Arama sonuçlarınız

1. edremitli10

çok komik herkez okusun

arkadaşlar dün akşam başıma çok komik ama:queen::queen:, bir o kadar da sorunlu bir olay geldi, dün akşam eve geldim motorumu evin önüne parkettim, mahallenin çocukları top oynuyorlardı, tam motordan indim eve giricem top motorun aynasına geldi ve aynası kırıldı, bende çocuklara kızdım ve...
  2. edremitli10

benim ybr 250

evet arkadaşlar bende motorumun fotolarını koyayım dedim, yardımımız dokunsun:cat:
  3. edremitli10

2008 ybr 125 5100km (aksesuralı)

motor çok temizdir, fotolardaki gibi aynıdır.:cat: detaylar aşağıdaki linktedir:cat: pazarlık yoktur Aksesuarlar- koruma demiri, shad marka çanta 33lük, pirelli marka tubless lastikler, üzerinde gelen lastikleri yepyenidir, alan kişiye yanında verilir, tank pad, jant şeritleri, koltuk...
  4. edremitli10

motosiklet kazası 1 ölü

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12025727.asp?gid=229
  5. edremitli10

yeni ybr 125 ler enjeksiyonlu

buyrun arkadaşlar 2010 ybr 125 ler enjeksiyonlu olduğunu düşünmüştüm ama değilmiş, karbüratörlü arkadaşlar :cat:
  6. edremitli10

arkadaşlar dizlik alıcam yardım pls

merhaba arkadaşlar dizlik alıcam ne marka ve kullanışlı, kaliteli fiyatı uygun olan dizlik tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler:rendeer:
  7. edremitli10

arkanıza kız alacaksanız, önce tırnaklarına bakın

arkadaşlar dün tesadüf eseri bir kızla tanıştım kız güzel hoştu , :joker:sonra motosikletle gezintiye çıktık, çay bahçesinde oturduk meyve suyu içtik, ben tırnaklarını farketmedim, sonra gezip dolaştıktan sonra farkettim ki, kız arkada tutma demirni tutarken tırnaklarıyla boyayı bir güzel çizmiş...
  8. edremitli10

dün gece motordan düştüm

dün gece altınoluk'tan akçaya giderken evime 150mt kala kasislerin kenrından geçeyim dedim, kenardaki çamuru görmedim, birdenbire kaydım düştüm, dizim çizildi biraz bende fazla birşey yoktu, motorumada birşey olmadı allahtan, ama arkadaşlar koruma demiri olmasaydı, motorumun yan tarafı komple...
  9. edremitli10

ybr 250 test (alacaklara kişilere duyurulur)

merhaba arkadaşlar, bir hafta önce aldığım motorumu test ettim, yakıt konusunda çok cimri olan motoruma, bayiden çıkar çıkmaz 95 oktan kurşunsuz benzinle fulledim, tam 60tl ye doldu, tabi ülkemizde akaryakıt fiyatları hergün değiştiği için bugün alsaydım 58tl ye dolacaktı, ve ilk aldığım gün...
  10. edremitli10

motorla kız kaçırdık

merhaba arkadaşlar dün gece arkadaşımın sevdiği bir kız vardı, 2 yıldır birliktelik yaşıyorlardı, bir kaç kez kızı istemelerine rağmen ailesinden olumlu cevap alamadığı için kızı kaçırmaya karar vermiş, :queen: benden yardım istedi, ee araba bulamayınca benden motoru istedi , kızı kaçırmış...
  11. edremitli10

yeni motorum ybr 250 ile akçay altınoluk küçükkuyu behramkale gezisi

merhaba arkadaşlar daha dün aldığım yeni motosikletim ybr 250 ile gezi yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim, :cat: burası küçükkuyu iskelesi ve feneri arkadaşlar küçükkuyu'dan sonra behramkale yoluna girdim, karşıda görülen dağ mdilli adası yani yunanistan(lesvos) motorum 100km oldu :)...
  12. edremitli10

yeni motosikletim ybr 250

Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba, 1 ay önce sipariş ettiğim motosikletim geçtiğimiz cumartesi günü bayiye gelmiş ve elime ulaştı, bana aksesuar konusunda yardımcı olmuştunuz, teşekkür ederim, yenii motosikletimi sizinle paylaşmak istedim, işte buyrun fotolar, motorumla dün gezi yaptım gezi...
  13. edremitli10

edremit körfezi kazdağları gezisi fotoları

arkadaşlar geçtiğimiz hafta pazar günü kazdağlarına iki motor gezi yaptık sizlerle fotoları paylaşmak istedim, edremitten güreye geldik çamlıbel köyünden kazdağlarına çıktık, umarım beğenirsiniz, NOT: dağ yolları çok taşlıklı olduğu için arka çantanızı bağlamanızı tavsiye ederim, yoksa kırılıyor...
  14. edremitli10

motorum hala gelmedi evrak sorunu

merhaba arkadaşlar, siyah ybr 250 almıştım, bana aksesuar konusunda yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim, ben motorum gelecek düşüncesiyle motoruma aksesuarlar sipariş etmiştim. Ama dün beldeyamadan gelen telefonla şok oldum, motorlar ellerinde olmasına rağmen evrak sorunları olduğu için...
  15. edremitli10

siyah ybr 250 aldım aksesuar için yardım

merhaba arkadaşlar ben dün siyah renk ybr 250 aldım, allah nasip ederse yarın motosikletim bayiye gelecek, motoruma nasıl aksesuar yapabilirim, yardımcı olursanız sevinirim, yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler:rendeer:
  16. edremitli10

ybr 125 ile akçay edremit altınoluk gezissi

arkadaşlar geçtiğimiz hafta pazaar günü arkadaşlarla akçay edremit altınoluk gezisi yaptık, tertemiz dağ havasını soluduk, şehrin kalabalık trafiğinden uzak bir gün geçirdik, çok keyifli geçti, buralara gelirseniz sizede tavsiye ederim, sizlere birkaç fotoğraflarla anlatmaya çalışacağım:)...