Arama sonuçlarınız

1. YBR_34

Akü Sorunu

Arkadaşlar Eylül de aldığım 6 aylık (ybr125)motosikletimi hafta sonları kullanıyorum. Ancak 2 haftadır süren soğuklarda hiç çalıştırmadan kapalı otopark da yattı. İki gün önce kullanayım dedim akü yetmiyor(tırrrrrrrrrrrrrr ses var.)Ayak marşı çalışıyor. Arada oda çalıştırmazsa vurdurarak çok...
  2. YBR_34

KM Hesaplama Sorunu

Arkadaşlar ben km hesaplama içerisinde tutuşup kaldım.Lütfen yardım edin yoksa metreyi alıp 100 metre ölçerek deneyecem:cat: Şimdi gideceğim yeri google maps den bakıyorum.Örneğin Haramidere Beylikdüzünden Eminönü 32 km çıkıyor E-5 karayolundan balat istikameti devam galata köprüsüne kadar.Ancak...
  3. YBR_34

YBR 125 Yakıt sorunu

Arkadaşlar hafta öne 0 km ybr 125 aldım.İstanbulda E-5 ve tem de motor kullandığımız için haliyle 80-100 civarında gitmek gerekiyor.Ama çogunluk 60-70 civarında.Vites geçişlerim150 km ye kadar 5000 devirde oldu.Şuan 150-400 arasını 6000 devirde geçiş yapıyorum.5.vitesde ise 7000 devir en fazla...
  4. YBR_34

2013 Ağustos Zorunlu trafik sigortası ücreti

Arkadaşlar günlerdir araştırma sonucu en ucuz sigorta şirketi axa sigortayı buldum.28 yaş için 2013 ybr125'e 263 tl fiyat çıkardılar.Onuda kredi kartına 7 e böldürdüm.Merak eden arkadaşlara bilgi olsun diye paylaşıyorum.
  5. YBR_34

İSTANBUL'DAM MERHABA

Arkadaşlar merhaba ben Salih Karakaya İstanbul'da ikamet etmekteyim.2007'den itibaren İstanbul'da yaşamaktayım.Lakin artık trafikte metrobüste,kısacası bütün ulaşımlar canıma tak etti.İstanbul'a gelmeden önce Amasya'da çeşitli motorlar sürdüm,vitesli vitessiz.En son honda scooter vardı.Babama...

Yeni mesajlar