Arama sonuçlarınız

1. cakob

yeni motosiklet alıyoruz

bildiğiniz üzere arkadaşımın fazerla yaptığı kaza sonuçu motoru tamir etmeye çalıştık ama şasesi yamulmuş zaten ön çatallat biri kırılmış dieri motora kadar eğilmiş depo ezilmiş vites ayaklığı kırılmış kadranı falan komple ön kısım yok pistondan çıkan eksoz boruları ikibüklüm olmuş...
  2. cakob

tümseklerde iç organları yer geğişenler

evet arkadaşlar malum memleketteki sarı tümsekleri biliyoruz ben her geçtiğimde karnımda bi acı ile irkiliyorum sizde de oluyomu böyle bişey yoksa sizin amortisörler sağlammı ?? anket yapmaya çalıştım yapamadım kusura bakmayın
  3. cakob

kaza izledim

yaklaşık 2 saat önce Florya'da bir bakkalın önünde bekliyordum . bı ara bir kurye gördüm full koruma gidiyordu yolda ,onun hemen arkasında mondial Scooter i olan bı adam arkasında da genc bı cocuk var ikiside eğilmiş kuryeye tamgaz yetişmeye calisiyolar bı ara kafamı çevirdim hemen arkasından...
  4. cakob

kask vizörü (camı) ile ilgili

bugün gene yağmura yakalandım hava akşama doğru soğumaya başladı üstelik . yolda giderken yağmur içeri girmesin gözüme vurmasın diye camı kapatıyorum bi nefes alıp verince bu sefer camın buğulanmasından önümü göremiyorum .acaba cama film mi çektirsem dedim ama filim çekerken içine mi çekiyim...
  5. cakob

fz6 fazer alırken ????

merhabalar,iyice araştırdıktan sonra fz6 fazer almaya karar verdim.2. el düşünüyorum ama alırken nelere dikkat edeceğimi bilmiyorum.bazıları km ayarlarıyla oynuyorlarmış bunu nasıl öğrenicem yani km si azaltılmışmı sıfırlanmışmı diye kime sorucam .ayrıca motoru almaya giderken de motorda...

Yeni mesajlar