Arama sonuçlarınız

1. Wallace

[İzmir MT] 23.11.2007 Cuma "Plak Yapiyoruz" Buluşmasi

Arkadaşlar bu cuma toplanıp Gitarrdando kardeşimize plak yapacağız. Herkesin katılımını bekliyoruz. Adres belli zaten Bornova Teras Cafe. Kadro ve içerik de belli. Çayağacı, Begüm ve huzurevi MT sakinleri de orada olacaktır kesinlikle. Langırtta hırsını alamayanlar, bardak oyununa doymayanlar...
  2. Wallace

[MT İZMİR], 4 KASIM da Tek kişilik oyuna gidelim mi?

Daha öncesinde mekanında toplantılar yaptığımız (inciraltı bahçelerarası-beyazgül) Mustafa kardeşimiz İzmir Kültür Merkezinde sahneye bir oyun koyuyor ve bizlerinde desteğini bekliyor. Mustafa'nın anlattığına göre oyun ilk perdelerini izmirde açacak ve arkasından kapsamlı bir doğu turnesine...
  3. Wallace

İZMİR'DE ACiL O Rh (-) KAN ARANIYOR

Arkadaşlar İzmir Yeşilyurt Devlet Hastanesi acil bölümünde yatmakta olan bir yakınım için çok acil 0 Rh(-) kana ihtiyacımız vardır. Kan verebilecek arkadaşların gerekli duyarlılığı göstereceklerini umuyorum. Sevgilerle... Hastanın ismi:Ali ÖZÇELİK Filiz Tarzan sürekli hastanede kendisinin...
  4. Wallace

İzmirde kan aranıyor!!!

Arkadaşlar sabah bana gelen bilgiyi gönderiyorum. Eğer kan vermeye müsait kimseler varsa lütfen gereğini yapsınlar. Çok teşekkür ederim **************************************** Arkadaşlar, Bozyaka SSK 'da yatan bir hasta için ÇOK ACİL HERHANGİ BİR GRUPTAN KAN ARANMAKTADIR. 2 KİŞİ Normalde kan...
  5. Wallace

[İZMİR MT] Kaya34 ve Nemrut için Pınarbaşı Yarış Pistindeydik

Pit ve Padok alanında bile çay içiyordum gerisini siz düşünün. KAYA34 MT izmir kızları. KAYA34 ve MT izmir DR. Burak ve Mt izmir kızları:queen: Talihsiz an. ama olsun sen...
  6. Wallace

DoğumGünün Kutlu olsun Karmacoma

Mustafa kardeşim 27.09 muş senin doğumgünün dün iftar yemeğinde öğrendim. Artık sende Huzur Evi MT üyesi kıvamına gelmişsin. Nice mutlu yıllara kardeşim.
  7. Wallace

[İzmir MT] 21.09.2007 Cuma Günü Teras Kafe de "Kimler Gelmiş Kimler" Toplantısı

[İzmir MT] 21.09.2007 Cuma Günü Teras Kafe de "Kimler Gelmiş Kimler" Toplantısı Merhaba arkadaşlar, Bu cuma Teras Cafedeyiz... Kimler gelmiş kimler toplantısı yapacağız. Epey zamandır teras kafeye gitmiyorduk. herkesin fikirlerini paylaşacağı, sohbetin tavan yapacağı bu toplantıda görüşmek...
  8. Wallace

12 Dev Adam İzmirde - Onları Yalnız Bırakmayalım ! -

arkadaşlar bence bu kaçırılmaması gereken bir organizasyon. ayağımıza kadar da gelmiş. ee hadi gidip tribünlerdeki yerimizi alalım. ne dersiniz? Basketbol Milli Takımımız Avrupa Şampiyonası öncesi son ciddi sınav olan Efes Cup için İzmir'e gitti. spanya'da 3-16 Eylül tarihleri arasında...
  9. Wallace

[MT İZMİR] 17.08.Cuma Toplantısı + KİŞİSEL AÇIKHAVA SİNEMASINDAYIZ

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır planladığımız sinema etkinliğini bu hafta gerçekleştiriyoruz.:rendeer::bounce: Hep beraber çimenlerin üzerinde limon ağaçlarının arasında açık havada yıldızların altında bize özel tahsis edilmiş olan mekanda film seyredeceğiz. Dün Forrap ben ve Karmacoma mekana...
  10. Wallace

[MT İZMİR] 20 Temmuz Toplantısı İnciraltı Gurme deyiz

Evet arkadaşlar... Geleneksel Cuma buluşmalarımızdan bir tanesini yoğun istek üzerine daha önce gittiğimiz ve beğendiğimiz İnciraltı Gurme de yapacağız. Malum mekana gidenler çok beğendiler ve acaip bir baskı yaptılar. Çimenlerin üzerinde,armut koltuklarda yayıla yayıla oturup,hafif deniz...
  11. Wallace

7-8 Temmuz'da Kuşadası Turcu Kamping'e gidiyorum.Var mı gelen?

arkadaşlar bu haftasonu düşündüm de ne yapsam diye. çeşmeye mi gitsem, foçaya mı derken Turgay abimiz aradı. -"Murat bu haftasonu açılışımız var mutlaka geliyorsun" dedi ve başladı anlatmaya. Turgay abimiz de bizim gibi motosiklet camiasından olup kendisi motosiklet sevenlere ne gibi bir...
  12. Wallace

Canim Kardeşim Kamberhan, Erhan

canım kardeşim erhanım, kamberhanım, bugün bizi bırakıp gideli 40 gün oldu. Yaraların hala o kadar taze ki içimde. Seni unutmadık dostum, unutmayacağız. Hep o ışıl ışıl gülen gözlerin geliyor aklıma. Mekanın cennet, yattığın yer nurla dolsun. KALBİMİZDESİN.
  13. Wallace

MT İzmir - MT Manisa Bomba Çeşme Gezisi,Yat Turu

Kadehler dostluklar için kaldırıldı. acaba önce ne yesem, balık mı meze mi? grubumuzun en genç üyesi güreli abimiz.:queen: Rots da yemeğe öncelik vermiş. Gençleri ellerimizle besleriz. bu tshirtlere bayıldık ve hemen aldık.:queen: Racingiski pite girmiş. Bizim masa...
  14. Wallace

[Manisa MT] 9 Mayıs Mesir Rest. Fotoğrafları

dediğimiz gibi 19:30 da Ege üni. Kampüs kavşağında buşuştuk ve hareket saatimize kadar sohbet ettik Hedowich in yeni motorunu gördük. Kazasız belasız kardeşim allah nazardan saklasın Süslendik püslendik giydik giyiştirdik Forrap ve Fuchs da geldi. Ve Manisadayız. Sohbet gani...
  15. Wallace

İzmirde Üzücü Kaza

Arkadaşlar dün gece yani 26.04.2007 günü Kamberhan kardeşimiz bir kaza geçirmiştir ve şu anda 9 Eylül Hastanesinde yoğun bakımda yatmaktadır. Birazdan hastaneye gidip kendisi hakkında bilgi almaya çalışacağım. Hepimize geçmiş olsun kazasız belasız sürüşler
  16. Wallace

Izmir Kahvaltida Buluşalim

arkadaşlar bu pazar sabahı için kahvaltı organizasyonu içindeyim. malumunuz artık yemek içmek serbest. Mekan İnciraltı MARTI Tarih:04.03.2007 Pazar Saat:10:30 açık büfe self servis kahvaltı bize özel fiyat 7 YTL. kahvaltıya gelince gevrek boyozdan tutunda sucuklu yumurtaya kadar ne isterseniz...
  17. Wallace

Izmirliler ücretsiz Motosiklet Teknik Eğitimi

ÖNEMLİ DAVET 04.02.2007 pazargünü saat 14:00 da Çiğli de Karşıyaka otelinin yanındaki BLACKSNAKE GO CART PİSTİNDE başka motorcu dostlarımızın düzenlediği ÜCRETSİZ MOTOR TEKNİK EĞİTİMİ var. bu eğitimde motorlarla ilgili genel bilgi, yolda karşılaşılan çeşitli sorunlar ve bunlarla başetme...
  18. Wallace

Manisa-izmir Beraberliği

Yine düştük yollara ama bu sefer keyifli bir dost grubunu ziyarete gittik. Yolda giderken ben bol bol fotoğraf çektim. gecenin ve yolun el verdiğince Onur ve default artçısı:queen: murat abi ve eşi güldemet ablamız Grubu çekeyim derken rüzgarın azizliği ile Şule yi çekmişim işte grup...

Yeni mesajlar