Arama sonuçlarınız

1. Madv

Arka teker kampana döküm kapağı kırıldı

Keeway Superlight 150 cc olan motorumun arka tekerlekte olan döküm kampana kapağı kırıldı..Bunun tahmini fiyatını bilen yada yorum yapmak isteyenleri merakla bekliyorum teşekkürler.
  2. Madv

Sayın Arkadaşlarım :) Elektrik Tesisatımla ilgili problemim var

Arkadaşlar ben ufak çaplı bi kaza geçirdim ve motorsikletimde aynanın bağlı olduğu kütük geri döndü ve sol sinyaller ile el marşı çalışmıyor. Bunun sebebi nedir bilmiyorum. Eğer bursada olan bir kardeşim varsa bana yardimci olacak biri rica ediyorum stoplarda yanmıyor bu arada yoksa vuracak bi...
  3. Madv

Yardim :/

Dün ufak çaplı bi kaza geçirdim. Ve yatak bariyer direğine çarptım ayna yukarı doğru yamuldu. Ve bi anda elektrikle ilgili birşey çalişmamaya başladi. Ne alarm ne kontak açinca boş lambası yanıoyr marşa basmıyor aklınıza gelicek birşey calişmiyor lakin ayak marşıyla çaliştirdiğimda çalişiyor ve...
  4. Madv

Motorumdaki Sorunlar ::) Yardım edicek üstadlar ariyorum

Öncelikle herkese iyi forumlar. Motorum 150lik keeway superlight ilk kalkışta gaz verince sanki dişli kavrayamıyor tak diye yapipta kadlrııyor motoru dişliye geciyor dişliye baktım dişlerde bi sorun yok. Direksiyon Yerinden saat tıkırtısı gibi bi ses geliyor tıkır tıkır hızlı şekilde gazı...

Yeni mesajlar