Arama sonuçlarınız

1. fkambay

30 Ağustos Zafer Bayramı Kısıtlamaları

Merhaba Dostlar , Bir çoğunuzun haberi olduğu üzere coşkuyla kutladığımız Zafer Bayramı etkinliklerine COVİD-19 nedeni ile kısıtlama getirilmiş bu sebepten ötürü her yıl yapılan motosiklet korteji etkinliği Türkiye Motosiklet Platformu tarafından yapılan açıklamaya göre bu yıl icra...
  2. fkambay

en iyi motosiklet sahnesi olabilir mi ?

Geçenlerde izlediğim bu filmdeki motosiklet sürüş sahnesi benim bayağı bir dikkatimi çekmişti sizlerle paylaşmak istedim Stunt ile fight ı birleştirmiş herifler.
  3. fkambay

Sokağımdaķı motosiklet hırsızları

Merhaba arkadaşlar sizlere uzun süredir rahatsız olduğum artık somut birşeyler yapmam gerektiğini düşündüğüm konuyu açıklıyorum. Hırsız diyorum evet günah aldığımı düşünmüyorum çünkü bu herifler sürekli kapılarının önüne motor çalışmaz haldeyken elle iterek çeşit çeşit plakasız motorlar...
  4. fkambay

Honda Türkiye'nin Sözde ÖTV kampanyası

Alacağımdan değil fiyatları alışkanlık olarak yakin takip ederim sürekli. PCX in fiyatı 15.700 TL idi ÖTV indirimi gelmeden önce kampanyalı fiyat ise 14.900 idi. Ötv indirimi geldi ne mi oldu Honda Türkiye PCX in liste fiyatını 16.700 e çıkardı şimdi ÖTV indirimli diyerek 14.900 e satmaya...
  5. fkambay

Altın Elbiseli Adam Logo vektörel çalışması

Merhaba dostlarım Başlıkta belirttiğim gibi AEA logosunun vektörel çalışmasına ihtiyacım var Dosya formatı pdf ai ya da corel olabilir en baştan çizdirmek istemiyorum elinde hazır çizim olan varsa bi benimle paylaşabilir mi ? Reklamcıyım bunlardan basıp kesip ücretsiz vereceğim konu ile...
  6. fkambay

İlan Başlıklarına Meslek Yazmak

Merhaba dostlar ; Bu araç ilanlarına neden meslek yazarlar gerçekten etkili oluyor mu çabuk satılmasında bu akademik kariyer. Ben asla bir araç satın alırken satıcının mesleğini dikkate almam mesela yok polisten Yok avukattan Yok öğretmenden yok savcılık personelinden falan bir sürü meslek...
  7. fkambay

Barkın bebeğe merhaba deyin

Merhaba dostlar ; Kızımızdan sonra Allah Bir de erkek evlat nasip etti bize Sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldık oğlumuzu. İsim konusuna gelince Rahmetlinin üzücü haberini aldıktan sonra eşim benim moralimin uzun süre bozuk olduğunu farketmişti sanki kendi ailemizden birini kaybetmiş gibi...
  8. fkambay

Motor kullanan arkadaslarima kontra tekniğini kabul ettiremiyorum

Merhaba arkadaşlar Yahu bugün artık feci şekilde sinirlenme aşamasına kadar geldim hani bırakın motor bisiklet kullanmayan insanı kullanan arkadaşlarıma isyerindeki kurye arkadaşlarıma bile kontra tekniğini kabul ettiremiyorum. Örneğin adama diyorum ki düz yolda 60-70 kmh ile gidiyorsun sol...
  9. fkambay

Bir yan ayaklık müşür bu kadar pahalı olur mu ? ( yamaha )

Merhaba Arkadaşlar Severek kullandığım ybr min sanırım yan ayaklık müşürü bozuldu yolda giderken ayaklığı açmışım gibi stop ediyor ya da örneğin motoru stop ettim 5 dk sonra tekrar binip çalıştırmak istediğim marş basıyor ancak çalışmıyor yan ayaklığı açıp tekrar kapatıyorum çalışıyor uzun...
  10. fkambay

Kazadan sonra tutanak tutmadan giden taraf

Merhaba dostlar Malesef ki önceki gün aracimla mahalle arasında tek yön bir yolda ilerlerken ters yöne giren bir kamyon kasasiyla aracımın çamurluk ve kapisini derin bir şekilde çizdi. Ters yöne girdiği için ben %100 haklıyım tutanak tutucaz dedim eleman tutamam araç benim değil emanet ağzı...
  11. fkambay

Gözümüz Aydın OTOMOTİV BAKANLIĞI geliyor

Merhaba dostlar yeni bakanlık için ciddi ciddi düğmeye basmış herifler. Dünya da bu bakanlığı kuracak 2. ülke olacakmışız Bizden önce Sovyetler birliği kurmuş onlarda dağılmış zaten :) Çok ihtiyacımız vardı zaten yeni bakanlığa hayır anlamadığım şey bu sektörde dünya lideri olan Almanya da bile...
  12. fkambay

Tünel de giderken aniden Yatak saran motor (sürücü düşmedi bile)

Uğraşsan bile getiremeyeğin şeyler oluyor hayatta buyrun efendim yorum sizin :) http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/364240/motorun-yatak-sarmasi
  13. fkambay

Kim demiş Agv Dainese ile ybr ye binilmez diye (kardeşler motor kampanyası içerir)

Merhaba arkadaşlar oncelikle gerçek bir yüzde 50 kampanyasi için kardeşler motora teşekkür ederim. Çok şükur sonunda kask ve mont ihtiyaçlarımi karşıladım. Aslında gittiğimde max 500 -600 TL ye sadece kask alacaktım ama insan etiketteki fiyatın lafta değil gerçekten %50 indirimli olacağını...
  14. fkambay

hasar kaydı sigortadan para almak için şişirilmiştir yalanı !!!

Herkese merhaba forum arkadaşlarım. Yaklaşık 1 aydır 2. el yüksek cc motosiklet ya da otomobil bakıyorum artık sürekli hergün hasar kayıtsız ya da az hasar kayıtlı araç aramaktan beynim sulandı. incelediğim çoğu araçtan Örnek veriyorum şöyle keriz düdükleme yalanı görüyorum.. tamamen...
  15. fkambay

bu niye pahalı şu niye pahalı ?

uBDSMhJN06s Merhaba forum arkadaşlarım Günde bir kaç kez siteye giriyorum bir iki güzel yazı okurum keyiflenirim ya da yardıma ihtiyacı olanlara bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım diye ancak su son zamanlar artık 2. eller neden pahalı benzin niye pahalı dolar çok yüksek bu fiyatlar...
  16. fkambay

saldırya ugrayan motorcunun benzin istasyonu güvenllik kamerası görüntüleri

merhaba dostlarım arkadaşımızın uğradıgı saldırının benzin istasyonundaki güvenlik kamerası görüntülerini yayınladı AEA videoda görüldüğü gibi motorcu arkadaşımızı baya bi hırpalamışlar konuyu takipteyim arkadaşın bir çok avukatı bu dava ile ilgileniyorlarmıs henüz duruşma günü belli değil..
  17. fkambay

2016 da neler yaşadık ?

merhaba forumdaşlarım , 2016 yılı benim hayatımda geçirdiğim en zor yıllardan biriydi çok zor sınavlardan geçtim hatta iki kez ölümden döndüm büyük motosiklet kazası geçirdim çok sevdiğim Yamaha mt 3 gibi sağlam kalitede motorum pert oldu artık siz düşünün kaza şiddetini. Kazayı gören arkamdaki...
  18. fkambay

bu renk motosikleti Türkiye de gören duyan var mı ?

Arkadaşlar daha önce çok belirtmişimdir bende yamaha mt 03 (660 cc) takınıtısı var ve en çok istediğim rengi de bu aşağıdaki. Bende kırmızısı vardı mt 3 ün onuda bi tek bende görmüştüm şimdi Antalya da kendileri ama bu rengine bitiyorum inanmazsınız belki ama rüyama bile girdi bu motor çok...
  19. fkambay

artık yurtdışından yabancı plaka araç getirilip tr de kullanılabilecek

Merhaba arkadaşlar dün akşam AEA canlı yayınında bu konudan bahsetti artık yurtdışı plakalı motosikletleri alıp tr de kullanmaya izin çıkmış yani uygun fiyata 2.el motosiklet alabilecekmişiz bende hastası oldugum yamaha mt 3 (660cc) ün son modelini tr ye getirebilme hayaline büründüm birden...
  20. fkambay

Aliekspress ten gelmeyen ürünler ( PTT ciler mi haciliyor )

Merhaba dostlarım bu sorunu artık çok sık yaşamaya başladım 4 ay oldu ali ekspres ten mini Bluetooth kulaklık sipariş ettim hala gelmedi satıcı dürüst sürekli mesajlaşıyor ürünü ikinci kez yolladılar hala gelmedi.. Başka ürünler de sipariş etmiştim park ampulü vites papucu vs onlarda hala...

Yeni mesajlar