Arama sonuçlarınız

1. songokhu

Satılık Shoei XR 1000 Kask

Merhaba, az kullanılmış shoei XR 1000 kaskım satılıktır. Fiyat: 300 TL Teşekkürler Gökhan Tel: 532 291 4444 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motor-sporlari-kask-shoei-xr1000-kask-42543199/detay
  2. songokhu

Honda CBF 150 1950 kmde 2009 model

Fiyat: 3.500,- TL Marka: Honda Model: CBF 150 2009 model 27.7.2009 tescilli Renk: Siyah Açıklama: Full koruma, shad topcase 40 kargo modeli, servis bakımlı, kapalı garajda muhafaza ediliyor. İl/ İlçe: İst Beşiktaş Levent Nisbetiye mah. İletişim: 532 291 4444, 506 391 9190
  3. songokhu

Kettenmax ile Zincir temizleme ve yağlama

Merhabalar, Kettenmax ile zincir temizleme deneyimimi sizlerle paylaşıyorum. Kullanılan Malzemeler: 1- Kettenmax zincir temizleme ve yağlama aparatı 2- Castrol zincir temizleme ve yağlama spreyleri 3- arka lastiği döndürecek bir arkadaş. Aparat zincire monte edilir Zincir dönerken...
  4. songokhu

Almanya gezisi & ölümlü motosiklet kazası & TNT araması

Herkeze merhaba, devamlı iş için gittiğim Almanyada bu sefer kendime vakit ayırma şansım oldu. İlk iş olarak Polo Motorrad, Louis ve Hein Gerickeye uğrayıp birer katalog aldım O kadar çok çeşit ve -Genel olarak- uygun fiyatları görünce insanın ağzı sulanıyor. Bir an keşke SS almasaymışım dedim...
  5. songokhu

Acil Şeffaf Tankpad Arıyorum

Merhaba arkadaşlar aramadığım bayii, satıcı kalmadı çok acil tam şeffaf tankpad arıyorum bildiğiniz biryer varsa lütfen bildirin Teşekkürler [email protected]
  6. songokhu

Honda Today Arıyorum

Merhaba genel olarak temiz kullanılmış km si fazla olmayan Today arıyorum. Resim ve iletişim için [email protected]
  7. songokhu

Gökhan "songokhu" OĞUZ CBR 600F

Merhaba arkadaşlar tanışma işini boşlamıştım anca fırsat bulabildim. Gökhan OGUZ 0RH+ Yaş 28 I.R mezunuyum İstanbulda yaşıyorum. Artık gezilerde birbirimizi daha iyi tanırız inşallah. Herkeze kazasız belasız sürüşler. msn & mail: [email protected]
  8. songokhu

Hella Xenon

Merhaba arkadaşlar Hella marka xenon far taktıran ve kullanan varmı. Yaz gelmeden xenon işini halletmek istiyorum.
  9. songokhu

2007 Honda Eğitimine kayıtlar başadı

2007 Sezonu Honda motosiklet eğitim merkezine kayıtlar bugün başladı. Hafta sonlarının çoğu bugünden dolmuş bile. Anca hafta içine kayıt yaptırabildim. Güvenli sürüş 4 listede gözükmüyor arayıp sordum ancak davetiye ile kayıt olabiliyormuşuz, ve ayrıca 2. ve 3. eğitimi almamız gerekiyormuş.
  10. songokhu

600F Birkaç Soru

1- Merhaba arkadaşlar forumda aradım tabanlar yere bassa daha iyi olur deniyor ama şu boy meselesi biraz sorun oldu. Ön ödemeleri yaptım Şubatta motosikleti alıyorum ama üstüne oturduğum zaman her iki ayağımı yere koyarsam parmak uçlarından daha fazlasıyla yere basabiliyorum (Ayakkabının...
  11. songokhu

Fırsat mı Hata mı

Merhaba arkadaşlar yaklaşan yeni yılla beraber satıcıların stoklarında kalan 2006 modellerde cazip fiyatlar var. Sizce 2007 ye girerken cazip fiyata 0 km 2006 model motor almak fırsatmıdır yoksa hatamı
  12. songokhu

Satılan motorun OGS si ne olacak

Merhaba arkadaşlar motorumu satıyorum fakat ogs yi ne yapacağımı bilmiyorum yeni sahibine deviroluyormu yoksa iptal ettirmemmi gerekli
  13. songokhu

2006 Kawasaki ER6N 1,600 km 12.000 ytl

Marka: Kawasaki Model: ER6N Model Yılı: 2006 Motor Hacmi 650 cc Km: 1,500 Extralar: 1 çift orjinal mushroom Detaylar için [email protected] Ve resimler 1 2 3 4
  14. songokhu

2006 Kawasaki ER6N [u]

Marka: Kawasaki Model: ER6N Model Yılı: 2006 Motor Hacmi 650 cc Km: 1,500 Extralar: 1 çift orjinal mushroom Detaylar için [email protected] ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafından düzenlenmiştir.»»»»»» Lütfen mesajınıza resim ekleyin...
  15. songokhu

EVli çiftler Evdemi oturuyor?

Merhaba arkadaşlar aramızda evli, sevgilisi olanlar gezmeye meraklı olanlar yokmu? İstanbulda gezmeye meraklı evli çiftler arıyoruz
  16. songokhu

Ahmakça motoru devirdim

Selam arkadaşlar, bugun motoru 1000 bakıma götürdüm yağ, filtre, yıkama yağlama zehir gibi oldu bir çift de mushroom taktırdım. Serviste zinciri kendin yağla dediler şimdi yağlarsak bulaşır dediler yağladıktan sonra beklemek gerekiyormuş. Neyse aldık yağı geldim Levent Tansaştaki kapalı...
  17. songokhu

Motor boşa geçmiyor

Merhaba arkadaslar bugun arkadasıma 1600 km de 2. el Suzuki sv650 aldık. Fakat motorla tecrübe yaparken boşa atmakta zorlandığımızı farkettik hele motor duruyorsa 2. den 1 falan atmak için vitese abanmanız gerekiyor aynı şekilde 1 den boşa ve 2 ye atarken muazzam güç kullanmak gerekiyor. Bu...
  18. songokhu

Hangi Benzin 95? 98?

Arkadaşlar merhaba Kawa er6n im var. Bildiğim kadarıyla motorda katalizatör mevcut bu yuzden kurşunsuz benzin konması gerekiyor. Fakat oktan seçimi konusunda tereddütlerim var acaba 98 oktan koyarsak silindirlerde aşırı ısınma olurmu? herkeze kazasız belasız sürüşler
  19. songokhu

Yeni Motor ve Birsürü Soru Size

Merhaba Pazartesi günü er6n imi teslim aldım ve daha kullanamadan grip belasından yataga dustum. Kılavuzu okurken bircok soru belirdi kafamda. Bunları sizinle paylaşıp yardımlarınızı bekliyorum. 1- Marşın üzerinde bulunan kırmızı renkli, devreyi kesen "engine stop switch" acil durumlarda...
  20. songokhu

600RR ve 600F farkı ve 100-0

Arkadaslar merhaba motorla tanısıklıgım eski fakat forumla daha yeni tanıstım. Genc gorunmeme ragmen 30 a yaklastım. Bugune kadar arac satın alırken hep ince eliyip sık dokudum tabiki araç bilgimin olması sebebiyle. Fakat sonucta prensipler benzesede "motor" dan anladıgım soylenemez. Bugune...

Yeni mesajlar