Arama sonuçlarınız

1. metci

Nice mutlu yıllara "SinanAksu"...

Sinan abim, her ne kadar güzel bir gün geçirmesekte, doğum gününü en içten dileklerimle kutlamak isterim... Nice sağlıklı mutlu yıllara, herşey gönlünce olsun... :rendeer: İyi ki varsın...
  2. metci

Korumalı deri mont mu, body armour mu? Doğru kombinasyon nedir?

İyi akşamlar... Kullanan arkadaşlar, korumalı deri mont ve body armour'un birbirine göre avantajları ve dezavantajları nelerdir? Korumalı montun sırt koruması yeterli değil mesela, öte yandan bellik ya da body armour giyip üstüne mont giyilmiyor... Kısacası doğru koruma kombinasyonu nedir?
  3. metci

UEFA devreye girdi, Fenerbahçe yerine Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'nde...

UEFA, resmi sitesinden yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin yerine Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak alınmasına karar verdi. Perşembe günü yapılacak Şampiyonlar Ligi kura çekimine Trabzonsporlu yöneticilerin dacet edileceği de açıklandı. Ayrıca Trabzonspor'un yarın Atletic Bilbao...
  4. metci

250cc başlamak için uygun olur mu?

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar... Ehliyetimi aldım, paramı biriktirdim ve artık motosikletim almak istiyorum... Almak istediğim motor Hyosung GT 250 R... Öyle sürekli alım satım yapacak durumda değilim hem küçük bir ilçede bulunmam, hem de maddi durumum dolayısı ile... Sorum şu, benim gibi...
  5. metci

Kenan yarınki yarışa 13. sıradan başlayacak...

Moto2 kategorisindeki temsilcimiz Kenan Sofuoğlu yarın yarışa 13. sıradan başlayacak... Dünkü ilk 2 antreman turunda istediği dereceleri elde edemeyen Sofuoğlu, son serbest antremanda 4. olarak sıralama turları için ışık vermişti... Ancak bugün yapılan sıralama turlarında Kenan, takım arkadaşı...
  6. metci

Rusça bilen?

Arkadaşlar bir saat var özelliklerini görmek istediğim, ancak sadece rusça olarak bulabildim bunu tercüme edebilecek var mı? http://www.clockshop.ru/popupmodel.php?mid=1537543 Bu sayfada yazıyor ben anlayamıyorum :pale:
  7. metci

MotoGP'de zafer Ben Spies'in oldu.

Ben Spies, ilk turda Jorge Lorenzo ile Marco Simoncelli'nin kaza yaptığı Assen'deki Hollanda GP'de ilk MotoGP galibiyetine ulaştı. 26 yaşındaki Amerikalı sürücü, bu serideki çıktığı 28. yarışta egemen bir görüntü çizdi. Yarışa ilk sıradan başlayan Simoncelli, İtalyan sürücünün sürüş stilini...
  8. metci

Kenan Sofuoğlu'dan ilk podyum...

Assen pistinde yapılan ve büyük heyecana sahne olan yarışmada temsilcimiz Kenan Sofuoğlu 2. sırada yer alarak ilk podyumunu elde etti. Yarışta ilk 3 sıra şu şekilde oluştu; - Marquez - Kenan Sofuoğlu - Smith Şampiyona lideri Bradl ise yarış dışı kalarak ilk defa bir yarıştan puansız ayrıldı.
  9. metci

Kasım 2007 Motoron Dergisi?

Arkadaşlar elinde Motoron dergisinin 2007 yılı Kasım sayısı var mı? ---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 ---------- Yok mu???!!!
  10. metci

Kenan Assen'de 7. sıradan başlayacak.

Bugün yapılan sıralama turlarında Kenan Sofuoğlu 7. sırayı aldı. Yarışa 1. sırada başlayacak isim Bradl olurken, onu Marquez ve Corsi takip etti.
  11. metci

Düştü ama duramadı (Çok eğlenceli) :)

http://www.posta.com.tr/video?VideoID=5638 Fransa'daki Magny-Cours yarış pistinde bir anlık dikkatsizlik sonucu yarışta çarpışan iki pilot ayağa kalkarken yerde sürekli dönen motosikletlerini alıp yarışa devam edemedi. 2011 Fransız RRC Promosport Kupası yarışının 4. ayağında kıyasıya çekişme...
  12. metci

Kenan'dan Assen'de en iyi 2. zaman (1. Serbest Antreman)

Temsilcimiz Kenan Sofuoğlu, Moto2 kategorisinde ilk serbest antremanlarda 2. sırada yer aldı. Stefan Bradl, 1’54.435'lük derecesi ile ilk sırayı aldı. Bradl'ı Kenan ve Corsi takip etti...
  13. metci

Doğum günün kutlu olsun "alp_tunay"

Doğum gününüzü kutlar, sağlıklı mutlu yıllar dilerim... :rendeer:
  14. metci

Otomobil kontak sorunu...

Arkadaşlar 2 gündür arabada ilk defa başıma gelen bir şey oldu.. Kontağı açıyorum sorun yok... Ancak motoru çalıştırmak için çevirdiğimde bazen "tık" diyor kalıyor. Motorda herhangi bir ateşleme yapmıyor, tekrar denediğimde oluyor... Sorun ne olabilir?
  15. metci

Maceraperest "Phil Jackson"

Los Angeles Lakers'ın play-offlara veda etmesinin ardından emeklilik kararı alan koç Phil Jackson, yeni maceralara atılmak istiyor. Jackson, hayalinin motosikletle dünya turu yapmak olduğunu söyledi. Efsanevi antrenör, yeniden takım çalıştırma konusunda ise açık kapı bırakmayı ihmal etmedi...
  16. metci

Doğum günün kutlu olsun "TEKTEKER_RAMÇO"

Nice mutlu yıllar dilerim Ramazan kardeşim... Herşey gönlünce olsun... :rendeer:
  17. metci

Doğum günün kutlu olsun "overcloud"

Sevgili ninja pilotu Bulut, doğum günün kutlu olsun :cat: Nice mutlu yıllara :rendeer:
  18. metci

Doğum günün kutlu olsun "my91"

Her mesajıma her soruma itina ile cevap veren sevgili dostum my91 Doğum gününü en içten dileklerimle kutlar, başarılı ve mutlu yıllar dilerim... İyi ki doğdun :rendeer:
  19. metci

"DSLR" Fotoğraf makinesi yardım !!!

Arkadaşlar bir DSLR fotoğraf makinesi almak istiyorum... Canon 550d mesela... Uploaded with ImageShack.us Ama bunlar bütçe olarak biraz dara sokabilir insanı... :pale: Ki tek tercihim Canon 550d değil, HD video çekebilen bu özelliklere yakın aletler tavsiye edebilirsiniz... Bir...
  20. metci

Doğum günün kutlu olsun "shule"

Motosiklet tutkunu, işletme kraliçesi, Dumlupınar'ın göz bebeği, yeni CBR 600 RR pilotu sevgili Şule :rendeer: Doğum günün kutlu olsun, motosiklet tutkun hiç azalmasın inşallah... Cafe'de çok yakında görüşmek üzere :mrgreen: İyi ki doğdun... :rendeer:

Yeni mesajlar