Arama sonuçlarınız

1. Hyp33Rx

Rölanti sabit değil.

Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacaktı. Motor rölantide stop etmeden çalışıyor iyi güzel ama hafiften yükseliyor alçalıyor devir. Tam sabit değil sorun yaratmıyor ama felaket gıcık oluyorum. Karbüratör ayarı yeni yapıldı sizce ne olabilir ? Çok teşekkürler şimdiden
  2. Hyp33Rx

Dünyanın en hızlı motosikleti.

Merhaba arkadaşlar, birçok kaynakta dünyanın en hızlı motosikleti helikopter motorlu, mtt y2k olarak gösterilmiş. biraz araştırma sonucu, dodge tomahawk adında birşeye rastladım, üzerinde birebir viper motoru var, V10 motor, 8300 CC, 500 HP. Y2k nın max hızı 370 km olarak geçiyor. De abi...
  3. Hyp33Rx

Garanti bankası hesap işletim ücreti.

Merhaba beyler, yazının size yardımcı olabileceğini düşünerek hazırladım. 2 gün önce hesabımda 55 lira vardı, dün bunu çekmeye gittiğimde 17 lira kalmış olduğunu farkettim, 39 lira almışlar hesap işletme ücreti olarak(6 ayda bir alınıyor). Sinirlendim ve bu konuyu araştırmaya başladım. 17...
  4. Hyp33Rx

Karbüratör hava ayarı ?

Merhabalar. Benim motorun hava ayarı büyük seviyede bozuk, eksoz patlatıyor ve düşük devirlerde nerdeyse hiç gaz yemiyor. hava ayarını nasıl yapacağımı birisi anlatırmı. motor 125 cc kymco ck 125. o vidayı saat yönünde çevirmek ne işe yarar, saat yönünün tersine çevirmek ne işe yarar. yardım...
  5. Hyp33Rx

Honda servisi Castrol Yağ ?

Merhaba arkadaşlar, geçen bir arkadaşın CBF150 sini yağ değiştirmek için Marmaris Honda Yetkili servisine götürdük Kıvrak motora yani. Orda sanırım varilden 20-50 castrol motor yağı koydular. 1 ltsi 9.50 gibi çok ucuz bir rakamdan. iyiymiş fiyatlar bende sizden alayım falan dedim adamlarla...
  6. Hyp33Rx

kymco ck 125 mavi duman

Merhaba arkadaşlar, sanırım motorum bugün bitiş fermanını imzaladı. Yaklaşık 6.000 devir sonrası eksozdan mavi duman atıyor. Motorun içinden ses gelmiyor fakat mavi bir duman atıyor. Gidişte de sorun yok. Galiba piston sekman gömlek istiyor. Fikirlerinizi alabilirmiyim. Önceki tecbrübelerim...
  7. Hyp33Rx

Km de 11 kuruş ?

Merhaba arkadaşlar, kymco ck 125 için km de 11 kuruş yakması nasıldır. yani 180 km de 20 lira yaktı buna göre hesapladım sizce nasıl.
  8. Hyp33Rx

Bu ampulün türü nedir ?

Merhaba arkadaşlar, linkini verdiğim ampul ne tür ampuldur acaba. H4 H7 H1 vs gibisinden. http://www.rialli.com/urunler/motorsiklet-elektrik-grubu/312_ampul-flasor-korna-grubu/919__far-ampulu-12v-3535-MS10022/ Şimdiden teşekkür ederim.:mrgreen:
  9. Hyp33Rx

Xenon far ısı ve elektrik Tüketimi.

Merhaba arkadaşlar, motorumun fabrika çıkışı Far watt'ı 35. Birkaç ay önce osram marka 55/60 watt beyaz far taktık. 2 gün içinde far'ın içini eritti. O olaydan sonra far kafasını değiştirdim. yine 35 watt kullanıyorum ama yolu göremiyorum !. Xenon far taksak yine farın içini eritirmi sizce ve...
  10. Hyp33Rx

Kesici de siyah duman ??

Merhaba arkadaşlar, bugün bir konvoy vardı asker konvoyu birçok büyük cc makina da vardı. Makinalar acımadılar Kesiciye girdi çoğu. Farkettim ki hemen hemen hepsi siyah bir duman atıyor. Bu benim motorumda da mevcut. Sorun teşkil edermi sizce ?
  11. Hyp33Rx

Honda CBX250 Twister Buji ?

Merhaba arkadaşlar, bir abimin 2005 Model Honda Twister'ı var. İnternetten buji alacağız ama NGK'nın hangi model bujisi uyar motora? Şimdiden teşekkürler.
  12. Hyp33Rx

Castrol Actevo 4t 20/40 Yağ sorunu

Merhaba arkadaşlar. Castrol Actevo 4T 20/40 yağ satın aldım bugün. yarın yağımı değiştireceğim. ama bu yağ tam sentetik mi yarı sentetik mi mineral mi acaba ? üstünde yazmıyor. söylerseniz sevinirim. :D
  13. Hyp33Rx

Kymco ck 125.

Merhaba arkadaşlar, motorumu tanıtayım, zaten 2. eli ucuz olan motorumu çinlilere tercih edin diye azcık öveyim dedim :P Evet şimdi, motorum 2. el ve 5 yaşında. şuanda 37.500 km de ve 9000 km dir ben kullanıyorum. İyi yönleri: *Gerçekten bir çin motosikletinden daha kaliteli. Bugüne kadar...
  14. Hyp33Rx

Mazotla motor iç bloğu temizliği.

Merhabalar,birkaç gün önce buraya bir başlık açmıştım motor bloğunu nasıl temizleyeyim diye, pek ilgilenen olmadı. Bende benimle aynı sorunu yaşayanların sorunu çözülsün diye adım adım anlatacağım. Öncelikle sorunum motor bloğunun içinin kirli olmasıydı, yağ değişiyordu 3 gun sonra camur gibi...
  15. Hyp33Rx

Motor bloğunun içini yıkamak.

Merhaba arkadaşlar, 2 hafta kadar önce debriyaj balatam değişti, ancak balata değiştikten 3 gun sonra ( balata değişimi sırasında sıfır yağ konuldu) yağ çamur gibi oldu, gittik bir daha yağ değişimi yaptık, 3 -4 sonra yağ yine çamur gibi oldu, servise gittim, eski balatanı yakmışsın sanırım...
  16. Hyp33Rx

İnce janta kalın lastik riski ?

merhabalar, ön lastiğimin ebadı 2.75 18 jant ben bugün gidip 90/90 18 jant taktırmayı düşünüyorum bılıyorum hız azalır yakıt tüketimi artar ve yol tutuşu da artar ama riskli midir ??? janttan çıkabilir mi teker ?
  17. Hyp33Rx

marmaristen selamlar. :)

Herkese merhaba arkadaşlar, ben marmaristen Onur TAŞ, 17 Yaşındayım, 3-4 senedir motor tepelerindeyim, Bundan önce bir yamaha cygnus rs 125 im vardı, vitesli motor hevesim yüzünden bir Kymco CK 125 satın aldım.( 3 hafta önce aldım ). Aslında kısa bir süredir forumda takılmakta idim, tanışma...
  18. Hyp33Rx

Sizce bu yağ nasıldır ??

Merhabalar, motorumun yağ değişimi geldi, benimde bütçem castrol falan almaya yetecek seviyede olmadığı için ufak bir araştırma sonucu Petrol ofisi marka motosiklete özel 15/50 yağ aldım ve motoruma koydum. 2 Gündür kullanıyorum sorun yok gibi, 1 lt sini 8 tl gibi gayet uygun bir fiyata...
  19. Hyp33Rx

Bosch Buji Seçimi Acil

Merhabalar arkadaşlar yarın rialli sitesinden birkaç sipariş vereceğim motosikletime. (kaza sebebiyle kırılan sinyallerim vs. vs. vs.) Bosch bujiler çarptı gözüme sizce şunlar Benim motosiklete uyar mı ...