Arama sonuçlarınız

1. Levsy

Hız denemesinden sonra motordaki ani karakter değişimi.

Konu biraz uzun olacak ama meseleme net cevap vermek isteyenlere ayrıntı vermek zorundayım. Motosikletim Mondial 125 KT. Yaklaşık 29.000. km'de motorumun silindir, piston ve segmanları değişti. İlk 2.000 km rodaja muazzam dikkat ettim ve genelde akşam serinliğinde dolaştım. Yağı şu periyodlarda...
  2. Levsy

Alanya'da Motosiklet Patladı. 2 Yaralı.

Özgür YILMAZ-Teoman ERİŞ/ALANYA(Antalya), (DHA) 9 Ağustos 2010 ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde Kleopatra Plajı yanındaki yolda bir motosiklette meydana gelen patlama sonucu 2'si Danimarkalı turist 3 kişi yaralandı. Bugün saat 15.50'de Kleopatra Plajı yanındaki Atatürk Caddesi'nde, cip ile...
  3. Levsy

Hangi suçu işleyebilirsiniz?

HANGİ SUÇU İŞLEME İHTİMALİNİZ OLDUĞUNU ÖĞRENMEK İÇİN Testteki soruları yanıtlayın ve cesaretiniz varsa sonucunuzu burada yayınlayın :mrgreen: Dürüst olun ve beğenmediğiniz sonucu değiştirmek için testi ikinci kez yanıtlamayın :P Testin herhangi bir bilimsel dayanağı yok, eğlence amaçlı...
  4. Levsy

TEM'deki Kaza ve İlginç Bir Detay

Bugün TEM Dudullu mevkiinde bir kaza oluyor ve olay şöyle: Frenleri kilitlendiği için yolun ortasında duran tıra bir kamyon, ona bir kamyonet ve nihayetinde kamyonete de bir otomobil çarpıyor. Sıralamadaki ilginçliğe bakın: Tır Kamyon Kamyonet Otomobil Yahu sıra neredeyse otomobile de arkadan...
  5. Levsy

Uyduruk kamera aparatı ile başarılı sonuç :)

Geçtiğimiz Pazar gün bir tura çıkmış ve 424 km'lik Kafa Dağıtma Turu başlığıyla konu açmıştım. Bu yolculuğun ilk 39 kilometresinde Türk usulü yöntemle video çekimi yaptım :) Navigasyon cihazımın vakumlu aparatına güvenemeyip, aleti asla aparat ile kullanmadım motorda. Ama artık yedeğe...
  6. Levsy

424 Km'lik Kafa Dağıtma Turu

Bu yaz garip bir şekilde geldi. Yağmurlardan, serin havadan bu sene planladığım gezilerin bir kısmı yattı. Çoğumuzun böyle olmuştur sanırım. İşimin neden olduğu yoğunluk ve strese yazın geç gelmesi eklenince iyice bunalmışım. Önümüzdeki hafta Akçakoca Melenağzı'na gitmeyi planlıyordum, ancak...
  7. Levsy

ANKA Hangardan Çıktı

Türk insansız hava aracı hangardan çıktı. ANKARA / DHA 16 Temmuz 2010 TUSAŞ Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TAI) tarafından tamamıyla yerli imkanlar ve özgün tasarımla imal edilen Türk İnsansız Hava Aracı ANKA hangardan çıktı. İnsansız Hava Aracı (İHA) sistemleri bilgilendirme...
  8. Levsy

Şu garip kazanın nedenlerini tartışalım.

Bir gruptaki 2 motosiklet, sollama yasağı olan keskin virajlarla dolu yolda bir minibüsü solluyor. Bundan sonra, her 2 motor da tuhaf bir şekilde yolun sol tarafındaki şarampole giriyor. Olay gecenin bu saatinde kafama basmadı :P Virajı alamadılar desek sağa dalmaları lazım, sola değil. Nedir...
  9. Levsy

Oğlum, kalk şu bilgisayarın başından.

Çok yakınımızda en azından bir tane mutlaka donuk bir yüz ifadesi ile bilgisayar başında saatler harcayan ve bu durumunu kontrol altına almak için mücadele verilen çocuk bulunmaktadır. Bu makaleyi bu nedenle sizlerle paylaşmak istedim: Oğlum, Kalk Şu Bilgisayarın Başından! Niyazi SARAL, 07...
  10. Levsy

Bir motosiklet ve yayaya çarptı: 1 ölü 2 yaralı

Kadın sürücü şoka girdi: 1 ölü 1 yaralı MUĞLA'nın Milas İlçesi'nde, 26 yaşındaki Havva Dalyan yönetemindeki otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp önce motosiklete, ardından yayaya çarptı. 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı kazanın ardından sürücü Havva Dalyan...
  11. Levsy

Tecavüzcüler Yandı

Tecavüzcülere Karşı "Dişli Kadın Prezervatifi" Geliştirildi. Daily Mail’in haberine göre, Sonnet Ehlers isimli Güney Afrikalı bir doktor tarafından geliştirilen ve “Rape-aXe” adı verilen kadın prezervatifinin üzerinde diş yerine geçen ve penetrasyon sırasında penise takılan kancalar bulunuyor...
  12. Levsy

Bir video da benden. İlginç enstanteneler.

Videoda derlenen 5 yarış kazasındaki ilginç anlara bir bakın :) Özellikle 3,4 ve 5. kazalar. http://www.liveleak.com/view?i=83b_1185745399
  13. Levsy

Meyve Çekirdeklerini Çöpe Atmayalım

Az önce bir arkadaştan gelen maili paylaşmak istiyorum. Yaparmıyız??? _____ Değerli Dostlar, Yeryüzünün aldığı yağmur oranı 10 yıllık aralıklarda artar. Bu sene (2010) dünyanın periyodik olarak en çok yağmur alan yıllarından biri olacak, yani toprağın bereketinin yüksek olacağı bir yıl. Bu...
  14. Levsy

Şu Bıcır'a bakın hele :)

Bugün 2-3 saat önce benim 125 KT'nin hava ayarı ve benzin hortumunun değişimi için Ostim'deki Duran Motor'a gittim (Ankara'da bilenler için isim veriyorum). Orada gördüğüm bu makinaya bayıldım ve sizlerle paylaşmak istedim. Murat Usta makinanın Alman malı olduğunu, üstünde motorunun...
  15. Levsy

Işık ihlali yapan araç motosiklete çarptı.

Trafik ışığı yeşil yandığında herşeyden emin olmamalıyız. Video Burada: http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=2&vid=6337 Antalya´nın Manavgat İlçesi´nde otogar kavşağında yaşanan kaza kameralara saniye saniye yansıdı. Kazada iki kişi yaralandı. Korkunç kaza önceki gün akşam...
  16. Levsy

Magandalar yine işbaşında

Her yeni sezon öncesi, turizme darbe vurdukları için engellenmeleri istenen ve bu konuda gerekenlerin yapılacağı yetkililerce açıklanan magandalar, Muğla’nın Bodrum İlçesi'nde boy göstermeye başladı. Bodrum'da turistlere rahat vermeyen magandalar sözleşmişcesine turistlerin etrafına sardılar...
  17. Levsy

Biri beni tokatlasın, hayal görüyor olmalıyım :)

<object style="height: 344px; width: 425px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5_Pa5BDv_hM"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/5_Pa5BDv_hM" type="application/x-shockwave-flash"...
  18. Levsy

Gezi sezonumu Ankara - Tuz Gölü yolculuğu ile kapattım.

2 yıldır Tuz Gölü'ne gitmeyi planlıyordum ancak gönlüm hep denizden yana kaydığından göl gezisini erteliyordum. Eh, artık Batı Karadeniz'in azgın sularıyla boğuşma mevsimi çoktan geçtiğine ve içimde de havalar soğumadan son bir gezi yapma isteği olduğuna göre, Tuz Gölü'nün sırası gelmişti...
  19. Levsy

Testere Motoruyla Motosiklet Yapımı

Testere motorunu kullanarak bisikleti motosiklet haline getirmiş :mrgreen: Epey de basıyor alet. http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=5&vid=993
  20. Levsy

'Dur' ihtarına uymayan motosikletten Yunuslara ateş.. 1 ölü 1 yaralı.

'Dur' ihtarına uymayan motosikletten motosikletli polise ateş.. (AA 13.10.2009) ANTAKYA'da 'Yunus' tabir edilen motorize polis ekibi silahlı saldırıya uğradı. Olayda bir polis memuru ağır yaralandı, saldırganlardan biri ise hayatını kaybetti Olay, dün saat 22.00 sıralarında Antakya Yeni...

Yeni mesajlar