Arama sonuçlarınız

1. meteagca

Dayun 125

Bende Mondial 125 Delüxe ( 2011 model 2100km'de ) İşte motorum Geçenlerde tanıdık bi abi Dayun 125 yeni aldı 1.200 Tl ye ( 2006 model 22.000 km'de ) Onun motor da bu Her neyse ben motoru aldıkdan beri bana sat der hep. Geçen bana bi teklif de bulundu. Benim motorla ( 125 Delüxe ) onun...
  2. meteagca

Bi yardım etseniz ?

SelamünAleyküm herkese... Benim Mondial 125 Delüxe var,henüz 2.000 km'de. Motorumu yükseltmeyi düşünüyorum. Geçenlerde satılık ilanı verdim bir kaç siteye. Ben Aksaray'da oturuyorum. Mersin'^den bi abi aradı. Mondial 250 MCT varmış 2005 model. Takas yaparmısın dedi. Çok kararsızım aynı şehirde...
  3. meteagca

Mondial 125 Delüxe. TAkas tekliflerine açığım

AKSARAY'DAN 125 MONDİAL DELÜXE. HENÜZ 2.000 KM'DE TÜM BAKIMLARI YAPILDI. 2 GÜN ÖNCE. SATMA SEBEBİM DAHA YÜKSEK cc MOTOR ALMAK İSTEMEM. TAKAS TEKLİFLERİNE AÇIĞIM FİYATI : 1.500 TL DİR. 2 AYLIK MOTOR. 44.000 e KADAR GARANTİSİ VARDIR. SERVİS BAKIMLI. RODAJI DÜZGÜN YAPILMIŞTIR. AYRINTILI BİLGİ İÇİN...
  4. meteagca

Bi yardım etseniz !

Geçenlerde mini dv kamera aldım. Ama bi türlü kamerayı sabitliyemedim motora. Çekiyorum bakıyorum göstergeler yol çizgileriyle beraber gözüküyor.( Debriyajın kablosuna takıyorum görüntü titriyor bu sefer. Bi çekiyorum yolun yarısı gözüküyor göstergeler gözükmüyor. MOtorum mondial 125 Delüxe ...
  5. meteagca

Mondial 125 Delüxe Vs SkyJet F5 ?

Yİne kararsız kaldığım anlardan biri. BEnde Mondialin 125 Mg delüxe var. Motor gayet güzel ama artık daha sport birşeyler istiyorum. Şu anda maddi sıkıntımdan dolayı en uygun olarak Skyjet F5 düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar varsa iyi yada kötü yanlarını söylüyebilirmi? Bide 125 mg delüxe ile...
  6. meteagca

Motor Kamerası ilk kayıt

Abiler Ablalar Dayılar Dedeler Nineler Teyzeler ve Herkese merhabalar :P Geçenlerde Mini DV kamerası aldım. Motor üstünde kayıt yapabilmek için. İlk kayıdımıda yaptım ama pek hoşuma gitmedi İşte kaydım bu http://www.facebook.com/video/video.php?v=207846499260889&saved Motora bir türlü...
  7. meteagca

Km'de 140 lira yakıyor.

Arkadaşlar bende 125 Mondial Delüxe var. 1 ay önce aldım aldığımda 1.200 km'deydi. Şimdi 1900 km'de Yaşadığıım yer şehir merkezine gidiş geliş 20 km. Yani günde 20 km yol yapıyorum. Bundan önce 100'lük çelik vardı 1 litreye yaklaşık 60 km gidiyordum. Bu yeni motorumda ise 1 litreye tam 30 km...
  8. meteagca

8.000 devirde Gaz kesiyor YARDIM !

Konuyu doğru yeremi açmışımdır umarım. Bende 125 mg delüxe var. Geçen biraz gazlayım dedim. 1-2-3 viteslerde 8.000 devire gelince hafiften gaz kesiyor gibi oluyor. Ondan sonra zaten gazı bırakıyorum. Bu sorun neden kaynaklanıyor veya bu bir sorunmu ki :) :silent::silent::silent:
  9. meteagca

Yardım Edin yeni motor alcam Plakayı nasıL alcam

Merhaba . Arkdaşlar ben yeni bir motor alcam mondial 110 ft motor ailesine yeni gircem ben ilk motorum fakat alcagım kısı motoru sıfır almıs plaka ruhsat yok sadece faturası varmış ben kendi üzerime plaka alabilirmiyim bide ne kadar patlar bana plaka almak ( faturayı almak ne kadar olur yanı...

Yeni mesajlar