Arama sonuçlarınız

1. A

CBR 250 SORUN

Arkadaşlar bir yakınımın cbr 250 sinde bugün bir sıkıntı oldu seyir halindeyken motor stop etti ve birdaha çalışmadı. Biraz forumda araştırdım bu sorunun aynısını yaşıyan bir arkadaşa rastladım videoda yüklemiş youtube da ama konusuna cevap gelmemiş pek...
  2. A

500-800 TL kask önerisi

Arkadaşlar https://urun.n11.com/kask/vemar-hurricane-kirmizi-mavi-carbon-motosiklet-kaski-P254485500 linkteki kaskı beğendim bir arkadaşımda farklı modeli var çok memnun ve sağlam diyor ancak yinede ikilemdeyim. Maksimum bütçem başlıktaki gibidir önerilerinizi bekliyorum. LS2 rapid serisini çok...
  3. A

500-850 Tl Aralığında kask önerisi

Arkadaşlar şuanki kaskım düz mat siyah ve almışken bu renkte almak istemiyorum biraz farklılık istiyorum haliyle bütçem başlıktaki gibi kısıtla yükseltemem bütçemi. O yüzden bu fiyat aralığında önerilerde bulunursanız benim için daha iyi olur...
  4. A

Kask seçimi mat renkmi yoksa parlak renkmi olmalı ?

Arkadaşlar kask alacağım günlerdir konu açıyorum artık karar kıldım sonunda ama aklımda bir soru işareti var. Şu zamana kadar kullandığım kask ar1 marka kötü bir kasktı ilk aldığımda parlak siyah rengi vardı ve aşırı kolay şekilde çiziliyordu ve çizikdikçe çizikler beyaz beyaz görünüp çok belli...
  5. A

700-800 TL fiyatında kask önerisi

Arkadaşlar 700-800 tl bandında kask önerileriniz varmıdır ?
  6. A

MT Mod Streetfighter kask nasıldır ?

Arkadaşlar sizce bu kask nasıldır hiçbir yerde yorumunu görmedim ancak genelde mt marka kaskların tavsiye edildiğini gördüm. Sizce bu kask nasıldır şekil olarak çok beğendim çok farklı olması ilgimi çekti doğrusu...
  7. A

3 kask arasında kaldım

Arkadaşlar linkini bırakacağım 3 kask var bunların arasında kaldım. Alternatif öneriler verebilirsiniz ama bütçem maks 700 daha üzeriye çıkamam o yüzden lütfen yorumlara '' az daha koy agv al, az daha koy tofaş al, az daha koy villa al'' gibi yorumlar yapmaz iseniz sevinirim...
  8. A

CBR 250 YAĞ DEĞİŞİMİ

Arkadaşlar yeni aldığım cbr 250 nin yağ değişim zamanı geldi. Ancak kendim yapmak istiyorum bu değişimi hem biraz öğreneyim bu işleri diyerek arkadaşımla yapacağız. Ancak şöyle bir durum var eski motosikletimden kalan fazlalık kullanılmamış yağ var. Üründe şu ...
  9. A

CBR 250 GRENAJ ARIYORUM

CBR 250R 2014 HRC kasa için yan grenaj arıyorum arkadaşlar sağ ve sol duruma göre bütçeme uyarsa ikisini birden alabilirim.
  10. A

CBR 250R 2014 SAĞ SOL GRENAJ HRC Arıyorum

Durum başlıktaki gibidir arkadaşlar ufak tefek çizikler olabilir sorun değil.
  11. A

CBR 250R Fan açıyor

Arkadaşlar motosikletim cbr 250r 2014 model. Motorumu alalı henüz 1 ay oldu. İlk zamanlar farketmedim hiç. Geçenlerde aynı model motoru kullanan arkadaşım ''bazen benim motor fan açıyor sendede oluyor mu ? '' dedi. Bende hiç yaşamadığımı söyledim. Ama ondan sonra bir kaç kez farkettim şehir...
  12. A

2014 CBR 250R LASTİK EBATLARI

Arkadaşlar motosikletimde şuan bringstone arka lastiği mevcut ve bitmek üzere muhtemelen önümüzdeki kış için yeni bir lastik alacağım. Ancak merak ettiğim husus yanlış hatırlamıyorsam arka lastiğimin ölçüleri 160/60/17 ebatında. Rakamlar yanlış olabilir ama 160 lık olduğuna kesin eminim sadece...
  13. A

Aliexpressten eldiven almak ?

Arkadaşlar linkteki ürünü almak istiyorum ama vergilerden korkuyorum. Kapıda kargocu sürpriz bir fiyat ister diye çekiniyorum. Sizce nekadar vergisi gelir toplam bana gelişi ne olur ürünün ...
  14. A

Motosiklet çizik kapatma

Arkadaşlar motosikletimi yeni aldım ancak önceki sahibinden kalma düşme gibi çizik izleri var kafa grenajında. Ben bu çiziklerden nasıl kurtulabilirim. Aklıma sticker yapıştırmak geliyor ama onu da son çare olarak düşünüyorum. Karşıdan bakıldığında belirli değil ama yakından bakıldığında gayet...
  15. A

Hiç Bir İş Yapmak İstemeyen Esnaflar

Arkadaşlar merhaba. Bugün yaşadığım sorunu size anlatmak istedim belki haklıyımdır belki haksız sitem ediyorumdur ama bu olay aşırı sinirimi bozdu ve sizinle paylaşmak istedim. Asıl olay dün başladı. Motosikletime bir şeyler yaptırmak istedim üzerinde çizikleri biraz fazla ve derin çizikler...
  16. A

CBR 250R 2014 STİCKER

Arkadaşlar merhaba bir motor alma hevesine girdim. Yakın akrabamdan bir motor buldum cbr 250 2014 model. Motoru gayet sevdim çünkü geçmişini bildiğim güvendiğim bir motor. Ancak bir sıkıntısı var akrabam grenajdaki şeritleri sökmüş. Alta fotoğraf yükleyip göstericem sizce o stickerı...