütfen

Selamün Aleyküm Abilerim!!! Abilerim ben bu stunt motorlarından çok hoşlanmaya başladım görünümleri modifiyeleri v.b her yönden nedense aşırı albenileri var.Bir adet cup motorum var onu kullanıyorum yaklaşık 1 aydır bu motosikletleri nerden,nasıl temin edilebilir merak ediyorum sanırım...
  7. B

BU MOTOSİKLET sizce nasıl almayı düşünüyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-suzuki-gs5oo-2oo1-takasli-62477849/detay bilmiorum abilerim bir yanım git yerinde bak dio bir yanım bu motor sana çok büyük dio çok gaza geldim almak istiyoeum ama üstünden atar die korkuyorum:pale:
  8. B

S.a Abilerim başlangıç motoruyla ilgili binlerce konu var ama bana 1 yardım lütfen

Abilerim bana 1 yardım edin lütfen yaşım 17 boyum:1.75 kilom:95 süpersport bir motosiklet arıyorum... 250cc olması benim için bir avantaj olacak çünki öğrenciyim ve çok uzun bir süre bir de kendime güvenene kadar motosikletimi büyütemeyeceğim... Bu nedenle bana tavsiye edeceğiniz kalıplı sesi...
  9. B

Abilerim ehliyet alıyorumda nereye ne kdr yatırıcam????

Abilerim saygıdeğer büyüklerim.Ben ehliyet kursuna yazıldım fakat kurs bittikten sonra ehliiyet alıcakken nereye ne kadar para yatıracağımı bilmiyorum? Sizden tek isteğim bana nerden ne alıcağım nereye ne kadar para yatıracağımı örenmek lütfen bana küçükde olsa bişiler yazarsanız beni mutlu...
  10. B

Küçük bir bilgi verseniz yaterli

Abilerim Ablalarım Kadeşlerim.... Sizden bir şey rica edicem eğer kızmazsanız... Ben 17 yaşına basmış bir gencim ve motosiklet tutkum 4 senedir devam ediyor scooter tip motosiklet kullanma şansım oldu bir kaç kez.Artık yaşımın geldiğini düşünüp kendime oturaklı güzel çekici bir...
  11. B

Motosiklet Alıcam Yardım Lazım

Selam büyüklerim sizden bir ricam olacak ben 28 kasımda ehliyetimi alıyorum ve bir kaç model motosiklet var aklımda sizden hangisi daha güzel özellik olarak v.b yardım rica ediorum AKLIMDAKİ MODELLER: Hyousung gt 250r Hyousung gt250n Derbi gp 125r Bu modellerden hangisinin özellikleri hızı...
  12. B

Başımdan geçen bir kaza

Arkadaşlar ben daha 14 yaşımdayken bir kaza geçirdim ve üzerimde halen psikolojik etkileri var isterseniz kısa bir şekilde anlatayım..: Bir gün öğle saatlerinde bisikletimle hızlı bir şekilde eve gitmiştim oradan 3 ay tatili boyunca çalıştığım dönerci dükkanına giderken geç kalmıştım...
  13. B

125 ve 250cc racing modelleri

sayın mt büyüklerim bana 125 ve 250ccler arası kaslıplı başlangıç racingleri tavsiyeleri ve orta derece kask-mont-eldiven tavsiyeleri yaparmısınız rica etsem ehliyetimi alıyorumda artık bir racing veya naked sahibi olmamın zamanı geldi sizin kadar profesyönel olmayı amaçlıyorum bu nedenle...
  14. B

SLM abiler bi yardım lütfen

abilerim ben ktm 125 duke modelini çok sevdim o modele yakın daha ucuz şöle 4-4.5 bin tl kadar bişi bulmama yardım edermisiniz ne olur abilerim çok bunalıyorum yardımmmm!!!!!!!!::uzgunum:::thanks:::156::
  15. B

yardımcı olun lütfen kafam çok karışık abilerim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Abilerim ne olur bi yol gösterin aklımda 2 motosiklet var birini alıcam deneyimim fazla yok ve motosiklet hakkında teorik olarak bilgiliyim ama iş alıma gelince beceremiorum aklımda 2 motosiklet var biri 1:Hyousung 250r 2:hyousung 250 comet sizin tecrübe ve bilgileriniz den yararlanmak...
  16. B

Arkadaşlaar destek lütfennnnn!!!!!!!!İçeri

Slm...Motosiklet dostları bende bir süper sportla başlamayı istiyorum ve şubat ayında bir adeeet süper sport alıcam ama tutup 600cc demiorum bana önereceğiniz ucuz kalıplı bir 125-250cc marka önemli değil öğrenmelik görünüş güzel olsun yeter...Öğrenme aşaması boş arazide köyümün boş bir asfalt...
  17. B

arkadaşlar herkese slm bana bir naked lazım yardım ne olur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Slm arkadaşlar bana bir naked lazım bütcem 6 bin bunun içinde korumalar +ehliyet var bana önerebileceğinz modelleri araştırışp bakıcam boyum1.80 kilom 90 yaşım17 sürüş tekniği anlamında bayağı bilgiliyim 12 yaşımdan beri motor üzerindeyim ona göre...
  18. B

yamaha tzr-50 modeli nasıl bir motordur lütfen açıklarmısınız!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

süpersport ile ilgili fazla bilgim yok çin malına göre dahamı iyi dir hızı kaç görür sağlammı? başlangıç motorumu? öğrenmem gerek acillll ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ---------- kawasaki zx-12r modeli çok güzel gözüküo.yine kawasaki...
  19. B

beyler yardımınız lazım ocakda motosiklet alıcam ilk defa kullanıcam vede0 tecrübem

arkadaşlar 250cc bir chooper istiyorum ve de bütçem 6000tl bu 6000tl nin içinde ehliyet+plaka ve ruhsat masrafları+korumalarda var tecrübelerinize dayanarak yardım istiyorum 250xxbir chooper özellikle japon aklımda bir model var jopon olmayan oda nasıldır bilmem kanuni tiger 250 boyum1.75 kilom...