Arama sonuçlarınız

1. TAYFUNBORA

Hafta sonu Altınoluk-Asos

Geçtiğimiz hafta sonu Kardeşim,babam ve ben hem biraz özlediğimiz motorsiklet sürüşünü yapabilmek hem de hafta sonunu değerlendirmek adına yola çıktık.Cuma akşamı saat 23.00 civarı Eskihisar'dan feribot ile topcu'lara geçerek yolculuğumuz başladı.Çok iyi bir gezi paylaşımı hazırlayamasam da...
  2. TAYFUNBORA

690 Enduro geldi hoşgeldi:)

Herkese selam, Kısa bir araştırma yaptıktan sonra geçen hafta 2010 model bir 690 Enduro R almış bulunmaktayım.Daha önceki 690 Sm ve 690 Duke e göre farkı belirgin olarak hafif olması ve deposunun arkada olması.Bu sebeplede nerdeyse her viteste tek teker yapmak mümkün:) Dün biraz test etmek...
  3. TAYFUNBORA

Yeni motorum KTM LC4 640

Arkadaşlar merhaba, Daha önceki motorlarım hep asfalt ağırlıklı idi.Birazda araziye girelim dedim ve araştırdıktan sonra en ideal motorun LC4 olacağına karar verdim:) Yakın zaman da süper moto jant'ı da alarak o zevkten de mahrum kalmamayı pılanlıyorum. Motorumu satın aldıktan sonra biraz...
  4. TAYFUNBORA

SATILIK 2007 KTM 690 SM PRESTİGE ve 2011 KTM DUKE 125

Herkese merhaba, İlan linkleri aşağıdadır. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-ktk-690-sm-prestige-full-plusfull-akrapovic-107637019/detay/ http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-ktm-duke-125-107639112/detay
  5. TAYFUNBORA

KTM 690 DUKE

Herkese merhaba, 2008 model 7000 km'de aldığım motorum ile ilgili birkaç fotoğraf paylaşmak isterim Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded...
  6. TAYFUNBORA

Yeni motorum KTM DUKE 690 "Zümrüd-ü Anka"

Herkese merhabalar.Hiç aklımda yokken ve yeni motoruma daha doyamamışken işte yeni motorum ile karşınızdayım:) İyi sürüşler dilerim... Shot at 2012-07-22 Shot at 2012-07-22 Shot at 2012-07-22 Shot at 2012-07-22 Shot at 2012-07-22 Shot at 2012-07-22 Shot at 2012-07-22 Shot at 2012-07-22...
  7. TAYFUNBORA

Yeni motorumuz Ktm Duke 200

Merhaba, Bugün itibari ile motorun teslimini almış bulunmaktayız.Kardeşimin ve benim çektiğim birkaç fotoğrafı aşağıda paylaştım.Herzaman ki gibi yeni alınan motosikletlere alışma evresi için bulunmaz nimet olan Greenpark önündeki boş alanda kardeşim Yıldırım ile birlikte yerimizi aldık.2 saate...
  8. TAYFUNBORA

KTM KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı

Ktm'nin merakla belgenen Duke 200 modeline ait sayfamiz hayirli olsun.Motor'u satin almis olmakla birlikte hala Turkiye'ye gelmesini bekleyen ,benim gibi herkese hayirli olsun:) Motor'u Nisan sonuna kadar teslim alacagimi umuyorum.Bu sayfada bol video,fotograf ve izlenim gormek vaadi ile...
  9. TAYFUNBORA

YıldırımBora ve TayfunBora motorlarını çalan kişileri yakaladılar.İşte onlar!!!

Evet arkadaşlar evin içinde taşkınlık çıkaran kahramanlarımız , dekor olarak kullandığımız motorlarımızı çalarak kaçmaya çalışırlarken yakalandılar.Kameralarımıza terbiyesiz harekette çeken bu serseri motorcuları kamuoyu ile paylaşmayı bir borç bildik!!! :P
  10. TAYFUNBORA

Kırmızı Köşe'de CBF 600 Mavi Köşede DL 650

Herkese Merhaba. Bu sıralar yeni bir motor almanın arifesindeyim.Baktım araştır araştır vakitte geçiyor biraz acele etmeye başladım doğrusu. İşe'de motor ile gittiğimden dolayı araştırırken bu etkenide ekliyorum.Bu sene bir chopper ve yakın bir zamana kadar da super moto kullandım.Aslında...
  11. TAYFUNBORA

Müdürüm bana"Motor neymiş sat ,düşüp bir yerini kıracaksın" dedi!

Herkese merhaba.Yaklaşık 7 yıldır bankacıyım.Şu an çalışmakta olduğum bölümdeki müdürüm dün "Motor neymiş sat ,düşüp bir yerini kıracaksın" dedi.Motora bakış açısı iyiye gideceğine daha da kötüye gidiyor galiba.Bende gülerek dedim ki, "Müdürüm bölümden biri araba kazası yaparsa ne dersiniz ona?"...
  12. TAYFUNBORA

Motokurye -Alıntıdır

Paylaşmak istedim sadece. Muhammet Yamaç (27) Motokurye Geçen akşam duydum kaza geçirdiğini, bizim yoğun bakım ünitesine almışlar! Tali yoldan çıkan bir itfaiye kamyonu çarpmış... Kaburgaları kırıkmış, ciğeri sönmüş. Felç tehlikesi falan varmış... Hastanemizin motokurye ekibindendi...
  13. TAYFUNBORA

Yollar bizi çağırıyor

Herkese merhaba. Resimleri tek tek eklemek uzun ve zahmetli olacağından buraya facebook linkini vericem umarım mazur görürsünüz.2 tanede vasat videom var:bounce:Kısaca gezi anlatıyorum aşağıda. Bayram tatilini ve yağmur öncesi 1-2 günü değerlendirmek amacı ile kısa bir kamplı ateşlı...
  14. TAYFUNBORA

Hyosung Rt 125' e Smoke Head Egzos :)

Herkese merhabalar, Kardeşimin Rt 125 motoruna ani bir kararla SmokeHead egzos taktırdık.Çok fazla seçenek içinden yakıt konusunda %10-15 artışı geçmeyecek performanstada 2-2,5 bg bir artış sağlayacak model seçtik.Ses olarakta zaten en çok bunu beğendik:) Video'yu çektikten sonra ses nasıl...
  15. TAYFUNBORA

Bolu. Bartin. Devrek. Gerede. Zonguldak.Cide Bölüm 2 yeni resimler ve videolar ile

Arkadaşlar tekrar merhabalar.Toplu resim ekleme konusunda pratik bir yol arayışı bulabilmek adına konu açmıştım.Ama bir faydasını göremedim.Bende yine kendi bildiğim gibi resimleri ekledim.Bu sefer sanırım daha iyi oldu. Kardeşimle bu sene Cide'de çektiğim fotoğraflardan bir düzenleme...
  16. TAYFUNBORA

Bolu. Bartin. Devrek. Gerede. Zonguldak.Cide Bölüm 1

Herkese merhabalar.Motora binmeyi çok severim.Uzun sürüşler yapmayı daha da severim:) Bu sene bol bol km yaptım.Mayıs'tan bu zamana yaklaşık 13000 km yaptım bu sene:) Bu yaz Ağustos ayında 3 kere Cide'ye gidip geldik.Aşağıda ilk gidişimizin resimleri bulunmakta. Ben Tayfun,Eşim Aysun,Kardeşim...
  17. TAYFUNBORA

Çok Güzel 1300 km lik gezim ve bol fotom var.Ama toplu resim yüklemeyi bilmiyorum!

Arkadaşlar merhaba. Resimleri tek tek yüklemeyi biliyorum sadece.O şekil gezimi yayınlamaya kalkarsam sanırım fotoğraf yüklemek çok uzun sürecek:(Acaba toplu bir şekilde resim yüklemenin kolay bir yolu var mı?Yada öyle bir yöntem var mıdır? Sevgiler:cat:
  18. TAYFUNBORA

Bu Sabah Benzin Aldım!Kelime anlamı aynen okunduğu gibi benzin resmen bana koyuldu!!

Arkadaşlar günaydın.Bu sabahta hava durumuna şöyle göz ucuyla baktıktan sonra çıktım yola ve her gün kullandığım güzergaha.Benzinimi kontol ettim ve yaklaşık 80-100 km daha yeteceğini gördüm.Benzin alsam mı almasam mı kararsızlığı ile Yakacıktan Orhanlı'ya kadar geldim.Dedim benzin alayım saat...
  19. TAYFUNBORA

BUGÜN SABAH İŞE MOTORLA GİDEN BENİM DIŞIMDA KİMLER VAR FORUMDA:)

Arkadaşlar herkese selam:king: Sabah havanın kapalı ve çiseliyor olmasını umursamayarak her zaman ki gibi , sıkıca giyinerek işe motorla geldim:mrgreen:Ne olursa olsun motora binmek benim için keyif.Ancak şu ana Orhanlı_Tuzla'da sağanak yağmur yağıyor:sunny: Akşam eve nasıl dönücem kara kara...
  20. TAYFUNBORA

SATILIK NAUTICA KOL SAATİ

Arkadaşlar uzun süredir saat koleksiyonu yapmaktayım.Fakat ihtiyaç olmadan dolapta duruyor çoğu takmıyorum.Bazılarınada kıyamıyorum takmaya.Yeni motor alacağım için biraz bütçemi arttırayım dedim.İlk olarak Nautica saatimi satıyorum.Saat ile ilgilenenler kalitesini biliyordur.Piyasası 600 tl...

Yeni mesajlar