Arama sonuçlarınız

1. UNdocab

yağ ikaz ışığı yapmak

Yağ ikaz ışığı olmayan bir motosiklete bunu nasıl yaparız. Malum yağlama bir kesilse yandı gülüm keten helva. Hemde 60 70 tl lik bir yağ pompası yüzünden motor bloğu mahvolur Motor yağ basıncını ölçmek yeterli gibi geldi bana. Yağ eksilirse yada yağ pompası bir şekilde arıza yaparsa. yağlama...
  2. UNdocab

bir hevesle aldım

bugün bu forumdaki gezilerimizin konularını gezince bir hevesle alan adı aldım. gezi–yoruz.biz güzel bir hazır site yükleyip gezi sitesi haline getiricem tek değil beraber gezi–yoruz.biz geçen aylarda go pro aldım inşallah hakkını vericez. gezi fotoğrflarımız herkes tarafından beğeniliyor. sağ...
  3. UNdocab

Kanada-Amerikadan yakın zamanda gelecek olan /tanıdığı olan var mı?

Merhaba arkadaşlar. Sizden bir ricam var. Ebaydan birşey alıcam fakat ürünün fiyatı kadar kargo isteniyor ve gerçekten çok pahalı. Yakın zamanda bayram seyran için veya 1-1.5 ay içinde özellikle Kanada'dan veya Amerikadan kendisi/tanıdığı gelecek olan var mı? Benim için hacmi küçük ağırlığı 2kg...
  4. UNdocab

Bir bilmecem var çocuklar

Sahibinden de gördüğünüz bir ürün için site üzerinden mesaj ile "stoğunuzda var mı" diye sorduğunuzda size hiç bir cevap vermeden ürünün fiyatının üzerine 49tl ekleyerek güncelleyen müşterisine her türlü kabalığı yapan satıcı kimdir ?
  5. UNdocab

gitsem mi gitmesem mi

Karbüratörlü (2008 model) 650cc motosikletimde gazı sabit tuttuğumda sanki motor kendini bir ileri atıyor bir sabit gitmek istiyor sürekli. Düşük hızlarda daha çok hissediliyor. Aynı motosiklete sahip başka bir arkadaş kendisininkinde de aynı durumun var olduğunu söyledi. Daha sonra giderken...
  6. UNdocab

Karşı araca çarpmadan gerçekleşen kaza

Bu ara kazalar arttı. Herkes dikkatli olmalı. Bazen de dikkatli olmak işe yaramıyor. Benim başıma gelen olay gibi Örnek olması açısından anlatıyorum. Karşı araca çarpmadan gerçekleşen hatalarda sigorta para ödemez diyorlar. "Yok öyle birşey". 3 ay kadar önce gt650 comet aldım Bundan 1 ay önce...
  7. UNdocab

al al al.. bir de bunu al

Çok güzel bir şarkı Flört - Rasta Baba YqwgeVeOIpI çok güzel çalışmaları var adamların
  8. UNdocab

jikle çekme ile gaz kolundan gaz verme arasında fark var mı

Karbüratörlü motorlarda jikleyi çekme ile gaz kolunu çevirme arasında fark var mı? Ben yolda giderken son viteste iken gaz kolu yerine jikleyi çeksem motor 80-90km hız ile gider. Arada bir fark yoksa bunu uygulamayı düşünüyorum :)
  9. UNdocab

yüksek rakımda rölanti sorunu

Daha önce gezilerde fark etmiştim ki motosikletimin yüksek rakımda rölantisi düşüyor. Şuan 25000km ye doğru gidiyor. Daha 4500km de iken(dolayısı ile hava filitresi temiz orj, bujiler yeni hatta motor sıfır sayılır) karadeniz gezimizde yaylaya çıktığım zamanlarda rölanti çok düşüyor ve debriyaj...
  10. UNdocab

modlar ayıp oluyor ama =@

Forumda öyle kişiler var ve akla mantığa sığmayan yorumlar: yapıyorlar ki bence bu kişiler mod ların foruma neşe artsın diye yaptıkları ve bizimle dalga geçtikleri sahte hesaplar Hacı ağalar ayıp oluyor ama :-P Şakaysa hiç komik değil ciddiyse çok komik =E
  11. UNdocab

14.10.2012- 29.10.2012 Kapadokya akdeniz ege gezisi

Daha önce planlarını yaptığımız ve izinler sebebi ile iptal olan Türkiye gezimizi şimdi doğuyu çıkararak yapacağız inşallah Eski gezi planımız burada vardı http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/104367-28-agustos-9-eylul-kapadokya-aladaglar-guneydogu-akdeniz-ege-gezisi.html Farklı...
  12. UNdocab

hiç olmadığım kadar mutluyum..

Hiç olmadığım kadar mutluy(d)um da ne oldu birden anlayamadım :D
  13. UNdocab

ya yine kafamın üstüne yattım

İşler güçler dizisinden, 13-45 yaş arası andropoza girmemiş erkekleri çok güldürebilecek bir sahne :) ar5BKZF8ENA
  14. UNdocab

Mütevazi erkek

Gördüğünüz gibi adam çok mütevazi. Daha ne yapsın
  15. UNdocab

ölmekten korkmuyorum da..

Arkadaş ölmekten korkmuyormuş da başka birşeymiş derdi :)
  16. UNdocab

fütursuz kesiciler

Ayrım yapmadan herşeyi kesen istiklalin 10 numara 5 yıldız kesicileri :)
  17. UNdocab

ilk intiba çok önemli

İlk intiba ve kız arkadaşının ailesi ile tanışmanın gerginliğini ne güzel anlatmış skeç. E buyrun izliyelim 3Lo85b--U3U
  18. UNdocab

havalardan mı nedendir hasta olasım var

Havalar bir sıcak bir soğuk anlamadım havalardan mı nedendir hasta olasım var. Hasta olsam da ilgi alaka ve şevkate boğulsam. uu baby :)
  19. UNdocab

bana koymaz

değişik bir çalışma :) k8I6g5Hl9V8
  20. UNdocab

Tutmayan EBC fren balataları

Motosikletimin frenleri gerçekten çok iyiydi biraz zorlasam çok rahat stopiye kalkardı o derece fakat orjinal balataları ciyak ciyak öttüğü için bundan 6 ay önce önler ve arkaya toplam 3 takım EBC sintered HH fren balatası aldım. Yaklaşık 7000km oldu alalı. Çok fazla fren kullanmadığım için...

Yeni mesajlar