Arama sonuçlarınız

1. Wallace

Mt [izmir] 07 Temmuz Cuma Toplantisi

sevgili arkadaşlar bu cuma yeni bir yerde buluşalım dedik. açık havada sakin bir ortamda çaylarımızı, kahvelerimizi yudumlarken güzel güzel de sohbet edelim diye düşündük. Kenan la görüştükten sonra bu topiği açması için çağatayla da temasa geçmeye çalıştım ama görüldüğü üzere başarılı...
  2. Wallace

02 Temmuz Pikniğimiz

3. Wallace

7 Haziran çarşamba Eko Fotograflari

Şeref in yeni arabası, kazasız belasız:) mankenlerimiz sokemon ve tenten35 magicosorte motorlarla fotograf çektirmek artık paraynan kardeşim paraynan. muhabbet güzel anlaşılan evet evet baksanıza dalmışlar, ne olacak bu fenerin hali mi yoksa mevzu???? ee şimdi ben bu resimde varsam...
  4. Wallace

"-**ARGONOT**- "Tesadüfün De Böylesi

Perşembe işten çıkışta alsancak yapayım dedim saim(MacigoSorti) aradı. Buluşalım dedik alsancakta. sonra bir baktık önümüzden Bahtiyar ve Eser geçiyor, geldiler katıldılar bize. SOnra MARKO(OKRAM) geçti, ve o da masaya katıldı. Yemek yiyelim dedik, bir telefon TESS ve kardeşi. Onlar da geldi. Bu...
  5. Wallace

28 Mayıs Bornova-İnciraltı-Çeşmealtı-Alsancak Turu

28 Mayis Bornova-urla-inciralti-alsancak Gezisi pazar günü benim görevim vardı. Bazı arkadaşların ise NAPOLYON la araları açıkmış. Bazılar ise tugay komutanından izin alamamıştı ama boş boş oturmakda yakışmazdı bizim gibi motor sevdalılarına. hele yeni motoruna kavuşanlar yol yapalım abi yol...
  6. Wallace

MT [İZMİR] 20-21 Mayıs Gülbahçe-Balıklıova

evet dostlar belgeler yavaş yavaş ekleniyor. hala yorgunluk üzerimde ama çok tatlı oldu. inciraltı kısmını çarşamba anlatın ama. önce onur kardeşimize özel resimler. kimse bakmasın ama:P allah nazardan saklasın maşallah 41 kere maşallah. şimdi sıra bizilerdeeee. Erdinç cafeye vardık...