Korumalı deri mont mu, body armour mu? Doğru kombinasyon nedir?

İyi akşamlar...
Kullanan arkadaşlar, korumalı deri mont ve body armour'un birbirine göre avantajları ve dezavantajları nelerdir?
Korumalı montun sırt koruması yeterli değil mesela, öte yandan bellik ya da body armour giyip üstüne mont giyilmiyor...

Kısacası doğru koruma kombinasyonu nedir?

Body armour cross ve stunt motorları için kullanılır görevi sert darbeleri emmektir sürtünmeye karşı dayanıksızdır cırtcırt ile birbirine bağlıdır sürtünme anında her an ayrılıp gidebilir.
Deri mont normal bir motosiklet kullanıcısı için daha uygundur sürtünmeye karşı dayanıklıdır.
Doğru kombinasyon için montlar için sırt korumaları var bunları deri montta kullanabilirsin. http://www.yildizticaret.com/pro/1910/90/MTS-SIRT-KORUMA gibi.

Doğru kombinasyon body armour ve üzerine motosiklet montudur. Motosiklet montunun korumalarını sökerek body armour üzerine giyersiniz. Body armourun korumaları vücudunuza çoğu monttan daha iyi oturacaktır, yerlerini tam olarak siz belirlersiniz ve sabit dururlar. Montu da üzerinize giyerek sürtünme korumasını da tamamlamış olursunuz. Sonuç olarak body armour ile darbelere karşı, mont ile de sürtünmeye karşı koruma sağlarsınız.

Evet korumalı montun korumalarına pek güvenemiyorum zaten

omuzları kolları korumalı deri ceketim var..sırt pedini çıkarıp sırt ve bellik takıcam..tamamen benim düşüncem ne kadar iyi bir şey bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar