Arama sonuçlarınız

1. kefeeee

Supermoto nedir?

Amacım şu ki supermoto nasıl viraj alır onun detaylı bi şekilde anlatımını herkezle paylaşabilmek. supermoto kullanıyorsanız ve yaptıklarınızı bizimle paylaşmak isterseniz çok sevinirim. Örnek vermek gerekirse istediğim şey tam olarak. Vites 4 virajın girişindesin. Vitesi 2ye al, yarım debriyaj...
  2. kefeeee

Eğitim ve pratik

Supermoto öğrenmek istiyorum. güzelce toparladığım pirelli sport demonlarla süslediğim güzel giden herbişeyi temiz bi asya 200 gy sahibiyim. tecrübe için sadece 6 aylığına bu motoru aldım. Bana sadece teorik bile olsa yüzyüze konuşup supermoto viraj tekniğini anlatabilecek. biraz gençlere destek...
  3. kefeeee

Supermoto

Basit ve net bi soru sorucam. saçma yorumlarla topic kirletmezseniz çok hoşuma gider. DRZ 400 SM mi? XT 660 mı? şehir içinde kullanıcam, piste çıkmicam, tam bir supermoto görünümü istiyorum, benzin konusunda bi bilgim yok ne ne tüketir, viraj yapma konusu önemli, yerim maksimum hızı trafikte ne...
  4. kefeeee

Lastik boyutu değişimi ve Jant boyası

140/90/15 olan bi lastiği 140/70/15 ile değiştirirsem ne sıkıntı çekerim yada olurmu? Jant boyatmanın maliyeti nedir acaba? Tel jant teller hariç boyanacak. Teşekkürler
  5. kefeeee

Maganda bana vurdu

Dun aksam saatlerinde bostanci trafik isiklarinda serit degistirmek icin soluma baktim aynaya baktim taaa geride bi jip var. Ben ne biliyim o jipin 120 ile geldigini. seridime gectigim anda yanimda bisey belirdi. sol elcik kismi kapiya degdi ve ben o an duscegimi anlayarak ayagimi jiple aradan...
  6. kefeeee

Lastik seçimi

Merhaba arkadaşlar motoruma yağmurda sorun çıkarmayacak en iyi lastiği almak istiyorum yağmurda çok sıkıntılı şuan onu farkettim 5. vitese bile geçrken arka lastik kayıp sağ sol yapıyo. lastik ölçülerim ise. ÖN 100/90/-18 ARKA 130/90-15 İlla aynı seriden 2 lastik gerekli değil pirelli sport...
  7. kefeeee

Trafikte Farkedilmek

ARkadaşlar kısa ve net şekilde yazıcam. Bauhouse'da geçen hafta kornalar gördüm çokta fazla ses çıkaran küçük kornalar, onlardan 2 tane alıp motora bağlamayı planlıyorum ayrıca gece görünebilmek ve selektöryapan bir araba gibi görünmek için ise 2 tane alacağım sis farını (mercekli endurolarda...
  8. kefeeee

Daha Güçlü olmasını istedikleriniz

Acaba piyasada daha yüksek cc'lerde üretilmesini isteğiniz motorlar neler olabilir? Yada Türkiyeye gelmesini istediğiniz motorlar. Ninja 400 olsa keşke (Oldu nihayet ama türkiyeye gelmiyecek.) Megelli'nin 250lik supermotosu çıksa, Varadero 125 türkiyede olsa keşke, Cbr 250 türkiyeye gelseee...
  9. kefeeee

Sizce Değermi

Motora segman atmak ne demektir? Bu motor bu fiyata sizce almaya değermi? Çift silindir olması titreşim engelleyici bi özellik sanırım? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-150-ut-16-000-km-2005-model-honda-gorunumlu-150-ut-mondial-mecidiyeko-30105479/detay
  10. kefeeee

Er5 ile alakalı

şimdi şöyleki bi er5 buldum adam 4.000tl istiyo nedeni ise. bu motora adam masraf yapmış yapmış sonra inşaatta üstüne (sele kısmına) kalas düşmüş. başka motorcuya gitmiş motorcu hem buna çin malı arka süspansiyon kakalamış hem egzost u bozmuş hemde yeni bitane hız göstergesi bulamamış. adamda...
  11. kefeeee

Kawasaki 2011 modellerini tanıttı

Aşağıdaki linkteki facebook albümlerinde yeni ürünleri bulabilirsiniz. Çok dehşet renk seçenekleri ve dehşet ürünler gelmiş bence. http://www.facebook.com/album.php?aid=314936&id=59346217925&fbid=10150092940637926 http://www.facebook.com/album.php?aid=314935&id=59346217925&fbid=10150092933192926
  12. kefeeee

Akü ile ilgili bir soru

Mondial mct250 hangi aküyü kullanır normal standartlarda bir akü bana ne kadara patlar? acil olarak cevaplarsanız çok sevinirim. Motor hakkında hiç bir bilgim yok. Teşekkürler
  13. kefeeee

Atv konusunda tavisye

Merhaba kışın okula git gel için atv motor tavsiyenize ihtiyacım var. aranan özellik sadece 2 kişilik olması. 1000-1200 tl civarı 2. el atv alıcam bu fiyatta çift silindir atv bulabilirmiyim?? tek silindirse bu fiyatta ne önerirsiniz yada sattığınız atvniz varmı?
  14. kefeeee

Kask Seçiminde Kararsızlık

Lazer visibility 200tl içten güeş gözlüğü, anti fog, anti çizik vizör, tamamen yıkanabilir (aklınıza gelicek her özellik) Yada Tamamen aynı özelliklerde Lazer Breva +20 euro daha pahalı ama sizce hangisi alınmalı unutmayınki ikisde testlerden aynı aldı. Sizce bitane desen için kendi...
  15. kefeeee

Ekipman Nereden Alınır?

Mesela teknolojik aletler kadıköyden alınır eminönünden alınır falan gibi belli en ucuz yerleri vardır sizce istanbulda en ucuzundan ekipman nerden alınır? lazer kask ve revit mont gibi düşüncem var ama en ucuz olduğu yerleri bilmek istiyorum. internet demeyin banaaaaaa.
  16. kefeeee

Ninja 250R ve Mesafeler

Sizce ninja ile uzun yol ızdıraplı olurmu? diğer sslerden daha değişik bir sürücü pozisyonu olduğundan dolayı merak ettiğim bir konudur aldığım gibi rodaj için kendimi uzun yollara vurmak gibi bir amacım olduğu için sizce nasıl zorluklar yaşanır en çok hangi alanlarda zorlar uzun yola çıkmış...
  17. kefeeee

Agusta F4 Ve Ehliyet

Çok ilginç bir olaya denk geldim. Arkadaşımın ehliyet kursunda bir adamla tanıştım kendisi şimdiye kadar 8 motor civarı değiştirmiş ve 6 senedir motor kullanan bir tüccar. Şuanda agusta f4'ü varmış ve yeni ehliyete yazılmış çok şaşırtıcı geldi bize bu durum. Kendisi acaba ybr'yi nasıl kaldırırım...
  18. kefeeee

Motorcu Adam

Bilirsiniz bu haftasonu ehliyet sınavı oldu. Ben ve arkadaşım birlikte girdik ve orda ninja 250r'ı olan biriyle tanışacaktık. Çocuğu tanıyorum ilanını görmüştüm agv yeşil bi kaskı vardı. Yanına gittim merhaba egzost ne marka nasılsın memnunmusun tarzı sorular sordum ama sadece 2 soru olmuştuki...
  19. kefeeee

Motor Boyatmak

Olay şu ki ben ninja 250r sahibi olmak üzereyim ruhsatımı plakamı aldıktan sonra direk olarak yeşil olacak ninja'mı beyaza boyatmak istiyorum sizce boya+ruhsat işlemleri dahil ne kadar tutar. Bu arada inci beyaz bu motora ne kadar yakışıyor siz tahmin edin
  20. kefeeee

Mont Hakkında Yardım

sizce dainese dışında 200TL ye yakın bir mont alma planım var ama sizce ne mantıklı olur. 4 mevsim kullanılcak