Arama sonuçlarınız

1. edy

2009 Yamaha V-max basına tanıtıldı..

By edy02, shot with Hasselblad H3D-39 at 2008-06-04 By edy02, shot with Canon EOS 5D at 2008-06-04 By edy02 at 2008-06-04 By edy02, shot with Hasselblad H3D-39 at 2008-06-04 By edy02, shot with Canon EOS 5D at 2008-06-04 By edy02 at 2008-06-04 By edy02 at 2008-06-04...
  2. edy

kawasaki Güvenlik uyarısı (ZX-14)

Amerika'da kawasaki firması zx-14 modellerinde bir sorun olduğunu açıkladı. fazla sıkılan bir vidanın şaseyi zorladığını ve bunun neticesinde şasenın kırılabileceğini açıkladı. zx-14 kullanıcılarının motosikletlerini kullanmalarının güvenli olmadıgını en kısa zamanda motosikletleri servise...
  3. edy

2009 yamaha V-max

By edy02 at 2008-05-28 Yeniden piayasaya çıkacak olacan v-max bugüne kadar seri üretilen en çabuk hızlanan motosilet olması bekleniyor. bunu sebeblerinden biriside ilk çıktığı yıllarda (1984) halka bu sekilde lansa edilmişti 0-400 metreyi 10 saniyenin altında olması bekleniyormuş. bir örnek...
  4. edy

şansmı ? Tecrübemi ? Colin Edwards

sizce sansmı? yoksa tecrübe mi? lihBVlrRh6M
  5. edy

A Twist Of The Wrist Volume II

A TWIST OF THE WRIST VOLUME II BY: KEITH CODE By edy02 at 2007-07-14 california superbike school'unun kurucusunun yazdığı bir kitap. kurucusunun ismi Keith CODE, kendisi eski bir yarışcı ve motosiklette en önemli şeyin virajlar olduğu keşfetmiş ve bu konuyu araştırmaya başlamış . 25...
  6. edy

2008 Victory

2008 Victory 1731 cc V-Twin motora sahip ve ağırlığı 365 kg. bu motosiklette bir çok teknoloji var. hız sabitleyici, ruzgar sesi arttıkça muziğin sesini açıyor ve bunun gibi bir çok özelliğe sahip . Touring motor severlerin ilgisini çekeceğe benziyor. rakipleri Honda Gold Wing...
  7. edy

motosiklet motorlu USB

japonlar yine ilginç aksesuarlara imza attı. motosiklet motoru olan hatta vites bile değiştirmeye imkan veren bir USB girişi yaptılar. bence motosiklete gönül vermiş birisine doğum gününde verilebilecek güzel bir hediye. Hu7YCBTP2g8
  8. edy

Sat Kendini , Al işi

Çok istediğiniz bir işe neden sizi değil de Ayşe’yi aldılar? Aynı ürünü neden Ali’den değil de Veli’den aldığınız zamanları hatırlayın! Neden başkalarından değil de sizden alsın müşteri? Farkınız ne? Belki de hiçbir farkınız yok hatta daha iyi bile olabilirsiniz. Sizin bilgi, beceri ve...
  9. edy

Suzuki Suzuki Hayabusa

2008 hayabusa yolda geliyor. suzuki yeni hayabusanın 1340cc ve performansının %11 arttırıldığı duyuruldu, Gsxr-1000'de kullanılan yeni sistem hayabusaya aktarılmış. 3 ayrı güç seçeneği sunulacakmış. slipper clutch eklenmiş, bu sistem agresif vites küçültmelerde arka tekerleğe giden baskıyı...
  10. edy

Bir Fotografcının Gözünden Türkiye

Fazla söyleyecek birşey yok fotograflar herşeyi anlatıyor. http://www.nuribilgeceylan.com/turkeycinemascope1.php?sid=1 Eski ankara ishakpaşa
  11. edy

SuperSport Kullananlar Buraya

supersport kullananan arkadaşlar bizde burda buluşalım. scooter'cular bir yerde choopercılar biryer, modial'ciler biryerde . neden supersportcularda bir yerde buluşmasın. bizde toplanalım.
  12. edy

rossi rally

Biraz once eurosortda rossiyi rally de yarısırken gördüm yeni zellandada . rossi artık elini rallydemi attı. http://www.youtube.com/watch?v=QZXsQIgxMlg
  13. edy

kamera şakası( video)

umarım daha once çıkmamıştır fM0cYPP9Dbs
  14. edy

2006 R6 sahiplerinin dikkatine

2006 model R6'da bir sorun tespit edildi. hava filitresinin vidalarından birinin zamanla yerinden çıkıp motorun içine gittiğini ve bunun sonucunda gaz kelebeğinin takılı kalma ihtimali olduğu açıklandı yani gaz açık kalabilir ve bunun sonucunda kaza yapabilirsiniz. bu konunun doğru olup...
  15. edy

yeni teknoloji jantlar

http://videos.streetfire.net/recentvideos/0/be0f44f5-ec24-4c60-a683-986e003197c3.htm
  16. edy

rossi reklamı (video)

ne kadar dilini anlamasamda güzel olmuş. http://www.youtube.com/watch?v=FGW5dzMihdk&mode=related&search=
  17. edy

Aranıza yeni katıldım

merhaba arkadaşlar aranıza yenı katıldım. bende bu sitedeki herkes gibi motosiklet tutkunuyum. yaklaşık 6 yıl önce başladım motosiklet kullanmaya. her motosiklet tutkunu gibi bende gezmeyi, paylaşmayı, rüzgarı, yeni insanlarla tanışmayı seviyorum. burada yeni arkadaşlar bulacağıma inanıyorum...

Yeni mesajlar