Arama sonuçlarınız

1. piyanist_irf

yağlı boya çalışmalarım :)

selam arkadaşlar bundan yaklaşık 4 yıl kadar önce eve bilgisayar almamdan sonra son verdiğim yağlıboya çalışmalarımı sizlerle paylaşmak istedim... çok zevkli bir hobi olmasına karşın yaklaşık 500 ün üzerinde tablo yaptım ,öyleki marangozda çıtalarını kestiriyor , patiska...
  2. piyanist_irf

mt ailesi değil ! benim ailem :)

selam sevgili motosiklet dostları hani hep deriz ya motosiklet ailesi diye , hani bazı insanlar vardır sen motorcumusun bilader diye sorarlar :) biraz mizahi birazda dolaylı bir cavap olsun o soran arkadaşlara :) maksat tabiki muhabbet olsun bunlarda motosiklet . net...
  3. piyanist_irf

mını transporter- eski ve yeni hali....

tüm mt dostlarına öncelikle selam yolluyorum .. bakalım mını transporterimi beğenecekmisiniz yaklaşık olarak 3 ay gibi günde 4 saat uğraşmayla , boş arazide çürümeye yüz tutmuş bu aleti, üzerine para alarak sahiplendim :cherry: standart donanımları içinde mevsimsel...
  4. piyanist_irf

yavrusunu ,kaderiyle bırakan analara adanmıştır.

evet sevgili arkadaşlar ,şimdi diyeceksinizki yavv irfan ammada çok konu açıyorun ,evet arkadaşlar öyle düşünebilirsiniz fakat allah rızası için şu videoyu izleyin, insan sıfatında , akıl şuur sahibi olan bizler o hayvanlara göre asla hata yapmamalıyız doğrumudur, çünkü insanız...
  5. piyanist_irf

motosiklet net dostları için çaldım:)

sevgili arkadaşlar motosiklet dedik, buggy dedik, arabalar dedik, hamsterlar dedik :) moto sohbetleri dedik, fakat müziği unuttuk :) dün akşam öylesine orgumu açıp kafama göre gelişi güzel takıldım biraz ve sizlarlede paylaşmak istedim, her zamanki gibi eleştiriye açığım...
  6. piyanist_irf

Bunun ne olduğunu tahmin edin ?:)

Sevgili mt dostları , bu konuyu bir fıkra , bir bilmece olarak farzedin :) ve kendinizce bir tahminde bulunun , resimdeki dolap sizce ne olabilir , yanlış anlaşılmasın çok değişik tahminlerde bulunan arkadaşlar mutlaka olacaktır , bu bilmecenin cevabını yorumlarınızın sonunda vereceğim...
  7. piyanist_irf

bunlarda aile üyelerimiz :)

evet sevgili arkadaşlar hep motor ve motosiklet konusundan ziyade, resimlemiş olduğum bu hayvancıkları paylaşımınıza sunuyorum , ve ekliyorum bir çocuğa hayvan sevgisi aşılamanın en güzel yolu bir hamster almak tır bence :) bir hata ettim 2 bayram önce 2 tane aldım :cherry: bir...
  8. piyanist_irf

Kelle motor arıyorum

Selam sevgili mt dostları .. ileriye dönük bir proje çalışması için ,150 cc ve üzeri mototsiklet motoru arıyorum, perte çıkmış,kazalı,trafikten silinmiş,yada hurda belgeli bir motosiklet motorunuz varsa buradan bağlantıya geçebiliriz ,öncelikli düşüncem motor tamir isteyebilir ancak...
  9. piyanist_irf

motorsiklet ve yardımseverlik ..

selam arkadaşlar öncelikle başıma gelmiş bir hadiseyi paylaşmak istiyor ve bunları yaparkende aklımdaki soru işeretlerini gidermek istiyorum. konusu geçen yolculuğum kocaeliden bursaya yaptığım yolculuğun dönüşünde gerçekleşti o gün motorsiklete binmiş olmama ve motorsiklet kullanıcısı...
  10. piyanist_irf

400 cc suzukı el yapımı buggy

selam arkadaşlar motor tutkunu insanlar olarak benimde buradan paylaşmak istediğim bir projem var yaklaşık 2 yıldır ve halen şu anda da üzerinde çalışmaktayım ve bunu sizlerle paylaşmak istedim söylemek istediğim aslında içimden geçen mevzu şu elbetteki bir uçak yapamıyorum çünkü o...
  11. piyanist_irf

kappa k 53 arka çantaya led ışık uygulaması

selam arkadaşlar kappa k 53 arka çantaya ,tüm motor sever arkadaşımında düşündüğü bir uygulama yapmaya karar verdim acizane tam profesyonel bir oto elektirikçi olmasam da az çok bir şeylerle uğraşacak tecrübeye sahip olduğum söyleniyor bu işlere biraz merakı olan bir insanın dahi üzerine...
  12. piyanist_irf

honda cbf 150 farı zayıf, nasıl çare bulacağız?

yeni model cbf 150 lerde bu sorunun olmadığını söylüyorlar,görmediğim için bir bilgim yok fakat benim motorumda 2011 model fakat yeni modeli çıktığı için eski model oldu,:) sıkıntısını çektiğim önemli bir konu diğer cbf 150 kullanıcıları içinde geçerli sanıyorum ,gece ve yağmurlu hava...