Arama sonuçlarınız

1. Levsy

Yolda kaldım acilll yardım :)

Arkadaşlar bir süredir Çin'deyim, buradan Tayvan'a geçmem gerekiyor. Yaban ellerde yol iz bulmak zor, Allah başımızdan eksik etmesin, en güvendiğim kaynak Google Amca'ya başvurdum. Hep şu köyden bu kasabaya yol tarifi alacak değiliz ya, Google Amca bir de beni Tayvan'a götürsün dedim...
  2. Levsy

Ayna sökenler ve ışıkta vites boşta bekleyenler, bu başlık sizin için.

Olay 1,5 saat kadar önce oldu. Şu başlıkta Antalya'daki bir kaza ile ilgili konu açmamdan sonraya denk gelmesi de ilginç tesadüf :) Kavşakta durdum, çift taraflı gelip geçen araçları bekliyorum, yolun karşısına devam edeceğim, sürekli kafam bir sağa bir sola dönüyor. Böyle beklerken bir an...
  3. Levsy

Bir motosikletin sıkıştırılması ve zincirleme kaza.

Vatandaş sadece motosikletliye zarar vermekle kalmıyor, ortalık savaş alanına dönmüş :( ÖLEN OLMAMASI MUCİZE Antalya'da dün akşam saatlerinde alt geçitte meydana gelen zincirleme trafik kazasında biri motosiklet toplam 7 araç birbirine girdi. Antalya'da dün akşam saatlerinde alt geçitte...
  4. Levsy

Tünellerde ne kadar emniyetteyiz?

Tünellerde 70 km hız limiti olmasının eminim bir çok nedeni var, ama bunlardan en önemlisi tahminimce tünel içindeki asfaltın dışarıdaki asfalta oranla daha kaygan olmasıdır. Dışarıdaki asfalt kızgın güneş, yağmur vs görür ve üstünde oluşan toz veya yağ tabakası, tünel içi asfalta oranla çok...
  5. Levsy

Bir "polise kızıp motosiklet yakma vakası" daha.

Adam elinde bomba olduğunu söylemesine rağmen; İtfaiye görevlisi umursamaz tavırlarla işini yapıyor :) Polis adama adeta el ense çekiyor :) Etrafta 30-40 kişi var :) TRAFİK CEZASINA KIZIP MOTOSİKLETİNİ YAKTI 45 yaşındaki Ali Şahinoğlu, evine gelen 140 liralık trafik cezasına kızıp...
  6. Levsy

Spiegel TV'de Bir TüvTürk Macerası

Videonun yayın tarihini bilmiyorum. İbretlik video :P BwkFt6JvKcA (4. dakikaya yaklaşırken küfürlü konuşmalar başlamakta)
  7. Levsy

Avrupa ile Türkiye Arasındaki Farklara Mizahi Bakış

lp-1Jm8w0h4
  8. Levsy

Önümüze Gelen Türk'ü Öpeceğiz

Rusya ile Türkiye arasında vizenin kalkmasına hangi taraf daha çok sevindi acaba? Veya bu durum hangi taraf için daha fazla sorun oluşturacak? Adamlar Tarkan'ın bir şarkısını kullanarak içinde hiciv de bulunduran uyarlama şarkı yapmışlar. Ben oraya gitmem arkadaş. Buraya gelenler de bana...
  9. Levsy

Ankara Semalarında İnanılmaz Kaza

Ankara'da geçtiğimiz günlerde inanılmaz bir kaza yaşandı. Deneme uçuşu yapan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'ne (TAI) ait uçak ters döndü. Mühendis camdan fırladı. Zaman Gazetesi'nden Emre Soncan'ın haberine göre, uçak ters döndüğünde arka taraftaki koltuğun fırlatma mekanizması yanlışlıkla...
  10. Levsy

Matematik asla yalan söylemez.

Önce alfabenin numerik sıralamasını yaparak her harfin karşısına gelen değeri görelim: A = 1 B = 2 C = 3 Ç = 4 D = 5 E = 6 F = 7 G = 8 Ğ = 9 H = 10 I = 11 İ = 12 J = 13 K = 14 L = 15 M = 16 N = 17 O = 18 Ö = 19 P = 20 R = 21 S = 22 Ş = 23 T = 24 U = 25 Ü = 26 V = 27 Y...
  11. Levsy

Motosiklet Bizi Aralardan Geçirir

Bunu çoğumuz yapıyoruz. "Yapmazsak motosiklet ne işe yarar" diyoruz :) y4hq3he7xZc
  12. Levsy

Japonya'daki felaketin boyutları çok büyük.

Çoğumuz Japonya'daki depremi ilk etapta sıradan bir deprem olarak algıladık. Bu ülkedeki deprem haberlerine alışığız ve Japonya'nın bu konuda aldığı tedbirleri hepimiz biliyoruz çünkü. Bu sefer olayın boyutu çok farklı ve bir çok ülkede de Tsunami paniği oluştu. İçinde 100 yolcu...
  13. Levsy

Yunus Erçelik yara ve kırıklarına rağmen şampiyon oldu.

Yunus Erçelik, ayağında 4 kırık, elinde 2 kesik ve 5 dikişe rağmen şampiyon oldu. Milli motosikletçimiz, Yunanistan'da düzenlenen Türkiye Motosiklet Şampiyonası 1. ayak sıralama turlarında geçirdiği kaza sonucu ağır yaralar aldı, ancak yılmadan yarıştı ve zafere ulaştı. Buna çılgınlık mı...
  14. Levsy

Sıcak diske sıkılan balata spreyi ve anında alınan sonuç

Ön fren balataları rahatsız derecede ötmeye başlayınca dün bir balata spreyi almış ama kullanmamıştım. Balatalar yeni, değiştirmeye gerek yok, sprey işi halledecek. Bu sese her zaman tahammül edemiyorum. 1 saat kadar önce eve gelirken gecenin sessizliğinde frenleme yaptıkça balatanın çıkardığı...
  15. Levsy

Ehliyet Sınavı Esasları Yeniden Düzenlendi: Hak Eden alacak

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), sürücü kursları ile ilgili bir dizi yeni karar aldı. Artık sürücü adayları zorunlu olarak “gece direksiyon eğitimine” alınacak, direksiyon sınavlarında yığılmaların önlenmesi için randevu usulüne geçilecek. Direksiyon sınavı sırasında sürücü adayının yanına sürücü...
  16. Levsy

Bu videoyu seyretmek yarışmaktan daha heyecanlı

Bu yarış türüne verilen ismi bilmiyorum. O yüzden internette paylaşanların kullandığı başlığı aynen buraya aldım. İzlemek gerçekten değişik bir tad veriyor. Mahalle aralarını, sokakları düzenleyerek zor bir pist haline getirmişler. Yapay bir cross alanı oluşturulmuş. İlginç bir yarış :)...
  17. Levsy

Blogger'a (Google Blog Servisi - blogspot) Erişim Engellendi.

Google'ın ücretsiz blog servisi Blogspot'a erişim Diyarbakır 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nin 14.01.2011 tarih ve 2011/156 D iş sayılı kararı ile engellendi. Daha önce de Digitürk'ün şikayeti ile engenlenen Blogspot.com sitesine erişimin engellenmesiyle ilgili Superonline twitter hesabından...
  18. Levsy

Apaçi Şarkısı budur işte

Pelin Suade isimli bir sanatçı Apaçi dansına şarkı yapılmış. Arada kafaya kask takmış olması ilginç bir detay :P Ben yeni farkettim bu parçayı, bilmeyenler buyursun izlesin :) 2xLxBlU0WyQ
  19. Levsy

İşte Eurovision Şarkımız

Bu yıl Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenecek olan 56. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Yüksek Sadakat grubunun yarışmada söyleyeceği şarkı düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Yüksek Sadakat grubu basın toplantısında şunları söyledi; - Şarkımızın adı...
  20. Levsy

Olmayacak Kaza + Kaliteli Korumaların Önemi

Arkadaş 300 km hızla trafikte ilerlerken, tahminimce sollama yapmaya da korktuğundan önündeki araca yaklaşık 140 km gibi bir hızla çarpıyor. Gene bir hatalı solllama veya sağdan geçme ile kurtarabilirdi sanırım. Ama kazayı panik frenle önlemeye çalışıyor. Eleman mahalle arasında bisikletten...

Yeni mesajlar