Arama sonuçlarınız

1. S

Bajaj Pulsar 200NS Neden Bu Kadar Çok Tutuldu.

Bildiğiniz üzere bajaj pulsar 200 çok tutuldu. Herkes öneriyorda öneriyor. Gidip görme fırsatı bulamadım ama herkes neden bu kadar beğendiğini kısaca veya uzunca yazabilir mi ?
  2. S

Maxi Scooter Önerilerizi Bekliyorum.

Honda CBR250R Alacaktımda Hem Yer Konusunda Sıkıntı Çekeceğimden Hemde Başlangıç Motoru İçin Fazla Geleceğinden ve Birkaç Büyük Abimin Tavsiyesinden Sonra Bir Maxi Scooter Almaya Karar Verdim. Boyum 1.85 Kilom 85 Bütçe Max 5000 TL ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir...
  3. S

Bumoto Thunder _?

Merhaba arkadaşlar bumoto thunder diye 2014 model çıkarmış sahibinden.com da http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bumoto-jinling-bumoto-thunder-250-stoklarimizda-turanoglu-motor-162312204/detay bu linkte 0 modelleri 8750 tl ye satılmakta. Acaba bajaj 200 yerine tercih edilirmi ...
  4. S

Megelli 250R Almalımıyım ?

Arkadaşlar fazla param yok. Supersport motor almak istiyorum. Megelli 250r En Ucuzu Sanırım. Zaten Param Bi tek ona yetiyor . Sizce Almalı mıyım Yoksa Başka Önerir misiniz. Bu arada 2.ellere pek güvenmiyorum bu yüzden önerileriniz sıfır motorlardan yana olsun.
  5. S

İlk Defa Motor Alacağım Tavsiyeleriniz Lazım .

Merhaba Arkadaşlar Dediğim Gibi İlk Defa Motor Alacam . 125'lik veya 150'lik Olacak Fakat Sağlam 100 Basabilecek Bir 100'lük Motorda Olabilir . Malum Okul Stajına Başlıyacam Gideceğim Yer Çarşıda . Yani 15 KM'lik Bir Yol . Toplu Taşıma Araçları Kullanmak İstemiyorum . Touring Tarzı Tavsiye...
  6. S

Kuba XCG 150'mi Mondial 100 MG Superboy'mu ?

Merhabalar Abilerim Kardeşlerim . Siteye Yeni Üye Oldum Eylülde Motorsiklet Alacam . Köy Tarzından Uzak 2 Tane Buldum . Yalnız Limitim 2500 TL 50 Lira Bile Çıkamam Çünkü Bana Bağlı Değil Gerçekten Daha Plakası Var Falanı Var Onlarıda Hesapladım . Birde 2.el Alamıyacağım Babam Alacağı İçin...

Yeni mesajlar