Arama sonuçlarınız

1. BLACK_ICE

Motor seçme rehberi

Arkadaşlar yıllardır hemen hemen her gün bu sitedeyim her gün bir yeni üyemiz motor alıcam yardım motosiklet seçimi hakkında yardım başlığı açıyor tabi ki hakkı fakat ne kadar faydalı olabilirim bilmiyorum ama kriteleri aşağıda yazıcam size en uygununu bulun ve hangi motosiklet size en uygun...
  2. BLACK_ICE

imkansızlıklar dahilinde yavrunuzu koruma

walla branda alcak parayı denkleştiremediğimizden dolayı ortaya güzel bi çalışma çıktı kartın kolilerle ve poşetlerle branda off offf:santa::santa::santa:
  3. BLACK_ICE

ateşleme sorunu acil profesyenel yardımı

mondial zn 125 kullanıcısıyım gçen hafta elektirik üreten bobinli parçası yanmıştı onu değiştirdim bu seferde ön frene basınca ve farları on konuuna getirdiğimde çalışmaya başlıyor motor arka frene bastığımda ise ne arka ampülü yanıyor nede motor çalışıyor acaba sorun neyden kaynaklanıyor.
  4. BLACK_ICE

tiger egsoz hakkında yardım

mondial zn 125 e tiger takmayı planlrıyorum birde bunun 800 ü karbonu var ne satan yer ne fiyatı hiç bişey bulamıyorum acil yardım edebilirmisiniz bu konuda nerden bulabilirim birde kulanan varsa ses vs hakkında detaylı bilgi alabilirmiyim
  5. BLACK_ICE

scooter hakkında bir kaç bilgi istiyorum

mondial zn 125 kullanıcısıyım yağ değişim vakti geldi bu scooterda başka yağla ilgili kısmı varmı difransiyel yağı gibi mesela bu konuda hiç bir bilgim yok varsa başka yağ konan yeri yardımcı olursanız sevinirim
  6. BLACK_ICE

egzoz problemi lütfen yardım edin

değerli üyeler mondial zn 125 kullanıcısıyım araç ısınıncaya kdar gazı sonuna kadar açıp bırakınca patlatmıyor fakat ısındıktan sonra gazı düşük devirde olsa bile bırakınca pot pot yapıyor bunu kendim düzeltmek zorundayım acil ve detaylı anlatımlarınızla yardımcı olabilirmisiniz sevgi ve...
  7. BLACK_ICE

kıbrısa arac goturmek

evet arkadalar bır cok kısının merak ettıgı bısey bu konuyu yasayarak sızlere anlatacagım su an motosikletim ve ben aynı otobus ıle tas ucuna yol alıyoruz yanınıza almanız gereken 3 sey ruhsat eksıksız olarak pasaport ve para ve tasucuna yolculugunuz baslıyor denızlıden mersıne yanı sılıfke tas...
  8. BLACK_ICE

1 saat önce petrol ofisinde yaşadığım bir olay

akşam ofisten çıktım benzin almaya gittim denizlideki bayramyeri mevkiindeki petrol ofisine gittim cebimde 3 tane 1 tl 5 tane 25 kuruş 8 tanede 10 kuruş cekmecemde kalan son param ile benzin alıcam çünkü sabah motora lastik siparişi verdim her neyse dedi,m 5 tl lik benzin alıcam genellikle...
  9. BLACK_ICE

3.50-10 lastik hibe edilecektir

lastiklerimi değiştireceğimden dolayı dişleri iyi durumda olan fakat kalitesinden memun kalmadığım çin malı lastiklerimi kargo ücretini alıcı ödeme kaydı ile göndericeğim lastikler 3.50-10 dur almak isteyenler lütfen ulaşssınlar
  10. BLACK_ICE

Satılık Mondial zn 125 2009 yılı sıfır alındı

motorumu 2009 yılında yamaha servisinden satın aldım her 1000 km de yağ değişimi yapıldı ve tüm bakımları düzenli olarak yapıldı cc yükseltme sebebi satmayı düşünüyorum .PLAKAKASIDA PAHA BİÇİLEMEZ .SÜREKLİ OLARAK CASTROL VE IPONE ÖZEL SCOOTER YAĞLARI KULLANILDI NGK BUJİ , SÜREKLİ OLARAK HAVA...
  11. BLACK_ICE

19-22 mayıs eğirdir motofest fotoğrafları toplama topicidir

sayın üyeler lütfen herkes istedikleri yerlerde fotoları paylaşssın birde burda paylaşssın tüm fotolar tek bi yer altında birleşirse bulup paylaşmamız daha kolay olur sanırım
  12. BLACK_ICE

ne kadar doğru ne kdar yala bilmiyorum ama denizlide ...

bu gün bi arkadaşımal konuşuyodum bayabi dertliydi hayır dedim abi elektirikli bisikletle giderken ceza yedim dedi hem kasksız sürmekten hemde ehliyetsizlikten şimdi sevinsem mi üzülsem mi bilmedim ama ceza yazılmaya başlanmış :cat::cat:
  13. BLACK_ICE

w3l3t46 (108), aligalip (53), speedy2 (50), m.ali (38), kasket (34), mmf79 (32), PAND

w3l3t46 (108), aligalip (53), speedy2 (50), m.ali (38), kasket (34), mmf79 (32), PANDERMOS (31), DaRKMaN__ (29), wind_northeast (29), eleven (28), engin_3454 (22), DarkAgent (21) doğum gününz kutlu olsu :)
  14. BLACK_ICE

kask içi bluetooth ekonomik

Değerli üyeler kask içi haberleşme cihazlarına dünyalarca para vermeye son artık nokialar için Walkietooth.sis proğramını iki telefona kuruyorsunuz ve ucuz 5 tl lik kulaklırdan kullanarak telefonunuz sayesinde kask içi arçınızla yada yakın mesafedeki başka bir motosiklet ile haberleşmek için...
  15. BLACK_ICE

Bedava sadece kargo masraflı 3.50-10 lastik

mondial zn125 kullanıcısıyım motosikletin lastikleri ortalama 5.000 km ya yaptı ya yapmadı üstünde gelen çin malı lastiklerdir gerçekten ihtaiyacı olan arakdaş varsa kargo parasını ödesin 1 ay içinde yeni lastik alacağımdan ihtiyacı olana vermek istiyorum :cat::cat::cat::cat:
  16. BLACK_ICE

motorluya şaka yapılmaz

http://webtv.hurriyet.com.tr/5/14940/0/1/palyaco-dayagi-neden-yedi.aspx komixx ama adam haklı
  17. BLACK_ICE

Mondial zn125 genel test

Hemen hemen 2 yıldır mondial zn125 kullanıcısıyım size bu motorun avantajlarını ve dezavantajlarını yazmaya gayret edicem 1- max .hız fabrika çıkışsa 90 civarı 2- benzin deposu daha tespit edemediğim sebeplerden dolayı aşırı ısınıp benzinin buğarlaşmasına sebep oluyor 3- hava soğutması yapan...
  18. BLACK_ICE

69denizci (42), starforce (38), Volkankapan (36), promet (34), sacakli (33), by_sekil

69denizci (42), starforce (38), Volkankapan (36), promet (34), sacakli (33), by_sekil (31), jaxs (27), shotgun serenade (25), nj436 (21) Bu gün doğan üyelerimizin doğum günü kutlu olsun :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
  19. BLACK_ICE

Tex Sırtlık + Bellik Koruma

aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum sitede alan kullanan veya gören varmı yardımlarınızı bekliyorum acildir bu akşam siparişi vermem lazım eğer onay verirseniz
  20. BLACK_ICE

bu konu gülme krizi yaratabailir gps

şimdi ben mondial zn125 kullanıcısıyım alarm sis farı vs derken şimdi sıra gps e geldi http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-royaltek-bt-2100-bluetooth-gps-41052682/pasif-ilan/ linkteki gps si satın aldım fakat bir kaç sorum olcak şimdi nokia e63 kullanıyorum bu...