Arama sonuçlarınız

1. Felon

Motosikletinin Çıplak Fotoğraflarını Paylaş

Evet arkadaşlar grenajlı motosikletlerimizin çıplak hallerinin fotoğraflarını paylaşalım. Motosikletin orjinal(stock) halinden daha çıplak olması yeterlidir.Çıplaklık seviyesi size kalmış :) ---------- Post added at 10:39 ---------- Previous post was at 10:36 ---------- İlk olarak başlıyorum...
  2. Felon

Bir hafta içinde 2 kere aynı şekilde düşmek? Sorun bendemi, motordamı?

Bu hafta içinde 2 kere yatırdım motoru biri sola biride sağa. pazar günü şu video çektiğim gün eve gelmeme 1km kala ön freni hatalı sayılabilcek kadar sert sıkmam sonucu 30km hızda yere yapıştım.Sol ayak yine motorun altında kaldı. Artık düşmeye alıştığımdan kimseye söylemedim sol aynamı ve...
  3. Felon

Gt250R Vakumlu Kamera Aparatı Testi

Ebay'den aldığım vakumlu kamera aparatıyla Avcılar-Pendik gezimizden bi parça kaydettim çok fazla riske girmeden birlikte yol aldık.Umarım beğenirsiniz.Kamera olarakta ortalama özelliklere sahip bi fot.makinesinin video özelliğini kullandık. FYMd9RpwJmU Ninja250r kullanıcılarına sesleniyorum...
  4. Felon

Depo Üstü Artçı Tutamağı?

Arkadaşlar bu ürünler gayet kullanışlı bişeye benziyor ama fiyatları çok tuzlu. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-suzuki-gsx-r-600-2004-2009-depo-artci-tutamagi-37378597/detay/...
  5. Felon

Motordaki Çizikler İçin 1 Liraya Çözüm

1 liraya motor renginde oje alıyoruz ve çiziklerin üstüne sürüyoruz.Hatta para möhem değil derseniz 2liraya daha kaliteli olan ojelerden alabilirsiniz.Sonuç olarak tabiki orjinali gibi olmuyor ama çizik durmasındansa sadece 1liraya daha iyi bir görüntü elde ediliyor.Hatta eşinize veya kız...
  6. Felon

Viraj Çalışmak için yer tavsiyesi??

Arkadaşlar ben avcılardayım hafta sonu için gidip güzelce viraj çalışabilceğim bi yer tavsiye edebilirmisiniz? Varsa trafiğe kapatılmış eski ama asfaltı sağlam bi yolda olur yada trafiği çok düşük olan bi yolda olabilir. Ama asfaltı güzel olsun şile taraflarında var sanırım ama oralar çok uzak...
  7. Felon

Elcik + Gidon Topuzu Alıcam Gt250r a Uyarmı?

Arkadaşlar bu elcik gidon topuzu setinden alıcam ama Hyosung Gt250r a uyarmı acaba bu gidon topuzu nereye takılıyor elcikle birliktemi? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270655225837&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AIT
  8. Felon

Virajda yere yapıştım!(bozuk asfalt+sürat)

Bugün iş çıkışı arka fren pompası bulcaz diye forumdan Slayerrr ile buluştuk ve cennetteki ada motor a uğradık.Ordan sonra şirinevlere gitmeye karar verdik cennettin içinden üst geçitin oraya geçtik geçitin karşısına geçince yol bitimindeki virajda asfalt dalgalı dalgalıymış.3.vites 4bin devir...
  9. Felon

Hyosung Gv 250 onboard and Gt250r

Benim önceki çekimlerimde kullandığım kamera aparatını Gv250nin gidonuna taktık ve titreşim diye birşey kalmadı :) Önceki kullandığımız kameraya göre bu kameranın kalitesi düşük olmasına rağmen güzel oldu :) İşte Slayerrr ve ben:cat: : tRsjukqjfOs Öz eleştiri yapmam gerekirse peglere basış...
  10. Felon

Hayalim ve ben Gt250r :)

Sonunda aldım motoru bütün gün üstünden inmedim önceki sahibi depoyüde fullemiş saolsun bitirmeye çabaladım ama bitmedi :queen::queen: İşte hayatımın anlamı ve ben :) Daha iyileri sizlerin olsun arkadaşlar :rendeer::rendeer:
  11. Felon

Bazen ceketi alıp gidesim geliyo bu şehirden

Çalıştığım işten,iş yerimdeki insanların kişiliksizliklerinden, etrafımdaki insanların oyunlarından ,istanbulun kalabalığından,hayatın adaletsizliğinden bıktığım zamanlarda herşeyden kaçıp , kimsenin olmadığı bir yere gidip doğada tek başıma yaşamak istiyorum.Kimlik olmadan,diploma...
  12. Felon

nası bi motor alıcam ben şimdi :(

arkadaşlar benim 125zn yi yarın almaya geliyolar :salut: şimdi vitesli bir motora geçmeyi düşünüyorum ama bu sefer biraz kalıplı bişey olsun istiyorum. Tiger 250 ye baktım bugün üstüne oturdum tam bana göre gibi geldi hatta baya temizdi diyebilirim ama 2800tl Mct250 lere baktım ama onlarda çok...
  13. Felon

Motorumu Satıyorum Mondial 125zn

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-2010-cikisli-garaj-motoru-49037009/detay satılırsa 250cc ye geçicem satılmazsa devam :) motorumu bilen bilir.soracağınız birşey varsa buyrun sorun
  14. Felon

[Mt İstanbul] Çatalca Sucuk Mangal Gezisi Fotoğrafları 01.05.2011

Sabah gezi heycanıyda saat 9 da kalkınca kahvaltıdan sonra motoru temizlemek için bol bol vaktim oluyor :) Yıkadım ,parlattım, yükledim geziye hazırım:bounce: Buluşma noktasına ilk ben gidiyorum baktım kimse yok beklemeye başlıyorum.Bu arada farkettimki baya temizlemişim :) 5dk sonra...
  15. Felon

[Mt İstanbul] 1 Mayıs Pazar Günü Çatalca Sucuk Mangal Gezisi

Kimse 1mayıs ile ilgili bir etkinlik duyurmamış bende ihtiyac olduğu kanısına vardım:) 1Mayıs Pazar günü saat 12.00 da Bauhaus(eski Tatilya) Otoparkında buluşma yapılacaktır. 12.30da hareket edilecektir. Geziye katılma koşulu bulunmamaktadır fakat düşük cc li arkadaşlarında zorlanmadan uyum...
  16. Felon

kiralık motosiklet (1000cc) 100tl ihtihar için en iyi yol

Öyle sahibinden.com da dolaşırken kiralık motosikletlere denk geldim yzf r125 50 miş 2007 1000rr da 100tl cik:queen: bir günlüğüne yzf r125 i kiralamayı düşünüyorum hep gıptayla baktığım sürüşünü merak ettiğim bi motor eğer günlük fiyatınıda 50tl den verirse alıcam bir günlüğüne şimdi mesaj...
  17. Felon

Karaburun Gezisi +100km 23.04.2011

23 Nisan cumartesi aniden aldığımız kararla bi karaburun gezisi yapmayı planladık ,bir rota çizdik ve saat 13.00 gibi yola çıktık:) rotamızdan paralı yolları çıkarttık ve önemli olan varmak değil yolda olmak dedik. Sanırım bu sözü biraz abartmışız gezi toplamda 7saat kadar sürdü:queen: Neyse...
  18. Felon

tulum yağmurluk hakkında

arkadaşlar bu sabahki yağmurda sırılsıklam ıslandım deri ceketim resmen kağıt gibi oldu alt yağmurluk diye giydiğim naylon parçası hertarafından su aldı üstümü komple değiştirmek durumunda kaldım.Ve hemen yapıcı bi karar aldım tulum yağmurluk almak istiyorum :queen: Yağmurluğun tek parça...
  19. Felon

Gidon Kamera Aparatı ve Test Videosu

Bir ay önce satın aldığım kamera aparatını bugün test edebildim.Aldığım aparat şu: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300473821208&ssPageName=STRK:MEWNX:IT aparat malzeme kalitesi olarak 5/10 anca alır ama yinede iş görüyor.Aslında bana pek güven vermedi ama benim fot.makinam...
  20. Felon

Slayerrr Yeni Motorun Hayırlı Olsun :))))))

Pazar günü öğleden sonra yani yağmurlar durduktan ve yerler kuruduktan 1saat kadar sonrasında Rıdvan bana telefon açtı.Kendisi daha yeni kalktığından dışardaki güzel havayı görünce dolaşırız diye düşünmüş,dersanenin önüne çıkışa geliyimmi diyodu.Bende o gün sabahından yağmuru yiyip geri eve...

Yeni mesajlar