Arama sonuçlarınız

1. gold

ninja 250

merhabalar ninja 250 almak istiyorum ama motor hakkında fazla bilgim yok bu sitede de bu konu ile ilgili topic bulamadım . lütfen hyo al onun yerine demeyin sadece ninjanın faydalarını vites geçişlerini ve 100 km de ne kadar yaktığını merak ediyorum
  2. gold

hyosung 250 r bakarmısınız lütfen

selam arkadaşlar . ben 18 yaşında öğrenciyim 1.77 boy 70 kilom var . hyosung 250 r almak istiyorum deli gibi para birikitiriyorum .ama babam hyo için giden ama durmayan motor diyo kötü motor o diyo o motordaki tek beygir sensin diyo .sizden yorum bekliyorum göklere çıkartacak yada yerden yere...
  3. gold

eldiven konusunda yardım

:silent:merhabalar . ben kışlık ve yazlık eldicen arıyorum daha önce kaza yaptığım için el içi ve dış doruması olsun birde kışlık olan eldivenin en ufak soğuk almamasını istiyorum yani içersi serin bile olmasın .
  4. gold

sizce nasıl okunuyor

a) motosiklet b)motorsiklet c)motorbisiklet d)motorlupiskilet
  5. gold

motor titriyo :D

merhabalar.cygnus rs motorumda son 3-4 haftadır inanılmaz bi titreme var . gaz verinca 0-35 arası motor çamaşırmakinesi gibi sarsılıyor .korkmaya başladım giderken içerden bişey pat diye kırılıcak diye. benim cahil arkadaşlarım bin defa yapmayın dememe ramen ben yokken 5-6 dakika boyunca...
  6. gold

ist froryadan selamlar :D

merhabalar ist floryada oturuyorum adım efe soyadım tolga 18 yaşındayım cygnus rs (yamaha)kullanıyorum takım taklavat motorcuyum :D .şu ana kadar 2 kere kaza yaptım :D çöp arabasının arkasından gidiyodum bi anda yere bayaa bi su boşaldı çat die yapıştım yere (allahtan yavaş gidiyodum) 2...
  7. gold

ninja 250 aliyorum

merhabalar ninja 250 arıyorum ciddi alıcıyım .(yamaha)cygnus rs ve üstüne para ilavesi olurmu yada direkt nakit mi ??? ( motorsuz kalmamak için :D )

Yeni mesajlar