Arama sonuçlarınız

1. satoyama

satılık:aprilia sr50replica

http://www.sahibinden.com/sorunsuz_hesapli_cinliye_binmene_degmez-18WQQaXQQ14911884WQQpXQQdisplayitem pazarlık için aramayınız!!:cat: teşekkürler
  2. satoyama

[izmir-manisa] mt agip yağ?

arkadaşlar izmir ve manisa tarafında gözüne agip marka yağ çarpan oldumu?
  3. satoyama

radyatör suyu boşaltma

daha önce hiç deneyen oldumu? su soğutmalı motorlarınızın radyatör suyunu nasıl değiştirdiniz motorumun radyatör suyunun paslı ve eski olduğunu düşünerek normal su yerine radyatör suyu alıp değiştirmek istiyorum daha önce bu işlemi yapmış olan birisi varmı?
  4. satoyama

muayene ile ilgili

arkadaşlar sorum kısaca şu.. lütfe tecrübeli arkadaşlar yazsın öylemi böylemi kararsız arkadaşlar kafa karıştırmazsa sevinirim teşekkürler 1.ruhsat sahibi olmadığımız motosikleti muayene harcı ve temiz belgesi alıp muayeneye götürebilirmiyiz ruhsat sahibine gerek varmı? 2.eski ruhsatın...
  5. satoyama

MOTUL yağ 2T

bazı motosiklet ilanlarında arkadaşlar 2 zamanlı motorlarına (istanbulda) motul 2t yağ koyduklarını söylemiş acaba nerden buluruz bilen gören varmı :silent:
  6. satoyama

motosikletin büyük artısı +

geçtiğimiz yaklaşık 4 yıla yakın süre istanbul trafiğinde 12 ay motosiklet kullanan biriydim, yakınlarım bana şaşırırlardı yaz kış motor üstünden inmezsin ne hasta olduğunu gördük ne nezle! belkide çok nadir, fakat bu bana normal geldiği için belkide soğuk iklimli memleketlerde çocukluktan beri...
  7. satoyama

taklidim çıkmış bukadar olur :)

arkadaşlar metehan abinin telefonu ile dumura uğradım telefonda bana hayırlı olsun diyordu "cbf150 almışsın kanka" yok abi dedim abi üye olmuşsun işte yazmışsın önceden honda innovan varmış bakıma d&b motora gidiyormuşsun doğru değilmi :S :pr:yuh dedim oda şok olmuş adam tuttuğum takıma kadar...
  8. satoyama

buraya gerçekten DİKKAT!!!

arkadaşlar bu olayı 2. kez yaşıyorum bir kez daha aklıma gelirse birisi vefat etmeden bu uyarı konularını açacağım :salut: elbette hepimiz ist avrupa yakasında yaşıyoruz (biraz daha düşük kültür ve daha karışık trafik yapısı) belki hepimiz biliyoruz bu tehlikeli mevkileri belki hala duymayan...
  9. satoyama

dikkat etmemiz gereken bir ayrıntı !!

arkadaşlar başıma 2 kez geldi bu mevzu ama yine ben Allah korudu diyim belki bazı arkadaşlara komik gelebilir. :) (alçak motorlar yada uzun sürücüler daha dikkat) malum istanbul trafiğinde ilerliyoruz ve trafik durdu kilitlendi kesim kesim çok yavaş ilerliyor ve sizde motorunuzla ayağınız...
  10. satoyama

Kymco Kymco Agility 50cc hakkında...

bodrumda bolca görmüştüm bu modelinden ama 125 likle tıpta tıp aynı değil ufak tefek değişiklikler var
  11. satoyama

neden biniyorsun ozaman motora?

aslında bu mevzu başımdan defalerca geçti bugün aklıma geldi yazayım dedim motorumu satmadan önce istanbul trafiğinden aktif kullanırım topcase sizde binmem her yere girer çıkardım yeri geldimi nadiren koli elektronik cihaz da arkaya bağlarım paşa paşa işmi görürüm bu muhabbet genelde tesadüf...
  12. satoyama

Greatest Ever Motorcycles: 1 - Honda Cub

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SLjnqkXNWJs&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SLjnqkXNWJs&hl=en&fs=1"...
  13. satoyama

c.c. ye tapanlar

silinebilir...
  14. satoyama

satılık honda innova125

arkadaşlar çok temiz makina 18000 km de her şeyi orjinal duruyor kazası yok ciziği yok 39lt ışıklı topcase var özel ön tur camı var saat gibi maşallah cup severler kaçırmasın 2250 ye düşürüdüm büyüteceğim için satıyorum:P bütün bakımlar D&B motor da yapıldı evraklarıyla birlikte...
  15. satoyama

2004 yamaha ybr125 ??

arkadaşlar kafama takılan bi şehir efsanesi var 2004 model yamaha ybr125 12.5hp olduğu söylenir ama ben hiç biryerde teknik özellik tablosunu bulamadım bu ilk çıkan serimidir? neden sonraki modeller 10hp ye çekilmiş kısacası 12hp olan modelin tork ve beygir eğrisini merak ettim aradaki fakları...
  16. satoyama

satılık innova125

http://www.sahibinden.com/en_uygun_en_temiz_innovaWQQaXQQ9629207WQQpXQQdisplayitem ayrınlılar linktedir makina görüldüğü gibidir:salut:
  17. satoyama

honda sonic 125

aşağıda modifiyeli bir sonic Specifications (fabrikasyon çıkış değerleridir) Top speed: 140 km/h (estimate) 0-100 km/h: 10.8 seconds Maximum RPM: 10,500 HP: 13.5 bhp (10 kW) Brakes: Disc brakes (front and back) Transmission: 5 speed manual Valves: 2 Aspiration: Carburetor Fuel...
  18. satoyama

satılık honda innova

ilan detayları için http://www.sahibinden.com/en_uygun_en_temiz_innovaWQQaXQQ9629207WQQpXQQdisplayitem
  19. satoyama

burayı bilen varmı? (kadıköy fikirtepe)

aS_Ya nickli arkadaş daelim topiğinde böyle bi servis ve ustadan bahsetmiş kendisine ulaşamadım acaba bu yerin adresini bile referans verebilecek bir arkadaş varmı :silent:
  20. satoyama

devir tescil ile ilgili bi soru

arkadaşlar ben geçtiğimiz haziraz ayında motorumun satışını üzerime aldım (noterde) fakat tescil yaptıramadım biraz ihmal biraz iş güç bu sırada motor çalındı bulundu bi sürü olay ama noter satışından 1 ay sonra cezaya girdiğini biliyorum şimdi ne yapmam lazım tekar noter satışına gerek varmı...

Yeni mesajlar