Arama sonuçlarınız

1. huceyn

tek tekerin zararları?

arkadaşlar bildiğiniz gibi motorcunun kanı deli akıyor biraz:Pbenmki deliliğin yanındada manyaklaşıo biraz:Pşimdi bi sorum olacak.zaman zaman tek teker yapan biriyim ki bu gün olayı abartıp her müsait ortamda yapmaya başladım:pr:rekorum şu anda 30 metre kadar.fakat bunun bazı zararları olduğunu...
  2. huceyn

1 ay elveda MT

arkadaşlar bildiğiniz gibi ÖSS ye 1 ay kaldı.son viraj yani.bugün bi düşündüm de motosiklet.net çok fazla vaktimi alıyor.irademe hakim olamıyorum.ve 1 ay boyunca pc mi kaldıracam.ve en çok üzüleceğim şey mt den uzak kalmam olacak.ayrıca motosikletimdeki yaklaşık 1.5 litre benzini bitirip bu gece...
  3. huceyn

kaskın içinde yapılmaması gerkenlerden biri daha(hapşırmak yada hapşurmak:P)

arkadaşlar bu gün evde sıkılınca(malum öss stresi)şöle bi hava alayım die bizim mersin otabnına doğru geçtim.park alanında tek teker falan çalışırım die düşündüm koyuldum yola tam o onda nolduysa oldu.ortalama 110 km hızla giderken hapşırdım.üzerinize afiyet birazda üst solunum enfeksiyonu falan...
  4. huceyn

çinlilere de şarkı yazdım

arkadaşlar bu aralar kendimi aştım.yolda giderken aklıma böyle şeyler gelior:mrgreen: Evet bi şarkıda Çinli motorlarımıza gelsin:P Kaliten on par etmez Bu bendeki moto aşkı olmasa Türkiyede yol bulaman gönlümdeki yol olmasa kimi CıBıR kimi Kawa bu parayı kim bulurdu chopper racingle gezerdi...
  5. huceyn

RAcİNG SEVERLERE ÖZEL ŞARKI:P

Aklıma geldi Metehan abide görmüştüm böle bişy.bende hande yenere nazire yazdım:P:mrgreen: Dün hiç yok gibiydin Uzak,kasımdan soğuk gibi Kar yağıyordu arabadaydım Işıklar trafik Sonra sen geldin Arasından araçların Büyük grenajların vardı gösterişliydi Dedin ki ben racing Gerçek otoban...
  6. huceyn

RAcİNG SEVERLERE ÖZEL ŞARKI:P

Aklıma geldi Metehan abide görmüştüm böle bişy.bende hande yenere nazire yazdım:P:mrgreen: Dün hiç yok gibiydin Uzak,kasımdan soğuk gibi Kar yağıyordu arabadaydım Işıklar trafik Sonra sen geldin Arasından araçların Büyük grenajların vardı gösterişliydi Dedin ki ben racing Gerçek otoban...
  7. huceyn

motosiklet.net t-shirt w.s

arkadaşlar sitemizin t-shirt ve yapıştırıcılarını nerden temin edebiliriz
  8. huceyn

dijital gösterge nerden temin temin edebiliriz????

evet arkadaşlar.çin malı motorların katranı başa bela yada öyle gösteriiliyor.bugün sabahda bi cbr 125 gelip kaç km hız yaptımı sordu 130 dedim benmki 130 yapıo bu yapmaz dedi.senin gösterge yanlış dedi.acil çözüm motosiklet için dijital gösterge bulabilirmiyiz???:pr::pr: