Arama sonuçlarınız

1. kefeeee

Egzantrik zinciri hakkında yardıma ihtiyacım var

Egzantrik zinciri hakkında yardıma ihtiyacım var, asya 200gy kullanıyorum ve egzantrik zincirim şuan hiçbiryerde yok, Ramzey vb... gibi motorlarla çok benzerlik gösteriyo motorum. Zincir yanda, sizce hangisiyle benzerlik gösterir? yada hangisiyle aynıdır? Biraz acelem var lürfen. iyi forumlar
  2. kefeeee

Kefe patladı

Biraz önce ethem efendide giderken kaza yaptım detaylı olarak anlatmak isterim. Ethem efendiden kozyatağına doğru yukarı çıkıyodum Sol tarafımda bi kadın kaza yapmıştı kavşakta ve ilerde beyaz bi araba garaja girebilceği bi boşluk varken anlamsızca duruyodu. Hızım yaklaşık 50-60 tı. Benimle...
  3. kefeeee

Ucuz atlattık valla

Ben fotoğrafçıyım ve bir fotoğraf çalışması amacıyla istanbulu turlamaktaydım. Çoğunuz bilir ortaköyden köprünün tam altından geçerek köprünün tam yanına çıkan bir yol vardır. Gece 10 suları motorumla giderken kaldırıma çekip motoru durdum ve köprünün tam altından fotoğraf çekicektim. Tripdumu...
  4. kefeeee

17" Kampana arka

Arkadaşlar çoka cil uygun fiyata kampana takılabilen 17" arka jant aramaktayım. Fiyat konusunda anlaşılır sadece ürün olsun yeter. Aşırı acil
  5. kefeeee

Hyosungdan ilginç SM

Arkadaşlar internetten araştırırken bulduğum bir konuda şoka uğradım Hyosungun üğrettiği supermoto husqvarna sm450 nin neredeyse tamamen aynısı. Böyle bi ürünün türkiye gelmesini çok isterdim çok iyi değilmi:mrgreen: Bu husqvarna 450 Bu ise Hyosung rx450sm Tamamen aynı grenajlar kullanılmış...
  6. kefeeee

Gittik tırmandık geldik

Bugün abilerim ve herkezle birlikte adapazarı izmit arası bir noktada hep beraber bir motocross organizasyonu yaptık fotoğrafları aşşağıdaki facebook linkinde bulaiblirsiniz. Gelmek isteyen olursa bu tarz organizasyonlara size motor kira ücretleri vb fiyatını öğrenebilirim. Emin olun asfaltdan...
  7. kefeeee

Gözlerime inanamadım rüya makinesi

Arkadaşlar carver one isimli yeni geliştirilen araç motorsikletteki keyifi çok güzel yansıtabilen bi araca benziyor. Diğer arabalardan çok yakmasına karşın çok hızlı gidiyor 650CC olan makine virajlarda nasıl yatıyor çok eğlenceli mutlaka izleyin. http://www.youtube.com/watch?v=iPOkeJCiw9A Bu...
  8. kefeeee

Jant değiştirmek

Merhaba arkadaşlar motorumun üzerinde şuanda arkada 15 önde 18 jant var ve arka jantım yüzünden cross lastikleri alamıyorum. 17lik jant almak bana ne kadara patlar? Arka taraf kampana olduğu için daha değişik bir jantmı almalıyım? Jant lastik alıcam sizce değiştirmesi zormu olur? Sadece...
  9. kefeeee

Suadiye S Virajı

Her cuma cumartesi akşamı olduğu gibi bu akşamda S virajındayız gelmek isteyenleri bekleriz saat 21 civarında yerleşmiş oluruz yerimize:P
  10. kefeeee

Sizcede Motosklet Tarzları kısmında supermoto olması daha kullanışlı olmazmıydı?

Azda olsa bikaç üyenin buy konuda daha aktif olmasından ama birbirleriyle konuşamamasından dolayı sadece bu motor gurubunda bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum bence bunun koyulması sitenin dahada kullanışlı olmasına yarayabilir. Fikirlerinizi bekliyorum. Sizcede Motosklet Tarzları kısmında...
  11. kefeeee

İstanbulda yaşayan İzmirliler

Amacım bu konuda istanbulda yaşayan izmirlilerle tanışmak ve kaynaşmak belkide güzel organizasyonlarla buluşabilirizde. Ben Kerim Efe kadıköydeyim 17 yaşındayım. Hava koşulu farketmez grupca toplanalım dediğiniz herzaman heryere gelebilirim. Şimdiden memleketlim olan herkeze çok selamlar Dipnot...
  12. kefeeee

Spesyal makine

Selam arkadaşlar bir süpermoto alıcam ve bu sefer ne aliyim demiyorum. Size sıraladığım motorlardan pist için OLMAYANlarını söyleyebilirmisiniz bana. spesyal makinelerin masrafını çıkartabilecek güçte biri değilim bana yola uygunluk belkgesi olan ve spesyaller kadar masraf çıkamıyacak...
  13. kefeeee

Motor Yükseltme

Arkadaşlar profiliminde dediği gibi asya 200gy-2 var bende. Arka taraf çok yere yakın olduğundan çok çirkin cross a benzemeyen ama enduro olarakta çok çelimsiz duran bi tip sahibi kendisi. Aldığım halden 20.000 kat daha iyi durumda şuan motor ama bu konuya el atmam gerekiyor. Yayım ve şok emicim...
  14. kefeeee

Yamaha Türkiye?

Yamaha hiçbir resmi sitesinde türkiye diye bir yönlendirme yapmıyor bende türkiyeye ait olan resmi sitesini bulamadım. Benmi bulamıyorum yoksa eli ayağı çektilermi ne yaptılar? Resmi sitesini bilen varsa bana yardımcı olabilirmi lütfen. Teşekkürler
  15. kefeeee

En iyi Supermoto

En iyi bulduğunuz supermoto hangisidir?
  16. kefeeee

Husaberg Hsquarna

Merhaba arkadaşlar bir süredir araştırmaktayım. Drz 400 KTM seçenekleri ve Husaberg veya hsquarna arasında kaldım. Sormak istediğim soru Husaberg veya hsquarna dan birinin bilyeli motor olduğunu ve diğerlerine oranlar daha fazla masraflı olduğunu duydum acaba hangisiydi?:cyclopsan Bu saydıklarım...
  17. kefeeee

Sonbahar uyarısı

Arkadaşlar malum bu günden itibaren yollardaçok fazla yaprak olmaya başladı. Unutmayınki yerde üzerinde fren yaptığınız her cisim kayacağı gibi yapraklarda büyük oranda frenlemenizi yapamamanıza neden olur. Ön lastik ağırlıklı fren yapmayı tercih eden kişilerin bu dönemlerde çok dikkatli olması...
  18. kefeeee

Geçen gece ne güldük

Bi arkadaş vardı ninja 250R sahibi adını falan bilmem. Mivu egzost kalın lastik falan daha benimle aynı anda ehliyeti aldı. 1,5 ay oldu baktım 600f almış gidip konuşcak şansım olmadı bile. Adam diyorki biz orda yaklaşık 12 motoruz arada Movistardır, r6dır, r1 dir oturuyor herkez bide...
  19. kefeeee

Satılık Shad sh33 Topcase

Arkadaşlar çantanın alttaki bütün vidaları mevcut hiç bir kırığı çıkığı sorunu yok rengi solmamış durumda. Motoru alırken üstünde geldi ama ben kullanmıyorum isteyen biri varsa 0541 537 46 33 ten arayabilir. 75tl ye vericem motorumda onarılması gerekenler olduğu için. İstanbul içi satış
  20. kefeeee

Ailem görmeden yapılması gerekenler var.

Arkadaşlar ben motoru birazcık bi yatırdım. Benim gidon yamuldu ön far grenajı ön farla birlikte kırıldı üstüne bide motorum sıfır kilometre oldu ( göstergede kırıldı:mrgreen:) anadolu yakasında bildiğiniz hurda motorlar olan bi yer varmı? küçük biyerde olsa büyük biyerde olsa çıkma parça...