Arama sonuçlarınız

1. Felon

isveçli motosiklet çeteleri potatoes mc ,ghost rider

ya bu isveçli adamlara hayran kaldım ilk olarak daha çok tanınan ghost riderla başladım incelemeye bunları ve bi to-rent sitesinde ghost riderın bütün filmlerini buldum. 5gb kadar hepsini izledim.Filmlerin içinde ghost rider bi başka grupdan biriyle sokak yarışı yapıyodu onunda grubunun ismi...
  2. Felon

kask ölçüm rehberi (kask bedeninizi öğrenin)

arkadaşlar bi sitede kask ilanının altında gördüm benim gibi yeni başlayanlar için faydalı bi bilgi şöyle oluyomuş : benimkisi L beden sanırım bu arada kask kullanan arkadaşlarda ölçüp bu yazının doğruluğu hakkında bilgi verirlerse sevinirim XS:53/54 cm S:55/56 cm M:57/58 cm...
  3. Felon

korumalı motor ceketi diye normal ceketmi satıyolar?

arkadaşlar bu olaylarda yeniyim daha bildiğiniz gibi benim bi kaç sorum olacak ceketlerle ilgili bayadır bütün motosiklet ekipmanı satan siteleri dolaşıyorum bazı ceketlerde dirseğinde omuz başlarında sırtında plastik parçalar olduğu belli oluyo yani korumalıkları onların daha iyi gibi gözüküyo...
  4. Felon

buda ben herkeze selamlar

arkadaşlar küçük bir zamandır sizlerle birlikteyim konuyu şimdi açmak istedim herkeze selamlar adım ali ist/avclardayım 19yaşındayım benim hayatım bisiklet binmekle geçti bisikletime o kadar çok değer verirdimki düşüp yara bere içinde kalsam ilk önce ona bakar bişe olmuşmu diye kontrol eder...
  5. Felon

Ölüme ramak kala!

refleks diye buna derim adam cidden hakkını vermiş birazda şans denebilir :) http://www.facebook.com/video/video.php?v=390688758885&saved