Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günler öncesinden dün yani 24 ekim cumartesi günü yeğenimle beraber şehrimizin enfes çam ormanlarıyla kaplı olan mesire yeri çamlıcada akşam sucuk yemeğe kararlaştırdık.Vakit tamam olunca motosikletimle yeğenimi çalışıtığı yerden alıp tansaşa alışveriş yapmak üzere geldim.Gayet medenice...
http://video.eksenim.mynet.com/lugano_122/MOTOSIKLET_KAZALARI/124232/Dikkatli olunmazsa çoğunda kaza yapmak kaçınılmaz oluyor ama genede izlemesi keyifli:) buyrun sizde bi göz atın:)
Öncelikle selamlar arkadaşlar kendimden yaş olarak oldukça küçük bi kardeşimde Kanuni seyhan 150 c var ve bu arkadaş sağolsun biz gibi büyüklerinin tavsiyelerini dinleyerek sindire sindire yavaş yavaş hacim büyülterek motosiklet kullanıyor.İlk motosikleti 50 cc mobilet,ikinci motosikleti 100 cc...
Konuyu off road bölümüne yazdım fakat ana sayfada göremeyince buradan linkini vereyim dedim. http://www.motosiklet.net/forum/enduro-off-road/63834-%5Bu%5Dkutahya-perli-mahallesi-geleneksel-motocros-off-road-etkinligi%5B-u%5D.html
Bu gün bi arkadaşım bana telefon ederek Kütahyamızın eski köyü yeni mahallesi olan Perli Mahallesinde her hafta motocros ve ofroad etkinlikleri yapıldığını istersem gelebileceğimi söyleyince mondime atlayıp doğruca etkinliğin yapıldığı yere gittim. Katılımın bu hafta az olduğu söylensede epey bi...
1978 model station wagon Renault Marka otomobilimle değişilecek en az 250 cc hacminde chopper cruıser tipi motosiklet arıyorum ilgilenenler 05316329336 05375869256 veya [email protected] dan bana ulaşabilir yada özel mesaj atabilirler..
10.Temmuz 2009 cuma günü öğleden sonra şehir içi kullanım için almış olduğum mondial 100 KH motorumla uzun yola gidip gelebilirmiyim diye düşündüm ve eskiden peugeot 103 ve mobylettelerle yaptığım Afyon-Eskişehir gezileri geldi aklıma dedimki 103le mobyletteyle gittiysem mondiylede hayli hayli...
--------------------------------------------------------------------------------
Yeni çıkan bu model hakkında değerli görüşlerinizi almak isterim, 97 cc olması sebebiyle mtv den muaf olması beni epey bi cezbetti ama artıları ve eksileri nedir bilmek lazım kullanan yada sahip olan arkadaşımız...
2006 model 5700 kmdeki motorumdan gelen garip sesler üzerine servise götürdüm ve zincir ve dişli takımının aşınmadan dolayı değişmesi gerektiğini söylediler.(dişlililer sivrilmiş ve zincir aşınmış diyorlar). Şimdi öncelikle sormak istediğim 5700 kmde ki motorun bu parçaları aşındırması...
Yeni çıkan bu model hakkında değerli görüşlerinizi almak isterim, 97 cc olması sebebiyle mtv den muaf olması beni epey bi cezbetti ama artıları ve eksileri nedir bilmek lazım kullanan yada sahip olan arkadaşımız varmı? • Fiyatı
1,833 TL
T.Jant 1,864 TL
MB.Jant
MOTOR...
Arkadaşlar 100 KH mondialin lastik hava basınçları kaç olması gerekir fikri olan varmı Kullanma kılavuzunda ön 155-175 kPa-- arka 175-200 kPa dior:silent: kaç hava basmamız gerekioki?:pale: