Arama sonuçlarınız

1. superboycu

motosiklet cc yükselttim ama

motosiklet cc yükselttim ama ...... daha önce motorum 100cc idi ve ben 125 cc yaptırdım yeni piston attılar .... ben suan motorumu nasıl kullanmalıyım yeni motor gibi dusuk devirdemi yoksa istediğim devirdemi sürmeliyim
  2. superboycu

Arka teker çap dönüyor videolu

Arkadaşlar arkada tekerden gıcırtı sesi geliyordu durdum baktık arka teker bu vaziyette hemen motosiklet tamir yerine götürdüm jant yamuk değil dedi 20lira masrafı var dedi acaba neden olur yardım edermisiniz.
  3. superboycu

Lastik patladı dikkat edin arkadaşlar

İyi günler arkadaşlar motorum ile dağ bayır gezdikten sonra çamuru atması için tayzikli su ile yıkadım ve ön lastiği yırtmış :/ nasıl olduysa. yolda giderken motor sağ sola çekmeye başladı ve durunca anladımki lastikten kaynaklı. Arkadaşlar bilgilendirme amaçlı paylaştım dikkat ediniz.
  4. superboycu

Egzoz tamiri , delikler nasıl kapatılır ?

Merhaba arkadaşlar . Motorumun egzozunun , dumanın cıktığı deliğin hemen yanına 4 tane delik açtırdım (Matkap ile ) bunları nasıl tekrar kapata biliriz bi bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Egzozu deldirdim ama pişman oldum gerçekten çevreyi bukadar etkilemez sandım.
  5. superboycu

Motorda gaz verirken tekleme

Arkadaşlar son zamanlarda motosikletimde Motor ister (Sıcak , Soğuk) olsun gaz verirken sanki 50/1 oranında patlamayı kesiyor tekleme gibi oluyor ama yüksek devirlerde problem yok ve hava filitresini yeni kontrol ettim hiç bir sıkıntı yok sizce neden yapar., (Motorla son zamanlar araziye girdim...
  6. superboycu

Allahın dağın yine ilgisiz bir sürücü hey Allahım :/

Arkadaşlar ormanlık bir alana arkadaşlarla piknik yapmaya gittik 2 mizdede 100cc motosiklet , bassan gitmez boğulur :) Her neyse yol aşırı ufak yani bi araba sığıyor ve yanındanda 2 motor geçebilir , Arkadan gelen otomobil korna çaldı yol istedi bizde verdik , biraz gitmeden adam önümüzde...
  7. superboycu

250 cc motosiklet önerileri.

İyi günler değerli motosiklet.net Üyeleri ve Ziyaretcileri. Malum yaz tatili yaklaşmakla birlik'de Gençlerimiz motosiklet'leri çıkarmaya başladılar - bir okadar gencimizde motosiklet almayı istiyor , bizde buradan 250cc sınıfı motosiklet önerileri bulunarak yeni alacaklara daha fazla yardımcı...
  8. superboycu

Paslanmalar baş gösterdi :/

İyi günler arkadaşlar motorumu alalı 5 ay anca oldu ve motorumun egzozuna taş geldi ve arka bağaj demiri ıslanarak egzozla beraber paslanmaya başladı , bütcem kısıtlı okul ve çalışmak biraz zor ve kesin gelirim olmadığı için wd40 felan alamıyorum , bunlar harici bir tavsiyeniz varsa benimle ve...
  9. superboycu

Ehliyet sınavına girecek herkeze başarılar.

Biliyorsunuz bu hafta ehliyet yazılı sınavı var ve normalde 21 marta olması gerekirken 22 marta ertelendi bunuda duyurmak istedim. Herkeze başarılar dilerim , Hayırlısıyla geçersiniz inşallah motosiklet + ehliyet = Özgürlük.
  10. superboycu

Egzoz tamiri kaynağı

Merhaba arkadaşlar egzozumu deildirmiştim ve şimdide kalemden biraz daha geniş olan bu delikleri iz kalmadan kapatmak istiyorum bunu nasıl yapaabilirim yardım edermisiniz.
  11. superboycu

Kötü bir gün daha :(

İyi günler Arkadaşlar bugün ne yazıkki ehliyetsiz olarak gezen gençler bulunduğum ilçede kırmızı ışık'da geçerek hayatlarını kaybetti kaza sırasında 3 motorlu vardı ve 1 kişi vefaat etti. Görüntüleri Atacaktım , bulunduğum ilçenin esnafları tarafından çekilmiş ulaşmaya çalışıyorum. Arkadaşlar...
  12. superboycu

Sanki motor garantide deil bıktım sürekli para vermekten.

Arkadaşlar Mondial 100mg superboy motorum var. sürekli bi yerlerine bişey oluyor , gidiyorum servise para alıyorlar. bugünde 40km gittim 3 saat oturdum ve tekrar geldim gelirken subapların vurduğunu duydun sırıl sırıl gittim adamlar ayar lazım dedi kaça mal olur dedim xxtl dedi . bıktım artık...
  13. superboycu

Polisimiz ve Motorlarımız

Değerli arkadaşlarımız ilk önce ben Polis'lerimizi çok seven ve onlara çok özenen genç bir arkadaşınızım. Ben işimden eve dönüyordum 38km mesafe var otobandan gelirken baktım 150 , 200 motorlar 8 , 9 tane karşı şeritten geliyorlar ve çok hızlılar yanımdan geçtiler peşinden polislerin siren...
  14. superboycu

Motosiklet'te video çekmek yardım ?

Merhaba arkadaşlar hayatımda ilk defa aldığım motor ve 1000km oldu ve motorum 100mg superboy ben maddi anlamda pek uygun olmadığı için go pro vb gibi tesisatlar alamıyorum telefonunla çekmek istiyorum saolsun 3saat kaydetme kapasitesi var ve 720p çekiyor sorum şu telefonu nereye sabitleyip...
  15. superboycu

Hava soğutmalı motosiklette uzun yol

merhaba arkadaşlar 1 ay sonra ehliyetim elime geçiyor . Köy tarzı yerde yaşadığımdan dolayı motoru olan çok kişi tanıyorum gezi yapmayı düşünüyoruz ortalama 100km gidiş 100km geliş ama korkum şişme olayı motorum 100mg superboy bu gezide motora nasıl davranmalıyım yardım edermisiniz. ?
  16. superboycu

Motoru kış uykusuna hazırlamak ?

İyi günler arkadaşlar. Motorumun bakım km si geldi gelecek 80km kaldı ama ben bakımdan sonra deilde önceden motoru depoya sokmayı düşünüyorum , kış boyunca kullanmayacam. Sorularım şunlar. Ne yapmalıyım yani benzini boşaltıcam yağı çıkarıcam ve paslanmaması için ne yapabilirim yani kısaca kış...
  17. superboycu

motorumdan ses geliyor kaynağını buldum

Arkadaşlar ilk önce dün 16.20 suları 50km hızla seyretmekteydim arka teker kitlendi ve ufak sıyrıklarla kurtuldum sebebi arka tekerim zincir dişlilerini tutan somon (Vida) Dışarı cıkıp demire takılmasıyla teker kitlendi yaptırdım sıkıntı kalmadı ama daha önceki yardım taleplerindeki sorunum...
  18. superboycu

500km motorumda arzalar başladı gelen sesler

Merhaba arkadaşlar bundan 1 ay önce mondial 100mn superboy aldım. şuan tam 508km de sıfır olarak aldım ve motora acımazsız davramdım yaşadığım yer engebeli dağlık yer 3 kişi binerek rampa felan cıktım sorunum şu tek binerken fazla ses yok fites ayağının oradan tık tık diye ses geliyor gaz...
  19. superboycu

koruma demiri boyamak

arkadaşlar yukarıdakine benzer koruma demirim var motorun düşmesine yan yatmasında kırılmaları engelliyor. ben bunu parlak mavi'ye boyamak istiyorum ama yağmurda çamurda ileride dökülmeyecek bi siprey boya lazım marka verirmisiniz ve bilginiz varsa nasıl yapmam gerektiğini.
  20. superboycu

motorum tekliyor ve bazan istop ediyor

Selamun Aleyküm arkadaşlar ilk önce herkezin geçmiş bayramını kutlarım Motor Marka: Mondial Model: 100mg Superboy alış durumu: 0 alındı km: 250 resim: arkadaşlar yaşadığım yer çok tozlu bi yer motorumu vakumlu su ile petrol de yıkadım ve çalıştırıp gittim bişeyi yoktu 15dk de bir 2 km...