Arama sonuçlarınız

1. superboycu

Motor bloğunda yağ kaçağı var (görüntülü)

Resimde gördüğünüz gibi motorun devir saatini döndüren telin takılı olduğu yerde sızma var neden ölur ne yapmam gerekli
  2. superboycu

benzin alırken plaka almıyorlar ?

Arkadaşlar benzin alınırken adamlar plaka yazıyorlar fakat ben motora 50tl 60tl gibi ücretlerde benzin alırken kendi plakamı yazmıyorlar bunun nedeni nedir yazdırsam faydası olurmu.
  3. superboycu

Gaz teli kopunca ne yapılmalı elimden geldiğince anlattım [Video]

Merhaba arkadaşlar çoğu arkadaşın çin malı motorlarında gaz teli kopma sıkıntısı yaşadığını biliyorum , buna dair gaz teli kopunca motoru nasıl hareket ettirebileceğimizi anlatmaya çalıştım. https://www.youtube.com/watch?v=vWK_HQNjE1Y
  4. superboycu

şehir içi daha az yakıyor :)

Merhaba arkadaşlar şehir içi deviri yüksek dur kalk yapmama rağmen 1lt benzine 45km gidebiliyorum fakat uzun yolda 35km anca gidiyor cözemedim halbuki tam tersi olur , uzun yolda fazla basmıyorumda sizce sebebi nedir ?
  5. superboycu

Büyük Sıkıntı Teker Aniden İndi ?

Merhaba arkadaşlar Tekerim Dunleks denilen sambielsiz türde , bugün işten cıktım ve evime giden 24km lik otoyol'da 80km hızda seyretmeye başladım. tekerimin basıncı el kitapcığı ile aynı oranda ve aniden indi, indi derken tamamen gitti lastik mastik janttan ayrıldı. Sorum şu arkadaşlar havanın...
  6. superboycu

Bu nasıl bir motor aşık oldum.

İnternette denk geldim böyle bir motosiklet varmı varsa markası nedir arkadaşlar.
  7. superboycu

Motovlog Kanalıma Beklerim.

Çin malı motor ile dandik yollar'da serüven..! https://www.youtube.com/channel/UCvsLi-1RBIWxn1uPgG0t3qw
  8. superboycu

yılın karda düşen ilk motorcusu benim galiba [Video]

Merhaba arkadaşlar , tüm suç bende ani gaz verdiğim için patiye düştü ve yere yapıştım :) https://www.youtube.com/watch?v=RPjoE5GzUo0
  9. superboycu

Motovlog çekelim dedik Gar yağmış :)

Merhaba arkadaşlar dün 8 de işten gelirken hiçbirşey yoktu dedim bugün değil ama yarın bir video hazırlarım , uyandım dışarı bile bakmadım kahvaltımı yaptım , motoru ısıtıyım diye dışarıya bir baktım Gar yağmış :) Dikkatli sürmek lazım arkadaşlar gerçi hep dikkatli olmalıyız ama kar yağdığında...
  10. superboycu

araba alıyorum yardım.

Merhaba arkadaşlar motorumun yanına bir araba alıyım diyorum , arabayı seçtim beğendim 2 el fakat bi sorum olacak. aracın sahibi arabaya15 gün önce sigorta yaptırmış ben bu aracı üzerime aldığım zaman tekrar sigorta yaptırmam gerekecekmi ?
  11. superboycu

oynamıyorum bu oyunu

Bugün şehir içi camiden cıkan bir polis dur dedi bende durdum ehliyet sordu gösterdim ruhsat istedi üstümde değil dedim , yanında gelen polis bindi benim motora bende polis aracına merkeze gittik baktılar sigorta yok bağladılar , bende dedim abartarak , abi benim motora 1.247tl sigorta...
  12. superboycu

bu sigortayı ne yapacam ?

Arkadaşlar 687tl trafik sigorta ücreti çıkardılar ve sigortam biteli 2 ay oldu , ben motoru kış boyu kullanmamayı düşünüyorum yazın sigorta yaptrmak istiyorum ne yapmam lazım bu gecikme yaza kadar ertelenebilirmi herhangi bir işlem yapılabilirmi yardım ederseniz sevinirim.
  13. superboycu

Kardeşimin ehliyet masrafı..

1 ADIM Direksiyon sınav giriş ücreti -> 100tl 2 - ADIM Dosya Ücreti 20tl -> 120tl 3 - ADIM Dosya fotokopi 2tl -> 122tl 4 - ADIM Maliye Ücreti 126 -> 248tl 5 - ADIM Ehliyet Kart Ücreti 129 -> 377tl Yani yazılı sınavı - vesikalık resim - sürücü kursu kayıt ücreti bunlar harici tüm masraflar...
  14. superboycu

Kış geldi birikim zamanı ... !

Merhaba arkadaşlar malum kış geldi , benzin masrafım azaldı hatta 4 ay motosiklet kullanmama gibi durumum olabilir , günde maksimum 10tl harcarım geri kalan parayı cebimde durursa harcarım diye para biriktirme hesab arıyorum sizce hangi bankalar para kesmeden aylık para barındırma parası almadan...
  15. superboycu

Ktm pisikolojimi bozdun ktmmm

Merhaba arkadaşlar , gece garson olarak çalışıyorum bu öğlen yattım şimdi uyandım. ktm kafayı öyle bir taktımki artık psikolojimi bozdu :) rüya gördüm motosiklet tanıtımı idi bilmiyorum ktm'nin 150cc motoru varm ben hep 390 250 cc araştırdım , rüyamda ktm nin 150 cc bir motoruna kapalı alanda...
  16. superboycu

Acil yardım motoru nasıl saklayacağım

Arkadaşlar yaşadığım yere kar bugün düşmeye başladı ve ben motoru koyacak bir kapalı alan yok bu motoru nasıl saklamalıyım, araba bırandası felan taymin ettim fikirlerinize ihtiyacım var bugün yatırmayı düşünüyorum.
  17. superboycu

Huysuz Motorcu Motovlog Video bloguma beklerim.

Merhaba arkadaşlar sizlerle bilgi paylaşmak ve birbirimize yardımcı olmak için kurduğum kanala hepinizi beklerim, Abone olur ve videoları beğenir iseniz bana en büyük desteği vermiş olursunuz. https://www.youtube.com/channel/UCvsLi-1RBIWxn1uPgG0t3qw ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:52...
  18. superboycu

Bu sigorta fiyatı nedir ya

Arkadaşlar motorum mondial 100mg superboy şimdi sigorta firmasına gittim 2 ay önce sigortam bitmiş ve tekrar yaptırmak için gittim , içeri girdim 15dk bekledim sistem yavaşmış ardından bana öyle bir fiyat çektiki 687tl bu nasıl bir fiyat yaw başka firmaya bakalm dedi oda 550tl istiyordu bu...
  19. superboycu

Yapılı olmak şart galiba

Merhaba arkadaşlar ben 62kg 1.87 boyundayım fazla zayıf ve uzunum. Burada ciddi anlamda kaliteli arai kask mont giyen bir abimiz var oda benim gibi zayıf , kaza geçirdi ve ölümden döndü kaza şu şekilde gerçekleşti , otoyolda 80km hızla gidiyor ve döner kavşaktan araba sağına bakmadan cıkıyor ve...
  20. superboycu

Kardeşim şimdi stajyer ehliyetlimi olacak ?

Merhaba arkadaşlar dünki yani cumartesi günki direksiyon sınavına giren kardeşim sınavı geçti ve ehliyeti almaya hak kazandı. şimdi kardeşim ehliyeti stajyermi olacak 18 yaşında ve stajyer olmasada 2016 1 ocak da ehliyeti ne olarak geçeçek 24 yaşınım beklemesi lazım tam ehliyet için yardımcı...

Yeni mesajlar