Arama sonuçlarınız

1. remzi_39

LAZ memleketine bir yolculuk :-)

Az önce "Günesi gören Laz, sandi geldi yaz" gezisini okuyunca benim bu maceram aklima geldi.. Caykaranin köyünde kalmistik... Cok güzel 4 gündü.. unutamadigim 4 gün... Simdi size o geziden resimleri aktaricam.. Fazla yorum yapmiyacagim..Hemen hemen hic yorum yapmiyacagim.. Her resme yorum yapsam...
  2. remzi_39

Siz nerede durursunuz??????

Zweisam an der AmpelHi! Sagt mal, wie macht ihr das wenn vor euch vor der Ampel ein anderer Motorrad Fahrer steht und genug Platz ist um links oder rechts neben dem zu stehen? Fahrt ihr daneben, auch wenn ihr den anderen garnicht kennt oder bleibt ihr hinter dem stehen? Ich denk immer...
  3. remzi_39

Vimeo da kapatilmis

Türkiye de YouTube den sonra Videoportal Vimeo da kapatilmis. Temin Alaman sayfalarinda okudum.. http://winfuture.de/news,58471.html Onu kapa bunu kapa... :pale: Sonumuz hayirolsun arkadaslar.. Yakinda internet i komple kaparlar bu gidisle..:cherry: Tabi bunlar sizleri korumak icin yapiliyor...
  4. remzi_39

Bu adam nekadar yasar?

Basligi sadece öylesine attim.. Niyetim bunu ögrenmek degil aslinda.. Nekadar yasarsa yasasin banane.. Moskova da cekilmis bir video.. Sanirim MT de daha yayinlanmadi.. Bazilarinizin bildigi gibi Alaman forumunuda takip ederim genelde.. Bu Video burada Forumda yayinlandi ve yorumlar yapiliyor...
  5. remzi_39

Hoscakalin güzel insanlar

Bu topic kimseye sitemim degildir... Ama artik buralara girmemeye karar verdim... Artik misafir olarak girerim... Sadece okumak amacli.... Bunu SIK SIK yapicam bu kesin.... Bana ulasmak isteyen arkadaslar icin mail adresim... [email protected] Günün birinde geri dönücem buda kesin... Bu yarin olur...
  6. remzi_39

Trafik Tabelalari 4

Not: Bazi tabelalar Türkiyede olmayabilir.. Ama genelde cogu var.. En az bir dogru var... 2 yada 3 cevapta dogru olabilir iyi eglenceler.. ----------------------------------------- Soru 1 Bu tabela bize neyi anlatir? (a) 80 metre ilerideki bir tren gecidini (b) 160 metre ilerideki bir tren...
  7. remzi_39

Trafik Tabelalari 3

Not: Bazi tabelalar Türkiyede olmayabilir.. Ama genelde cogu var.. En az bir dogru var... 2 yada 3 cevapta dogru olabilir iyi eglenceler.. -------------------------------------------- Soru 1 Bu tabelada nasil davranirsiniz? (a) Eger tek yöne giden iki seritli bir yoldaysaniz kesinlikle yok...
  8. remzi_39

Trafik Tabelalari 2

Dün yazilanlari görmeyenler icin.. http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/79954-trafik-tabelalari-1-a.html Devam Not: Bazi tabelalar Türkiyede olmayabilir.. Ama genelde cogu var.. En az bir dogru var... 2 yada 3 cevapta dogru olabilir iyi eglenceler...
  9. remzi_39

Trafik Tabelalari 1

Selamlar.. Basliktan anlasildigina görede trafik tabelalarinin anlamlarina deginen bir topic.. Tabiki bunlari cogunuz biliyorsunuz.. Ama aramizda genc arkadaslar bilmeyebilirler.. Ben bile 25 senelik söförken gecen sene ehliyetimi yaparken baba bu ne yahu dedigim olmustu.. Hem merak etmeyin...
  10. remzi_39

Dikkatli olun bilmemkacinci..

Dün gezinirken bu video yu gördüm nette.. Hosuma gitti.. Korkunc oldugu icin hosuma gitti..:pale: Trafikte dikkatli olun diyorum yine... Biz Trafikte dikkatliyiz dediginizi duyuyorum sanki.. Dikkatlisiniz tabiki.. Ama ben birdaha söyliyeyim.. DIKKAT EDIN <object width="480" height="385"><param...
  11. remzi_39

Garip bir yolculuk

Selamlar Nasil baslasam bilmiyorumki.. Bazilarinizinda bildigi gibi 03.06.2010 da buradan yola koyuldum.. Düsseldorf-Babaeski 2400 km.. Herzamanki gezilerimdeki gibi yolculugum garajin önündeki resimle basliyor.. Saat burada 16:24 ve ben motorumu hazirlamisim.. Hazirlanicak pek birsey yok...
  12. remzi_39

Düsseldorf-Babaeski

Selam herkeze.. Kismetse persembe aksami buradan Türkiye ye motorla yola cikiyorum.. Motorla ilk uzun yolculugum olacak bu... Düsseldorf-Ancona 1394 km.. Anconadan igoumenitsa ya gemiyle... Igoumenitsa dan Kateriniye gidicem... Orada tanidigim bir yunan arkadas var... Onun yaninda kalicam en...
  13. remzi_39

Sorunu biliyorsunuz :))))))

Yahu bizim yunan aksam bu sarkiyi facebook a yüklemis... Baslangici hic yabanci gelmedi bana... Len bunun da sanki türkcesi var diyorum... Acaba????? Varmi bunun Türkcesi???? <object width="480" height="385"><param name="movie"...
  14. remzi_39

Güzünüzü 4 acin

Burada dün buldugum bir video... Cek te olan bir olay.... Beni alip götürdü... Sucsuz motorcu ölüyor ve suclu motorcunun sadece iki parmagi kopuyor.. Ve ölen motorcunun yeni evli karisi... Ama hersey Almanca anasini satayim.... :pale: Harika bir röpörtaj.... Dikkatli olun... <object width="480"...
  15. remzi_39

Schubabschaltung=türkcesini bilmiyorum

Biliyorum biktiniz benim buradan Alman forumundan alintilarim icin.. Ama güzel seyler var buradada.. Benim bu sayfalarda bulamadigim konular... Burada bunu okudum ve sizler ne diyorsunuz bu konuda merak ediyorum... Yazilan su.. -------------------------------------------- Motorbremse bei der...
  16. remzi_39

Hep sizlermi haklisiniz?????

Selamlar... Mt de simdiye kadar okudugum sayfalarda kimse cikipta benim hatam demedi kazalarda.. Herzaman buraya yazan hakli nasil isse???? Karsidaki hep haksiz... Gecenlerde buraya acilan bir topic e sahit oldum.. Alaman topiginde.... Yazilan bunlar..... ------------------------------------...
  17. remzi_39

sonunu bile bile

Selamlar... Bugün asagi inipte radyoyu actigimda hosuma giden bir sarki vardi... Burada pazar günleri Türkce radyo yayini var.. 15:00-18:00 arasi Ama sarkinin basindan dinleyemedigim icin sadece su sözleri not ettim telefonuma.. Sonunu bile bile yine kaderi zorlamisim yada zorlamistim Ve bir...
  18. remzi_39

Oglumla gurur duyuyorum

Bugün oglumun motorunu tamir ettik sonunda uzun bir kistan sonra... Gecen sene 10. ayda sanirim oglumun 50cc lik motorunun gaz teli kopmustu.. Yani ozamandan beri motoru yatiyor.. Burada kis ta cok cetin gectigi icin hic ellemedik motorunu... Zaten tamir etseydikte kullanamiyacakti.. Herneyse...
  19. remzi_39

Motosiklete kemer geliyor...

Evet arkadaslar az önce burada alaman forum unda bu topigi buldum.. Daha dün acilmis... Benim hicbirfikrim yok bu konuda.. Burada dünden beri cok seyler yazilmis... dünden beri 4 sayfa yazilis anasini satayim.. :cherry: Bakalim sizler neler diyeceksiniz? :cherry: Korkmadan yazin...
  20. remzi_39

coq kizacak bana yine ama

Selam hepinize.... Sali günü uyandigimda disarisinin harika oldugunu görüyorum.... Ayhan i ariyorum (Buraya yeni kayit olan kanar_ya nick li arkadas) -"Ne yapiyorsun? Gezelimmi"? -"Vw de bir isim var ondan sonra bosum" -"Tamam VW den sen parcani al beni ara" diyorum Ayhan da benim gibi gecen...