Arama sonuçlarınız

1. yasdal

E-5 'de motosiklet sürmek çılgınlık olmaya başladı.

Dün eşimle biraz turladık. Anadolu kavağı, Oradan Beykoz, üsküdar, kadıköy... Özellikle Anadolu kavağında birbiri ardına çok güzel virajlar motosiklet sürme zevkimi 2 katına çıkardı. Relax bir şekilde eve dönüş için E-5 e girdim. Eşim arkamda olduğunda hızımı normalin altında tutmaya çalışırım...
  2. yasdal

Borelli Ledow Bakımlı ve Sorunsuz.

Marka : Borelli Ledow Model :CXM 250a Tipi : Chopper / Cruiser Yıl : 2006 Km : 12300 Motor Hacmi : 250 cm3 Silindir Sayısı : Çift Silindir Vites : Manuel Renk : Siyah / Turuncu Fiyat : 2.500 TL İletişim : 0533 211 17 26 (Gökhan Yaşdal) 250 CC V motor. Ön arka frenler...
  3. yasdal

A (-) Kan ihtiyacı 13.06.2011 Halkalı 7 ünite lazım.

Güncel 13.06.2011 Arkadaşlar, İstanbul Halkalı'da bulunan Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatmakta olan bir yakınımız için bugün (13 Haziran) verilmek üzere acele A RH - (negatif) kana ihtiyaç vardır. Kan verebilecek arkadaşların hastaneye müracaat ederek "Mine Kaya" ismini...
  4. yasdal

2 m2 Cast Folyo Nereden Bulurum?

Selamlar. Motosikletimi değiştirdim bir kaç hafta önce. Eskisini bilenleriniz vardır boyayıp kişiselleştirmiş ve severek kullanmıştım. Şimdi de yine motosikletimi kişiselleştirmek için bir kaç düzenleme yapacağım. Zamanla onları da paylaşırım. Şimdilik Mat siyah Cast Folyo üzerine Turuncu çift...
  5. yasdal

Motosiklet sollarken korna çalalım.

Lütfen başka bir motosikleti geçmeden önce korna çalınız. 10 yılı aşkın otomobil 1 yıldır da motosiklet kullanan bir sürücü olarak motosiklet aynasından bakıp da arkamdan hızla gelen başka bir motosikleti fark etmemin fena halde zor olduğunu söyleyebilirim. Arabadayken nispeten daha kolay...
  6. yasdal

Satılık Jinlun 150-5 Acil.

Bu sezon binmeye niyetliydim fakat uygun bir motosiklet bulduğumdan Tekrar satışa çıkardım. Acil'dir. 1.500 TL http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-jinlun-cruiser-49279513/detay/ 2010 Nisan ayında 3.500 km'de satın aldım. İlk motosikletim olduğundan...
  7. yasdal

Nitro NB-11 Bot önerir misiniz?

Yarın bu botu almak içn Kadıköy MOTOMAX a uğrayacağım. Deneyimi olan veya 150 TL civarında başka bir bot önerecek kimse var mı? NITRO NB-11 TURING BOT
  8. yasdal

Acil - Bakımlı Jinlun Cruiser

Alacağım motosikleti bulduğum için acil satılıktır. Fiyatı indirdim. Sahibinden ilan : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-jinlun-jl-150-5-bakimli-5-900-km-de-jinlun-150-5-28829509/detay PAZARLIKSIZ. Boyası keyif için yaptırılmış olup, ruhsata işlidir. Herhangi bir kazası...
  9. yasdal

Keeway SuperLight 150 veya Jinlun 150 Arıyorum

İşe gidip gelmek için biraz gösterişli ve az yakan bir motor almaya karar verdim. İki modelde karar kıldım. Jinlun 150'lik veya Keeway Superlight 150 lik . Bütçem şu sıralar biraz sıkıntılı. 1200 civarı ayırabilirim nakit olarak. Çevrenizde motosikletini satan kimse varsa benimle...

Yeni mesajlar