[MT İZMİR], 4 KASIM da Tek kişilik oyuna gidelim mi?

Daha öncesinde mekanında toplantılar yaptığımız (inciraltı bahçelerarası-beyazgül) Mustafa kardeşimiz İzmir Kültür Merkezinde sahneye bir oyun koyuyor ve bizlerinde desteğini bekliyor.

Mustafa'nın anlattığına göre oyun ilk perdelerini izmirde açacak ve arkasından kapsamlı bir doğu turnesine çıkacaklar. ve çok güleceğimizi söyledi. Ben gitmek için gerekli ayarlamalarımı yaptım. Bir aksilik çıkmazsa ordayım.

Hep beraber oyunda görüşmek üzere.

Bilet fiyatları: tam 7.5 YTL öğrenci 5 YTL

İzmir Kültür Merkezi Atatürk Lisesinin içindedir. Fuar Lozan kapısının karşısından Atatürk Lisesine girişte hemen görünmektedir. Park yeri sorunu yoktur.

irtibat telefonları:0232 2468635 ve 0 536 9597615

Son düzenleme:
uygundur gülecek olduktan sonra mezarlığa bile giderim hele sen ısmarlıyorsan daha çok gülerim :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tamam..Sen ısmarlıyosan geliriz.......... Söz çok gülecem......:queen:

3ün 1'i :queen:

Keşke izmir'de olabilseydik :pale: Güzel bir oyun olacağına eminim :cat:
İzmir MT Grubunun, arkadaşımıza desteğini esirmeyeceğindende adım gibi eminim :cat:
Size iyi eğlenceler arkadaşlar :rendeer:

ya ben gitsem mi gitmesem mi bilemedim. şimdi kaç kişiye ısmarlayacağım. Alp_tunay ve APV41 öğrenci onlar indirimli de chatkut koca adam neyse bakalım çaresine. sokakta tezgah açayım bari

Yaaaa Murat saatini yazmamışsın ben verdiğim parayı hiç saymam zaten bana beleşe gelir:mrgreen:

hmmm doğru ya saatini yazmamışım.
Oyun saat 20:00 da başlayacak.
gel abicim yeterki sen gel. ama bayramda gelir öperim elini misli misli alırım harçlığımı.

Evet arkadaşlar desteginizi bekliyorum bu arada muratcım sana ve bütün M.T dostlarıma şimdiden teşekkürler,biletler cuma itibariyle İ.K.M gişesinde satışa başlıyor bilgilerinize sunarım sonra bilet bulamadım demeyin:mrgreen:,sonra kafanızı:pr: çarparsınız duvarlara sayğılarımla............

Evet arkadaşlar biletler gişeden alınabilir. Bu arada bizim MT afişi de götürebilirsek sahneye asılacak. Güzel bir görüntü olacak.

Muratçım ben sana cuma günü isteyen arkadaşlar içinbilet verebilirim,toplantıda almak isteyen olabilir,bu arada hemde M.T afişini almış olurum oyun günü erkenden orada olacagım için kimse gelmeden sponsorların flama ve bayraklarını dekore edeceğim

ya ben gitsem mi gitmesem mi bilemedim. şimdi kaç kişiye ısmarlayacağım. Alp_tunay ve APV41 öğrenci onlar indirimli de chatkut koca adam neyse bakalım çaresine. sokakta tezgah açayım bari

Murat abi bende öğrenciyim :queen: Ben git gide sevmeye başladım bu işi.Hayatım komple beleş olacak bu gidişle :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar