Güçleri bu kardeşimize yetmiş, bunlardan her köşe başında 1 kaç adet var. Hukuki olarak ne ceza alırlar bilmem ama gerçek bir ceza kesilmeli. Kan beynime sıçradı, kardeşimizin psikolojik olarak özgüveninin oldukça sarsıldığını düşünüyorum, hatta görüntülere dikkatli bakarsanız çocuk zaten özgüvensiz bir arkadaşmış fiziksel olarak, aynı karşılığı vermeyi düşünememiş bile bu travma onu çok kötü etkilemiş olmalı etkisi uzun süre devam edecektir, bu tarz sorunları olan onlarca arkadaş tanıyorum, sporun içinde olduğumdan. Siz mesela kendinizi bu arkadaş yerine koyun, 1.75 boyunda 65 kiloluk bir vitaminsiz boğazınıza sarılmaya kalksa ne yaparsınız? bu şekilde ağlarmıydınız? mutlaka aramızda deneyimlemiş insanlar abiler vardır. AEA'da ki röportajını da izledim kardeşimizin, oldukça ürkmüş ve muhtemelen hayatı boyunca hiç deneyimlemediği kadar stresi bir anda yaşamış, hani ciddi bir darp yok fiziksel olarak ama psikolojik olarak ciddi sıkıntı yaşamış. Bilmiyorum belki aranızda bilen vardır, salgırganlar ne ceza alır ne almaz.