Arama sonuçlarınız

1. zion1

motosiklet kaza raporlarından bilgiler

istatisliksel olarak motor kazalarının nedenleri ile ilgili bir yazı bence herkesin sıkılmadan okuması gerekli NOT:OLDUĞU GİBİ ALINTIDIR:cat::cat::rendeer: Motosiklet Kaza Raporu Sevgili arkadaslar bugüne kadar degisik sekillerde bu konu hep dile getirildi yazildi söylendi ama bence bu...
  2. zion1

seçmece bunlaaaarrr:)))

ben birin seyredirken gülmekten çatlıyacaktım buyrun sizlerde bakın:mrgreen::mrgreen: motorcunun intikamı y6IFb7gn8Dw önüne baksana be adam j7LeTCS2EHw ölmeyen motor honda cup SLjnqkXNWJs motosikletinize nekadar hakimsiniz 5VazxSK8bUs
  3. zion1

aranızda viraj sevmeyeniniz varmıı???

İtalya Pass'ları (Geçiş Yolları) Zaman zaman 2070 metre yüksekliğe ulaşan, Alp dağlarının İtalya'da yer alan doğusundaki geçişler. Bir çok motosiklet tutkununun gerçekten soluğunu kesecek, yılan gibi kıvrılan mühendislik becerisi yollar.
  4. zion1

dehşete kapılacaksınız

ben bunu daha önceden de biliyodum ama nedense aklıma geldi sizlerlede paylaşmak istedim ben hala hayretler içindeyim, hayatımızla ilgili oynanan oyunları bilmeyen arkadaşlarda örensin diye!!:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan(yaw ben bu kadar yazıyı okuyamam sılırım diyenlerede google ye (SUBLİMİNAL...
  5. zion1

aynı duyguları paylaşmak

ilk önce bu yazının alıntı oldugunu söyleyim:) sevgili motordaş ımın yazdıgı yazı gercekten cok hoşuma gitti bu yazıyı sizlerlede paylaşmak istedim sadece.. yürekler bir oldugu sürece bizi kimse yıkamaz ölümüne kan kayızzz:cat::rendeer: Günümüzde motosiklet bir insanın kullanabileceği en...
  6. zion1

hayal kurmak ta güzel :))

evet arkadaşlar düşünün ki şu anda piyangodan 10.000.000 ytl para kazandınız bu parayla neler yapardınız:) önce ben başlayım ilk iş olarak bayılırdım heralde:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
  7. zion1

anlayanlar banada anlatsın

ne oluyor niye oluyor bir şey anladıysam ne olayım biri banada anlarsın:silent:oyun mudur nedir:silent: http://www.ebaumsworld.com/video/watch/12593/ alakası yok ama buda bozuk motosiklet sesi cıkaran köpek üsteki linke şaşırdıktan sonra bunada gülersiniz:mrgreen...
  8. zion1

üç harf oyunu

Bir üstteki üyenin yazdığı 3 harften bir açılım bulacağız ve alttaki üye için 3 harf yazacağız. Örneğin; K M Y Karanlığın Mavi Yüzü gibi Ben başlıyorum: S A A :cat:
  9. zion1

bir bakan pişman bide bakmayan:)

kamyoncu heryerde aynı mı???????:silent: 86ommrkxFk8 bu jant nasuuu kırıldı öyle yaw:silent:VqSOj17_Cm8 bmw de ne gidiyo beaaahh vahJgYqGdSw şunlara bakın nasılda uçuyolar cEKqdfF3gLY
  10. zion1

flaş!!flaş!!flaş!!efend_isoyu hiç böyle gördünüzmü

arkadaşlar efendi adam diye tanıdığımız isonun balataları yakmış hallaeri:mrgreen:adam heeeeç de efendi degimiş:mrgreen::mrgreen::mrgreen: bakmayın siz onun motosiklete binerken mont giyip kask taktıgına altı kebap üstü şiş hane:mrgreen:terlikte yeni moda motorcu terligi:queen: Shot at...
  11. zion1

üçü bir arada bakalım sizlerden neler cıkacak

duşündümde herkesin keşkeleri,,dilekleri ve bazılarının aklına geldimi bilmem ama mezat taşınıza ne yazılmasını isterdiniz önce ben başkayım keşke..................her aklımdan geceni yapsaydım:pale: bir dilek...............şu an onunla olmak isterdim:rendeer: mezar taşıma........motosikleti...
  12. zion1

bunları biliyormuydunuz arkadaşlar

waaayy beee:cat: kask deyip geçmeyin neler var neler Formula 1 kaskında en az 17 katman bulunuyor Allianz’ın ana sponsoru olduğu BMW WilliamsF1 Takımı Menajeri Dickie Stanford'un Fransa Grand Prix'sinden önce önemle vurguladığı bir şey vardı: Kask sadece pilota değil, aracın aerodinamik...
  13. zion1

naaapmış bunlar yaw

motosikletlerle resmen oyuncak gibi oynamışlar ama güzel calışma yolda güvenlimidir :silent:onu bilemem:cat: Shot at 2007-08-01 Shot at 2007-08-01 Shot at 2007-08-01 Shot at 2007-08-01
  14. zion1

birazda gülelim

yurdumdan ve dünyadan bazı komik fotolar :queen: yaklaşmayuuun deperim taka nik arkadaş bulma sitesi:silent: ustaya bak ustayaaaaa bisiklet tamiri yapılr motor tamir etmem:silent:zaten anlamamki:queen:
  15. zion1

bu adam işibiliyoo

arkadaşlar güzel bir video ama sonu:queen: neyse yorum sizin:cat: http://www.youtube.com/watch?v=E8MTtZwPTow
  16. zion1

tork arttırma yöntemi

selam arkadaşlar daha önce tork ölçme şeklini sormuştum cevaplarınız için sonsuz teşekkürler....:cat: ama kafama takıldı bu tork denen olayı arttırmanın bir yolu varmı acaba varsa ben 150 kn me nasıl uygularım :silent::rendeer:
  17. zion1

gerçek aşk

daha önce verildimi bilimiyorum ama buyrun güzel bi hikaye kız:lütfen yavaşla,çok korkuyorum. delikanlı:hayır, bak ne kadar eğlenceli, kız:lütfen,lütfen çok korkuyorum delikanlıeki,beni sevdiğini söyle kız:seni çok seviyorum,lütfen yavaşla delikanlı:şimdide bana sıkıca sarıl (kız...
  18. zion1

kask kullanmak lazımmışşş

kask kullanmak lazım arkadaşlar:cat::cat: Soğuk havalarda yüz felcine dikkat! -------------------------------------------------------------------------------- Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Serhan Sevim, -Kuru bir yüz çok kolay yüz felci...
  19. zion1

ölmeden önce denen mesi gereken 50 şey

Ölmeden önce denemeniz gereken 50 şey İnsanların ölmeden önce yapmak istedikleri şeyler hakkında İngiltere'de yapılan bir ankette oldukça ilginç sonuçlar ortaya çıktı. İşte BBC'nin 20 bin izleyici ile yaptığı anketten çıkan sonuçlar... 1- Yunuslarla yüzmek. 2- Avustralya'nın Büyük Mercan Re...
  20. zion1

dün akşam az daha ucmayı öğreniyordum

yaw nedir bu çektiğimiz cile yaw:pr: dün akşam saat 22:00 gibi hava alayım diye dışarı cıktım.50 veya 60 km gibi bir süratle yolumda gidiyor ken :pr: oda ne bir araba taliiiiiiii yoldan ana yola cıkıyor korna yaptım baktı ama aynen devam ediyor cıkmaya sellektör yaptım gördü ki eminim gördügüne...

Yeni mesajlar